Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 447
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 685
Болна тема зачекнахте! Виждали ли сте мръсни прозорци,ама мръсни да не се вижда нищо! Живея на първа линия до морето и всяка буря прави стъклата матово бели от морската сол. Всеки опит да се почистят нормално води до още по-голямо мазало. Сега си представете как се мият стъклени врати на балкон, които заемат цялата предна част на апартамента 🤨

# 2 686
  • Euskal Herria
Външни щори нямате ли, Сиси?

# 2 687
Има,но са метални,тежки и не минава дори лъч светлина ако са плътно затворени!

# 2 688
  • София
Цената да живееш почти на плажа 😀

# 2 689
  • Euskal Herria
И тук всички апартаменти задължително са с външни щори, явно така строят жилищата. И винаги са им плътно спуснати. А мен това ме побърква, харесва ми да е светло и у нас винаги са вдигнати. Такъв трясък е сутрин и вечер, като почнат да вдигат и пускат щорите, кооперацията се тресе.

# 2 690
Сиси, и с мръсни прозорци, пак ти завидях. Grinning

# 2 691
Сиси, и с мръсни прозорци, пак ти завидях. Grinning
Чисти са сега 😜
Не ми завиждайте,не забравяйте,че съм в локдаун с вечерен час 😡

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 13:33 от Sissy

# 2 692
Ааа, предпочитам котешко, не кучешко. Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегувам се.
Първото го откраднаха, явно е следено, просто за секунди изчезна. Докато мигнеш и го няма.
Ротвайлерката умря и аз бях категорична, че повече не искам куче. Много тежко го изживяхме всички у дома, все пак 10 години беше с нас. Кокерът сега е по избор на мъжа ми, аз не го исках. Обаче кучето избра мен, стана моят сиамски близнак. След всичките увещания за ново куче бях склонна, ако ще се взима, да е йорки. Ама друго стана. Сега заради рошльо пътуваме с колата, та и той обикаля из Европа Simple Smile.
И аз се пошегувах, радвам се, че го разбра.

# 2 693
Искам и аз до морето, пък ще си ги чистя прозорците, няма проблеми.
Скрит текст:
Сиси, БНД не е лош човек, изтрещя доста но и аз на негово място може би бих изтрещяла, не знам. А и голяма част от историята му изобщо не е моя работа да я развявам, та затова се вижда само една много малка част която го представя като пълен толуп Joy Детето го обожва и той му отвръща със същото, на мен ми стига. Не говоря за баща ми, може би ще се опитам и за БНД да замълча от тук нататък.

# 2 694
Айде,вземай зетя и идвайте! За вечерния час знаеш,да не кажеш после ,че не съм предупредла!
Скрит текст:
Бабълс, сигурно има много положителни качества,иначе как ще накара смела и силна жена като теб да се влюби и дори дете да му роди! Тук сме се събрали да се оплакваме,да мрънкаме за бивши и настоящи половинки и да се подкрепяме също! Пиши,споделяй,ние сме на твоя страна и ще се случва да нападнем, някой ,който те наранява 🤗,дори да не сме справедливи!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 14:33 от Sissy

# 2 695
Тъй и тъй сте се разпределили.. за мен освен гост, драг Joy друго ней останало. Ни са дърпам, едвам ма навихти, ай ще се прежаля Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 696
  • Пловдив
Тъй и тъй сте се разпределили.. за мен освен гост, драг Joy друго ней останало. Ни са дърпам, едвам ма навихти, ай ще се прежаля Stuck Out Tongue Winking Eye
ам то и аз май тъй... Grinning  Въпреки, че пак съм неразбрала къде ще се ходи, ма карай Joy

# 2 697
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
идааааа.
готвя, без грешка, пити меся, сладки докарвам, каквото кажете - имате го. даже октопод с морски дарове готвих веднъж - Бог да пази, който си поиска пак такова чудо.

и ям, и пия, и плета, и шия - ако имате скъсани чорапи одма ги замрежвам...
'сичко ще правя, само да не съм у дома и да викам по Горинич за домашните.

# 2 698
Само суфраджийки,само!
Ся за не разбралите,и тез дет се праят на ...неразбрали,идеше реч за чистене.🤣
Ама,не мина.Нищо де пак ще пробвам.

# 2 699
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Само суфраджийки,само!
Ся за не разбралите,и тез дет се праят на ...неразбрали,идеше реч за чистене.🤣
Ама,не мина.Нищо де пак ще пробвам.

бай, бабо, да не идвам да чистя у вас.

Общи условия

Активация на акаунт