Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 617
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, срещалили сте Пандора на хубави цени?

# 136
  • Sofia

В ebay, но трябва да се внимава, защото е пълно с ментета.

# 137

В ebay, но трябва да се внимава, защото е пълно с ментета.
Да, аз както не ги и разбирам:)

# 138
  • Mediterraneo
Дъщеря ми и дружките ѝ развлачат кубинки Dr. Martens , явно са много модерни в тийн средите.

Никога не са излизали от мода, поне в последните 25 години, откакто аз ги познавам като марка. По- скоро са класика.

# 139
  • София
Преди 10-на години в темата на Javari имаше няколко фенки на марката 😊

# 140
Дъщеря ми и дружките ѝ развлачат кубинки Dr. Martens , явно са много модерни в тийн средите.

Никога не са излизали от мода, поне в последните 25 години, откакто аз ги познавам като марка. По- скоро са класика.

Да, де - ама то и класиката омръзва - цял живот само на Моцарт, Бийтълс  и Рей Чарлз ...примерно.
Хубави са, ама за мен отдавна отмина времето, когато ми бяха тръпка - сега са ми по-скоро безразлични, еднотипни, с изключение на онези лимитираните серии с принтовете - те бяха много яки, а сега може би са с колекционерска стойност. А да - и не знам да има по-тежка обувка.   
Новите челсита с платформи са с по-модерна визия и са изненадващо удобни въпреки привидно грубия си вид - поне тези, които аз имам. Цените обаче /на марките, които ми харесват/  не са чак толкова  "хубави" Sad 

# 141
  • Sofia
Аз пък кубинка не съм обувала през живота си и не мисля, че някога ще обуя. Много са ми грозни.

За да не спамя само, пържени фастъци за допълване. Много са хубави и бяха 4 кутии на цената на три, но не знам дали още е валидна офертата.

# 142
# 143
Страхотни са първите, как са като номерация oliver? Гледайки сайз чарта май са уголемени?

# 144
Аз имам кецове и според мен си отговарят. И на мен много ми харесаха първите, но имам същия цвят и тип обувка на ECCO, та ще се въздържа.

# 145
  • София
Има ли смисъл да правя втори опит с друга карта при положение, че не е с достатъчно наличност преводът още не се е отразил.
 Какво става с поръчката - цените вече не могат да се пазят доколкото знам?

# 146
Има ли смисъл да правя втори опит с друга карта при положение, че не е с достатъчно наличност преводът още не се е отразил.
В какъв смисъл да се пазят цените-ако ти е минала поръчката,ще ги вземеш на тези цени,ако актуализираш картата навреме с наличност.Но в кошницата никога не са се резервирали продуктите ( не разбирам точно въпроса)

S oliver  имам само едни боти и са ми големи с около половин номер.

# 147
NAME IT Boy Sweathose Einfarbige https://www.amazon.de/dp/B0716CJF15/ref=cm_sw_r_cp_api_i_X59XKBF … WRC90PBJYM1?psc=1
NAME IT Nkmsweat Unb Noos Boys' Tracksuit Bottoms https://www.amazon.de/dp/B075N4TRNJ/ref=cm_sw_r_cp_api_i_ZPY9SYVSP0076X0HSB4J
Долница за 10 евро
Поръчах понеже виждам че се регулира с ластик и е подходяща за слаби момчета

# 148
  • София
В какъв смисъл да се пазят цените-ако ти е минала поръчката,ще ги вземеш на тези цени,ако актуализираш картата навреме с наличност.Но в кошницата никога не са се резервирали продуктите ( не разбирам точно въпроса)

S oliver  имам само едни боти и са ми големи с около половин номер.
на предпоследната стъпка съм (ривайс кард), мога да пробвам пак, но да не ме засекат и канселират изцяло (при над 2 неуспешни опита). Мислех че депозитната функция на банкомат ( РББ) е бърза, но явно не е.

# 149
Нима не приема поръчка с недостатъчна наличност вече ? Какво се случва,че е неуспешна поръчката ?

Общи условия

Активация на акаунт