Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през февруари

• 80 391
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 865
Добро утро! Дано и днес е толкова хубаво времето, колкото беше вчера. Време е да ходим до "селското шато", както се изразява Уиш, за да се погрижим за градината. Но отлагам, селскостопанския фитнес, хич не ме влече. Тази сутрин се събудих друг човек.

Искам да си сменя работното място, обичам си професията, но работя в отровна среда. Време ми е за промяна.

# 2 866
Добро утро. Лоча второ кафе, мъжете още хъркат. После отивам на фризьор, после ме чака ОИ. Трябва и мартеници да купувам, пак добре, че сряда е почивен ден.

# 2 867
Ето ме и мен по никое време.Главата ме боли.Нещо от някъде трябва да започна,но кое от къде.
Добро утро!

# 2 868
Добро утро! Сънувах кошмари точно преди да се събудя. Сега съм крива и се чудя как да си оправя настроението. Бях забравила, че сряда е почивен ден, ще почна от там. Отивам в кухнята за кафе, после ако времето е хубаво разходка. Хубав ден на всички!

# 2 869
Искам да си сменя работното място, обичам си професията, но работя в отровна среда. Време ми е за промяна.
Това е доста основателна причина. Ако имаш възможност, направи го. Аз го направих и си заслужава.
Ре, при стабилна връзка скандалът не е фатален. Направи ти първата крачка към сдобряване.
Съни, дано на Бебълс бързо й мине!
Приятна разходка на Лори и Пипилота!
И аз бързичко трябва да се стягам да излизам, че бях навила аларма, но где съм бляла, сложила съм я за събота, вместо неделя.
Приятен ден на всички!

# 2 870
  • Пловдив
Добрутро неделно! И аз съм с кафе...и аз не можах да спя добре...Луна+мисли разни и тъй става Head Band

Кло, и аз така...

# 2 871
Станахме две с Мистик. Няма да ми бъде лесно на мен, но ако не го направя преди да навърша 50, след това ще ми бъде "мисията невъзможна". А не съм от хората, които биха напуснали, преди да са намерили нещо поне толкова сигурно, колкото е настоящата работа.

# 2 872
Сърцето ми спи..
Ще е тежък работен ден. Добре поне, че с клиенти няма да имам допирна точка мноо, мноо днес, че не отговарям.. за последствията.. или следствията...

Следработно ще ви изчета.
Мързелива ви неделя!

# 2 873
  • Пловдив
Кло, със сигурност няма да е лесно...при мен, ако стане въобще, ще е не на 180°, ами завъртане на 360° Simple Smile

# 2 874
Joy като се завъртиш на 360° си пак в първоначалната посока.

# 2 875
  • Пловдив
Joy като се завъртиш на 360° си пак в първоначалната посока.
аууу, не, не Grinning  друго имах предвид, разбра ме ти Wink

# 2 876
Кло, ако е в същата сфера доколкото знам навсякъде е токсично освен ако не си на човека човек.
Относно компромисите, "чудесно знам какво мога да дам на масата и не ме е страх да седна сама". И за работа съм така и за мъже.
Спи ми се, а трябва да се мотивирам да изкарам зверо на разходка. Не че разбирам що трябва разходка, а не мога да го сложа на терасата на айде.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 11:56 от Анонимен

# 2 877
Начиии,голям съм баламурник! Не съм купила кафе..Даже не съм розбрала,че нямам резерва.И с тоя тъп пенсионерски коридор- рома безкофеиново.Ми..не е мойто Sad

# 2 878
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Начиии,голям съм баламурник! Не съм купила кафе..Даже не съм розбрала,че нямам резерва.И с тоя тъп пенсионерски коридор- рома безкофеиново.Ми..не е мойто Sad
Милата. У дома сме кафе наркомани. Имаме нес, капсули, и мляно. Купувам по две, три кутии с капсули. Абеее, това не е свършвало никога. Хляб и мляко може да няма, ама кафе има.

# 2 879
Има ли живот преди кафето?!!!!
Без хляб мога месеци да живея,но без кафе ...нито ден!
Бабълс,не е страшно,че един ден няма да изведеш бебето. Излезте на балкона или проветрявай често. Почини си и утре е ден!

Общи условия

Активация на акаунт