Искам да кажа ... (179) през февруари 2021

• 52 697
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, Веси, но нямам място вече. Котките яко препикават (и не само) единственото свободно място, а там не ми е опция. Тези, които имам също се увеличиха.
Карз, дано минат бързо неразположенията ти. Дано днес си почиваш от готвене.

# 301
  • София
Тарти, дано плановете ти се осъществят по най-благоприятния начин за теб!
Боби, дано намерите правилния лекар за операцията на детето и да мине успешно!
Дано имаме хубава седмица!

# 302
  • на Мелмак
Добро утро!

Да се похваля, че се наспах Simple Smile Ама много съм доволна.
Напоследък имам чувството, че готвя само за нас с ММ. Децата ядат пици, яйца, сандвичи. Но пък вчера малкия не видял, че има тесто за пица в хладилника и попитал чичко гугъл, замесил си тесто сам, не намерил доматен сос, намерил обаче лют такъв, решил да го смеси със сметана. Чудил се как да я отвори, пробил дупка, направил си между другото страхотна пица. Доволен от себе си ни почерпи. Пилето с ориз и супата ще си я хапваме ние, но аз съм много доволна, че сам се оправя. Аз се научих да правя нещо към 18г.
Иначе вчера в МОЛ-а ми се зави свят, много хора, лудница, навсякъде разхвърляни дрехи.
Прибрахме се с два чифта чорапи, слушалки, някаква фигурка от някаква игра Stuck Out Tongue Closed Eyes и аз взех два вида бира от Берьозка, заради бутилките. Едната даже ни хареса, другата - довечера ще я пробваме.
Хубав ден и успешна седмица от мен!

# 303
  • Бургас
Мари, ще готвя, няма начин. Но ще е нещо аламинут.

Боби, дано всичко мине леко с доктора!

# 304
Eти, поздравявам момчето ти! Оправно ще излезе, гадежатата му ще са доволни.

# 305
  • Germany
И аз не можах да спя. Въртях се, сънувах, сега съм като сдъфкана и изплюта.Опитва се да завали сняг при нас, дано само не го обърне на дъжд. Ще звъня след малко до болницата, да питам кога трябва да отида да си запазя час за операция. Дано не ме отсвирят.

# 306
  • Бургас
Мони, и аз съм като теб. Чак до кафе и кола стигнах, а такава пия веднъж годишно. Нищо не ме боли, а съм като замаена.

Ети, браво на момчето ти.

Боби, стискам палци при Митето всичко да мине бързо, леко и успешно.

Веси, честита да е майка ти! Здрава да е!

Тези дни разчиствах дрехи и играчки, три торби пак заминаха по разпределение. Дебнем сега близкото магазинче да зареди комплекти с „Пламъчко и машините” и Among us и да запълним някои липси.

Не знам защо съм решила, че Тарти има рожден ден днес. Освен на Лили и горе долу на мартенските риби, ничий друг рожден ден не помня, та идея нямам откъде ми щукна за Тарти. Ако взема, че позная, ще си пусна тото Joy

Спорна седмица, момичета!

# 307
  • София
С малки деца се натрупват бързо купчини с ненужни вещи. В багажника на колата съм струпала дрехи за връщане още от преди да затворят моловете. Трябва скоро да се организираме, че вече има още...
Ако Тарти е рожденничка да си признае!
Ще помоля за стиснати палчета в сряда. Ще споделя резултата когато го зная!

# 308
Боби, стискам палци всичко да мине успешно!

Мериан, и на теб стиснати палци и да се похвалиш скоро!

Аз днес имах успешен опит за пазаруване. Минах през Лидл първо и реших да отида и до Кауфланд за едно кашонче мокри кърпи на прИмоция за малката мишка. 😃. Припомних си колко не го харесвам този магазин и защо спряхме да пазаруваме там. Отвсякъде някой те бута или се опитва да се качи върху теб.. Естествено коридора не се използва и имаше 865446 човека. Няма повече да си го причиня това, Лидл и пазарът са ми достатъчни.

Ние днес пак сме на гости при мама, така че готвенето отпада. Друго си е да не трябва да го мислиш.

Хубав ден на всички! ☀

# 309
  • Mediterraneo
Не знам защо съм решила, че Тарти има рожден ден днес. Освен на Лили и горе долу на мартенските риби, ничий друг рожден ден не помня, та идея нямам откъде ми щукна за Тарти. Ако взема, че позная, ще си пусна тото Joy

Недей! Спести си парите Simple Smile Аз съм лъв, не някакъв си водолей Simple Smile Simple Smile

Действам по задачи, организирах си още една среща по ОНОВА нещо, да видим!
Картофена яхния ще правя, ама и у нас като при Ети сами си ядем готвеното, децата все боклуци налитат да ядат. Дай им пици, сандвичи, домашни дюнери и спагети, достатъчно им е.
Нас няма да ни отворят скоро( заведенията тук имам предвид). Планират поредното удължаване на последната заповед с още 2 седмици... На мен ми свършва борсата след 10 дни, ще пляскам с ръчички.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:16 от Тарталета

# 310
И аз отметнах пазар по време на дъжд. Вече съм сложила свинско месо в слоукукъра, правя пилешка супа, а за щерката обяд в 15 часа- спанак, пържени яйца и сирене.

# 311
  • Бургас
Тарти, нищо, пак да си здрава и да се случи онова нещо.

За днес имам кутийки от майка, от утре ще завъртим пак пица, спагети, риба и някоя скара.

# 312
Веси, жива и здрава да е майка ти!
Тарти, и от мен стиснати палци. Да се похвалиш скоро!
Мериан, Боби, и вие да се похвалите с добро развитие!
Ети, браво на момчето!
При нас още не вали, но подозирам, че точно когато си тръгна от работа ще се изсипе. С нови боти съм, язък.
От училището на децата нищо не съм получила и от други майки не съм чула нищо за тестване на децата.

Хубава седмица!

# 313

Недей! Спести си парите Simple Smile Аз съм лъв, не някакъв си водолей Simple Smile Simple Smile

Sweat Smile Sweat Smile Заяждачка Sweat Smile

Днес имам ефективен ден, доста неща успях да отметна. Но вече рязко ми падна мотивацията Grinning

Писах се на йога след работа, при друга инструкторка. Да видим...

# 314
  • София
Тарти обича за зодиите да си бъбрим.GrinningВидна слабост са й.

Общи условия

Активация на акаунт