Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 454
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 855
  • дядовата ръкавичка
Мен щерката успя да ме отучи от манията за подреждане. Като вляза в нейната стая, всички други ми изглеждат идеално подредени и чисти.

# 856
както казват шопите "Седам и чекам да ми мине" Joy.
И аз така. Хич, нищо вече не ме впечатлява 😂 Най-мразя след като разтребя, да не мога да си намеря нещата, 'щото не помня къде съм ги подредила 🤣
Натоварена ми бе изминалата седмица, че подменяхме в стаята на щерката някой мебели, а и доста писарска работа ме бе застигнала. Вече трябва да е по-спокойно.
Забравих да си изкарам мръвките да се размразяват и сега ще умувам какво ще се вечеря 🙄

# 857
  • Mediterraneo
Децата ме прецакаха Simple Smile
Голямата е в детската, бюрото на малката е в хола, с все лаптоп, графичен таблет и пр., но това е положението, съжителстваме. От известно време мрънкат, че искат да се сменят, аз отлагах. Накрая им дадох условия да ми донесат определени оценки( мислейки, че всички ще има да чакаме). Ама, ей на! През уикенда ще въртим натуриите. Обаче им казах, че при 3 оценки под 7 връщаме положението обратно.

# 858
Добро утро.
Какво да прави човек в 5, освен да се разкрасява. Будна съм от повече от час, та оползотворявам времето.
Днес една от най-добрите ми приятелки ще роди и се вълнувам все едно аз ще раждам.
Простирах навън по тениска, защото телефонът ми показа 4 градуса,  а то лед има.
Хубав, слънчев и усмихнат да е денят ви.

# 859
  • на Мелмак
Добро утро,

А в 6ч е време за един кекс Wink

# 860
  • На брега на реката
Добро утро!

Съни, леко да мине при приятелката ти и да ни се похвалиш после. Това си е повод за разкрасяване, нали ще ставаш чичо. Знае ли се, какво ще е бебчето?

Тарти, каква е степента на оценяване, в Испания? Браво, на девойките!

Мари, не мога да повярвам, че само два пъти годишно, миеш прозорци?! Честичко переш пердета, или така ми се струва, понеже аз не обичам, да ги пера.

Прозорци мия и обичам. Правя го поне 3-4 пъти, но пердетата, като се сетя, че трябва да ги гладя, ми се отщява. Правя го де, ама не с мерак. Пробвах да не ги гладя, да ги закачвам мокри, ами не става, смачкани са. Поредната лудост, ама те при Девите, не са рядкост.

Ети, ако ми беше наблизо, щях да дойда  с кафето. Blush

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 06:29 от Бубoлина

# 861
Добро утро!

И аз се събудих в три,  ама културно почетох до 4 и пак съм заспала.

Съни, леко раждане на приятелката ти!

Спорен ден,  банда!

# 862
  • гр.София
Добро утро 🍀
Съни, леко раждане на приятелка ти, да ни се похвалиш 🤗
Вчера не разбрах как мина деня, като забодих нос в компютъра, та чак в пет часа станах, днес пак така 😬
Реших, че ще се ваксинирам, събота отивам!
Хубав ден и от мен ❤️

# 863
Благодаря ви, момичета.  Момиче чакаме.

# 864
Добро утро.
Съни, да се похвалиш после с леко раждане и здраво бебенце.
Буб, моето е сага с прозорците. На другата къща имах огромни 3 прозореца в холокухнята. Мия, търкам, бърша. Слизам на улицата, че да ги огледам как са- а те мърляви. Качвам се, пак почвам отначало. Пак слизам долу- пак незадоволителен резултат. Минах ги трети път. Уж добре бяха, но на следващия ден заваля дъжд и им .....майката. От тогава съм дзен. Бърша и колкото- толкова. Не се впечатлявам. Виж, пердетата са друга бира.

# 865
  • Бургас
Морген!
Съни,леко раждане на приятелката ти! Здраво бебе й желая!

# 866
Добро утро ☀!

Съни, леко раждане на приятелката ти!

Прозорци много мразя да бърша. И аз като Мари не се впечатлявам вече. Имаме строеж отсреща, който няма да приключи скоро и всичко е кално още на другия ден. Гладенето пък ми е още по-малко любима дейност, особено на пердето в хола с ширина 5 метра плюс 2 завеси. Откакто си открих програма на пералнята, която не ги мачка, се родих и не ги гладя вече 😃. Трябва скоро и тия дейности да свърша, но май ще имам нужда ММ или мама да ми помогнат.

Отивам аз за ежемесечните мерки и теглилки и да си взема 45-дневния болничен.

Хайде спорен ден на всички! 😊

# 867
  • Бургас
Добро утро!

Съни, леко да мине раждането. После ще наричаме госпожицата.

Прозорци и аз бърша два до три пъти годишно. За тези на терасата знаете, тях не ги и поглеждам, делегирала съм ги на фирма.

Вчера Вики седяла с дете с обилна хрема, което си тръгнало след третия час. Снощи ревна, че я боцка гърлото /може и да няма общо с болното дете/, давах чай, мед, прополис, до час уж нищо ѝ нямаше, ама днес я оставих вкъщи, а обмислям и до края на седмицата. Следобед съм на онлайн родителска среща, ще разпитам госпожата има ли и други отсъстващи от днес.

Слънчев да е денят ви, момичета!

# 868
Добро утро!

Съни, леко да е раждането!

Селесте, дано се размине и Викчето  да е пушка днес!

Прозорци мия между другото, големият ми проблем са външните щори и по-специално мястото на свързване на отделните пластинки. Много пипкава работа докато ги мина едно по едно. Като  приключа с тях, си мисля всеки път: Ей, готова съм, само прозорците ми останаха.
Затова пък пердета не гладя. Специално съм избирала такива, които не се гладят.

Хубав ден!

# 869
  • Mediterraneo

Тарти, каква е степента на оценяване, в Испания? Браво, на девойките!

До 10. А, браво! Голямата е много окъсана тази година. Първия срок има 3 предмета, по които е скъсана, и то трите основни. Явява се на повишаване на оценката по математика, пак не успя. Днес отивам да я записвам на уроци. Мързи я много, а е последна година задължителна гимназия и мъничко усилие й трябва! Следващите две години уж ще се мести в друг профил, уж щяло да й е по- интересно, ще я видя. От началото на учебната година ходят през ден на училище и това определено й се отразява на дисциплината и волята за учене.

Общи условия

Активация на акаунт