Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 450
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 870
Имаме си бебе.  Още не знам подробности, но се надявам, че мама и бебе са добре.

# 871
Добро утро Simple Smile
Съни, прекрасна новина! Дано всичко е минало леко.

Ети, аз друго прочетох и се върнах да погледна, ама не било това...

Тарти, много тъпо така през ден. Да бяха през седмица или 2,разбирам.

Онзи ден помолих щерката да ми избере игра на определена тематика за телефона. Тя предложи цели 4. Снощи не ми се спеше, инсталирах 1 и разцъквах, докато очите ми станаха на понички... детска му работа Grinning Grinning

Мразя да мия прозорци и го правя възможно най-рядко. Квот, такова. Предното стъкло на колата го почиствам при нужда, а визьора на каската си го бършех след всяко каране, с  2 препарата и после подсушавах.

Лек и хубав ден, банда!

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 12:23 от Linofrina

# 872
  • Mediterraneo
Имаме си бебе.  Още не знам подробности, но се надявам, че мама и бебе са добре.

Честито!

Лино, как през седмица- две, тя съвсем ще залинее при такъв график моята. Обяснявам й, че този график й е само в услуга, има време да си научи, без да е стресирана, без да бърза като се върне в 3 следобед да учи за следващия ден. Ама, на! Оставих я да се удави първия триместър, сама щяла да се справи. Виждам.

# 873
Рей, разсмя ме искрено.
Съни, да орисам бебето със здраве и дълбок сън.
Тарти, и моята щерка си е занижила успеха, но знае какви наказания съм подготвила и си има едно на ум.
Селесте, дано да няма нищо притеснително в класа.

# 874
  • Euskal Herria
Да е здраво бебето, Съни!
Тарти, то тук нагласите им май са други. И да повторело детето, не било страшно. Голяма част са така.

# 875
  • Mediterraneo
Яна, знам за повтарянето. Не е само до нагласи, оставят ги да си повтарят наред, още от първи клас. Даже, когато са на кантар децата, отношение има и мнението на родителя( така моя приятелка мароканка настоя синът й да остане да повтаря, иначе щяха да го пуснат). Записах я на уроци, два пъти седмично, дано навакса!

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 15:45 от Тарталета

# 876
  • Бургас
Съни, здраво и спокойно да расте бебчето! Бързо възстановяване на мама!

Толкова много работа имам днес, а само съскам по Вики да пише, вместо да блее и по Марто да не ѝ пречи. И за капак той падна със стола и палецът му леко се поду, а нокътят леко посиня. Освен лед, друго да слагам ли? Свива пръста, само посинялото място го боли.

# 877
Случайно видях, че Ени и Айяла печелят от играта на Пантен.
Не знам защо на мен не ми излизат известия от тия теми и реших да проверя Grinning

Честито, Съни! Здрави да са и щастливи.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 17:53 от rummi_pl

# 878
  • На брега на реката
Честито бебче, Съни! Да расте здраво, щастливо и спокойно!

# 879
  • Бургас
Съни, честито момиченце на приятелката ти! Да е кротка и ящна!
Мразя да мия прозорци, добре, че ми е дълбока терасата и нямам съседи отсреща да гледат.Мия често вратата, тя ме дразни.
А пердетата в хола са ми от тези с нишките, като се заплетат след пране ми се плаче, докато ги отвържа една от друга. Взехме такива, за да може кучо да излиза на терасата лятото, докато е сам и така и не ги смених след като почина. Може би е време.

# 880
  • Canada
Тарти, то тук нагласите им май са други. И да повторело детето, не било страшно. Голяма част са така.

В Канада е същото. Или пък е напълно ок ако минеш с 60%. Което на мен лично ми се струва безумно. Но пък е ужасно удобно за политическия елит 🤷‍♀️

Съни, честито бебче! Здраво и усмихнато да расте!

# 881
Добро утро.
Днес правя трети опит за отпуск тази година, дано ми се случи най-накрая.
Благодаря ви за пожеланията. И двете са добре, все така да са.
Хубав да е денят ви.

# 882
  • гр.София
Добро утро 🍀
Съни, живи и здрави да са мама и бебе ❤️
Организирахме се за шести март с групата, ще има парти, дано 💃
Вече се чудя какво да обличам, сутрин замръзвам, вечер пуфтя от жега 😁
Хубав ден момичета 🤗

# 883
Добро утро.

# 884
  • София
Добро утро!
Днес ще изнасяме 40 дни на татко и съм отпуск. Този път трите с майка ми и сестра ми приготвихме съдържанието на кутийките за храната и съм убедена, че съдържанието ще е вкусно за разлика от случаите, когато поръчваме на фирма и не ставаше за ядене.
Днес имам планирани и други задачи, дано смогна с всичко!
А, да и честито бебе!

Общи условия

Активация на акаунт