Пазаруване от Amazon - тема №94

• 60 734
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Тези Кларкс от линка на Трапезица ми ги превежда като розови...https://www.amazon.de/gp/product/B07XKBRR1C/ref=ox_sc_act_title_ … mp;th=1&psc=1
На снимката за бежави...какъв ли е всъщност цвета? Simple Smile

# 166
  • На брега на реката
Наистина изглеждат бежови, но вероятно са много бледо розови. Аз имам подобни. Бледо розови, но на лампа, изглеждат бежови.

# 167
  • София
Моята поръчка от Англия до Германия беше за 69 паунда, активирах и прайм за поръчки от Англия до Германия, та самата доставка струваше 3.70 паунда и включваше предплатени import fees. Нямах проблем, пътува към мен вече (още не съм я получила). Явно до Германия ще се поръчва вече.
Има специално опция доставка до Германия за Прайм или най-обикновен Прайм активира?

# 168
Модела има и розов цвята, та не е много сигурно кое сбъркано снимката или описанието 50/50

# 169
Моята поръчка от Англия до Германия беше за 69 паунда, активирах и прайм за поръчки от Англия до Германия, та самата доставка струваше 3.70 паунда и включваше предплатени import fees. Нямах проблем, пътува към мен вече (още не съм я получила). Явно до Германия ще се поръчва вече.
Има специално опция доставка до Германия за Прайм или най-обикновен Прайм активира?

Специален прайм за доставка до Германия ми излезе като опция при поръчката и него активирах.

# 170
  • Пловдив
Наистина изглеждат бежови, но вероятно са много бледо розови. Аз имам подобни. Бледо розови, но на лампа, изглеждат бежови.
За широк крак ок ли са?

# 171
Здравейте, момичета!
Отдавна нищо не съм поръчвала, но сега влязох да поръчам един Киндъл за 60Е за подарък и покрай него кафе, бонбони и един сутиен...  Simple Smile
И аз искам някакви хубави бонбони, може ли да спаделите какво поръчахте, благодаря!

# 172
  • На брега на реката
За широк крак ок ли са?
Извинявай, ако съм те подвела!  Коментирах само цвета, а не марката и модела!

# 173
И аз им се зачудих, но като гледам трябва да поръчам 40 ( по принцип нося 39 ), дали наистина са умалени?

# 174
Някой код или промоция при зареждане на гифт карта или баланс в немския Амазон има ли в момента?

# 175
Аз едни лекарства купувах на дъщеря ми ,които и действат много добре.Кофти е ,че не доставят нито до БГ нито до Германия.В др амазони проверих ,има ги в испанския ама и те само в Испания доставят.Освен ГгБГ май имаха испански адрес....много гадно.Щеше ми се да ги попие поне 6 месеца.Тя една опаковка е за 2 месеца.Аз купих 2 ,ако знаех ,че ще и повлияят добре щях да купя повече.Цената е 34 паунда. Продавача е друг не амазон,но се доставят от амазон.Когато ги поръчвах със абонамент ми изпратиха погрешка 2 -едната дойде от др продавач,едната от амазон.Аз абонамента го спрях ,а сега търсих с продавач амазон не намирам...

# 176
  • София
Здравейте, момичета!
Отдавна нищо не съм поръчвала, но сега влязох да поръчам един Киндъл за 60Е за подарък и покрай него кафе, бонбони и един сутиен...  Simple Smile
И аз искам някакви хубави бонбони, може ли да спаделите какво поръчахте, благодаря!

Ние харесваме тези https://www.amazon.de/gp/product/B06XNWQRN3/ref=ox_sc_saved_titl … R8XB7XF&psc=1

# 177
  • Mediterraneo
Аз едни лекарства купувах на дъщеря ми ,които и действат много добре.Кофти е ,че не доставят нито до БГ нито до Германия.В др амазони проверих ,има ги в испанския ама и те само в Испания доставят.Освен ГгБГ май имаха испански адрес....много гадно.Щеше ми се да ги попие поне 6 месеца.Тя една опаковка е за 2 месеца.Аз купих 2 ,ако знаех ,че ще и повлияят добре щях да купя повече.Цената е 34 паунда. Продавача е друг не амазон,но се доставят от амазон.Когато ги поръчвах със абонамент ми изпратиха погрешка 2 -едната дойде от др продавач,едната от амазон.Аз абонамента го спрях ,а сега търсих с продавач амазон не намирам...

Има превозвач в Испания. Ако мога с нещо да ти съдействам, насреща съм. Мога да пратя лекарствата по бус, който ползвам за пращане на багаж в Бг, 1,50 евро е на кг, но минимумът е 10 евро. Ако те устройва и не откриваш друг вариант, пиши да видим с какво мога да съм ти полезна.

# 178
  • София
Има ли смисъл да правя втори опит с друга карта при положение, че не е с достатъчно наличност преводът още не се е отразил.
 Какво става с поръчката - цените вече не могат да се пазят доколкото знам?
Като се отрази сумата по сметката - трябва ли да се прави нещо или автоматично ще я пуснат (искам да тръгне днес или утре)

# 179
  • Sofia
Ако все още ти стои удивителна в профила, трябва да препотвърдиш плащането. Иначе - нищо.

Общи условия

Активация на акаунт