Изпитани сайтове за парфюми - февруари 2021

• 117 084
  • 1 491
  •   1
Отговори
# 975
И аз искам да благодаря на всички пишещи тук с конкретни примери, далеч не мисля че тези хора нямат други ангажименти. Полезно е и макар много рядко да купувам със сигурност много други хора се възползват. Няма причина да ви стане тъжно и темата за спекулациите не е конкретно за Галоп. Не се знае дали е купен след вашия пост нито дали късметлията, който е успял да го вземе ще се опита да го продава или заменя некоректно или пък ще му се радва истински. Предпочитам да мисля второто.
Аз например не успях да си купя двете лимитирани извънземни от сайта но след това ми ги изпрати една дама (благодаря ти пак 🤗) на абсолютно същата цена. Това го казвам за пример, че повечето хора тук са открити и отзивчиви, моят опит с размени и покупки е бил 95% много положителен.
Аз съм получавала известия само от Мейкъп за търсени от мен парфюми, които не са ми в любими, но обикновено за няколко часа отново свършват. От Парфимо никога не съм полуавала.
Днес видях, че в сайта на дъглас има отбелязани като "нови" няколко аква алегория - пера гранита, херба фреска, коконут физ. Бяха по 84 лв малка опаковка, мисля, че с 10% намаленив при регистрация на нов потребител например цената е много приемлива.

# 976
  • София
Ааааа, отчайвате ме с уведомленията за наличност в makeup. Тази седмица за първи път използвам тази им възможност и всичко отиде по подразбиране в "любими". Остава да не получа уведомления за наличност. За какво ги предлагат изобщо?
Утре ще си вземa Lince TT от тях.
Да, при мен отиват също там по подразбиране. Уведомления със сигурност ще получаваш, но пропуски определено има, поне при мен. А не отиват в спам например, защото го гледам и чистя всеки ден. Просто, като заформиш списък със следени/любими, хвърляй по едно око от време на време да не са изчезнали отметките за "информация при наличност". Wink

# 977
https://www.parfimo.bg/lancome-la-nuit-tresor-a-la-folie-eau-de- … eni-75-ml-tester/
не видях, някой да е постнал това
толкова ниска цена досега не съм срещала, дори на тестер

# 978
И аз благодаря на всички, които отделят от времето си и споделят добрите оферти! Flowers Bouquet
От няколко месеца насам го виждам точно преди да свърши да го намалят на около 93 лв. и разбира се, свършва като топъл хляб. Много го искам, но все още се ослушвам, защото притежавам LVEB intensment, а според Фрагрантика си приличат и се чудя имам ли нужда и от двата. Thinking

# 979
  • София
Привет на всички,
пристигна ми поръчката от елинор - както винаги всичко е 6 - дойде за 2 дни, добре опаковани два парфюма. Единият, за приятел, който след като му дадох моя проба за тест, откачи и поиска моментално макс бутилка: Hugo Boss HUGO Reversed.
Взе си тестер 125мл - 47лв излезе. Идва в хуго бос кутия. Перфектен.

За мен си взех един арабски, който от доста време планирах - Afnan Rare Carbon - излезе ми  46лв. Ето няколко смотани снимки.
Скрит текст:

Ще споделя за него 2 думи в парфюмната тема.
Доволен съм много от Елинор Hands Ok Hand

# 980
  • by the sea
някой виждал ли е скоро бранда Aerin по сайтовете, май съм изтървала хайп-а, помня че го имаше в Дъглас преди година -две, но тогава не ме впечатлиха.

# 981
Пусни си известията за тях в мейкъп, по едно време ги бяха заредили там ударно, та може пак да се появят.

# 982
Trésor à la folie е приказен 🥰
 Към LVEB рядко посягам. Моят също е от Парфимо, дойде с капачка - 87-88 лв/75 мл. При мен е доста траен.

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:46 от Ellinor*

# 983
  • Бургас
Нямат общо двата парфюма за мен, не харесвам нито един от тях.Trésor à la folie ВЪРХУ мен е нетраен освен, че не е мой тип, а аз нямам проблем с трайността на парфюмите.И не не е от едно носене коментара ми.Aerin ги имаше в Мейкъп, тогава доста народ си ги бе накупил.

# 984
Аз също съм благодарна за споделените оферти, нищо, че в 96% от случаите не стигам до тях 😄
Вчера, благодарение на Азалия(по-спомен) си поръчах на добра за мен цена Делина. Доволна съм.
В общия случай получавам и отговор на питания, както днес по-рано от Ковачева Simple Smile

Не съм обаче на 100% съгласна с описаното от Азалия за размените. В смисъл тях ги има, за да потърсим или да дадем нещо, което искаме и ни харесва.
Не смятам, че трябва да се “издребнява” от гледна точка дали е ниш за мейнстрийм. Повечето сме наясно, че има доста нишови парфюми, които изкачат на около 180-200лв, а Шанелите например за 100мл под 150лв също не съм ги виждала.
Не говоря да разменяш Елизабет Арден за Делина например...
Мисълта ми е, че например аз ако не си харесам утре Делината, нямам против да я разменя за някой Шанел или Живънши, стига да ми харесва. Също така не виждам проблем, ако аз си предлагам моя Герлен Интенз близо 80мл и търся нещо нишово, което да пробвам, но примерно 15мл, а отсрещната страна харесва този Герлен. Нали затова са уточненията на лични? Или нещо не съм разбрала правилно?
Защото ако ще го гледаме откъм цена например, моя Герлен го взех за около 100лв, а травел на Бакара е 110лв. Нямам проблем да си доплатя или да добавя нещо, но от написаното по-горе разбирам, че едва ли не не трябва да си го помислям даже?

ПС Не влизам в спорове, опитвам се да разбера и си разсъждавам на глас.

# 985
Ей затова се отказах от размените. Струва ми се непочтено към моите любимо закупени парфюми да ги търгувам като стока за оттърване. Затова, ако не ми хареса нещо, подарявам. Сполай.
Да не съм офтопик. Чакам любимо Версаче от мейкъп.

# 986
Темата е много полезна за този, който се интересува от парфюми и иска да разбере нови неща. Аз много обичам парфюми, но културата ми по този въпрос беше отпреди доста години. Имах си няколко любими парфюма, обикновено мъжете ме снабдяваха с някой и друг парфюм по празници, по някой си купувах, ако видя някъде и ми хареса и дотам. Мога да кажа, че оттук научих много за съвременните аромати, снабдих се поне с 10 броя откакто следя темата (отпреди няколко месеца) и наум не ми е идвало да продавам на някой с надценка. Много рядко успявам да се доредя до някоя топ оферта (май досега не съм успявала), но чета с интерес и пробвам различни типове аромати. Трудно давам повече от 100 лв. за парфюм, но когато нацеля истински любим аромат, бих ги дала.
С благодарност съм към основните списващи в темата, благодарение на тях научих много за това чудо - ароматите.

# 987
Аз пък така ви завиждам, че можете да си разменяте по всяко време. Имам 7-8 размени, но нямам лоши спомени,  винаги съм била доволна.

Поръчах един крем за тяло на Амуаж от parfumdreams и повече от седмица го чакам. При първата поръчка пак доста си почаках.

# 988
От мен нещо бюджетно. Слабо известно въпреки, че е мъжки си го нося с удоволствие.
https://www.parfimo.bg/fiat-500-eau-de-toilette-za-maje-50-ml/

# 989
От мен нещо бюджетно. Слабо известно въпреки, че е мъжки си го нося с удоволствие.
https://www.parfimo.bg/fiat-500-eau-de-toilette-za-maje-50-ml/

Аз умирам от яд, че изблях дамския вариант. Бях решила да си го купя така, в чест на колата ми и докато се натуткам, свърши. Пуснала съм да ме известят, когато се появи.

Общи условия

Активация на акаунт