Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 539
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 895
Да, точно така нали ...
Визуално много лесно може да се ориентирате - просто има едни свръхедри моркови- те стават, тиквички- не от големите, а от по-малките. Не е толкова сложно, колкото изглежда😉.

# 2 896
Нямам нужда да си нося рендето с мен когато пазарувам. Имам чудесна визуална памет- и все пак, размерът е ориентировъчен, не е нужно да пасва до милиметър зеленчукът Grinning

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 11:59 от dolce miele

# 2 897
А на мен сега ми хрумна да пробвам да направя спагети от ябълка- издялкана, че да може да пасне на острилката. Може и да пробвам и с лук, забоден на вилица. Пригаждам ги да влязат в ролята на спиралайзер, иначе казано.

# 2 898
fenyx, оглеждай се като пак пуснат големия спирализатор, за спагетиране, но с държачка:

# 2 899
Това в Лидл ли е било 😍? Как съм го изтървала...

# 2 900
  • Sofia
Това в Лидл ли е било 😍? Как съм го изтървала...
Мдааа... и аз. Ама предполагам, че пак остава фира, де...

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 19:11 от Morena

# 2 901
Може и да има фира, но ще може повече продукти да се правят. Виждала съм с уреди да правят разни красоти от различни плодове и зеленчуци, но досега не съм попадала на лидълския.

# 2 902
Аз имам малко по-различен модел, ръчката е отстрани, преди години беше, но от време на време ги забелязвам че пускат. Не дава фира, до дръжката реже. Острилка не съм вземала точно защото не си представям как ще си пъхаш пръстите вътре. Само за тиквички и моркови ползвам, но идеята за лук ми харесва!

# 2 903
Аз май имам показания модел спиралайзер. Grinning Но острилката ми е на по-достъпно място. За фирата не си спомням, че не съм го използвала скоро (но ще, чакам хубавите тиквички Heart Eyes )...

# 2 904
Мен пък така ме подсетихте и си купих вече  тиквички (не от Лидл). Но с лидълските острилки ще ги направя и сготвя на спагети.

# 2 905
  • Sofia
Мен пък така ме подсетихте и си купих вече  тиквички (не от Лидл). Но с лидълските острилки ще ги направя и сготвя на спагети.
Да ти предложа наша особено любима рецепта. Simple Smile

# 2 906
Аз тиквичките ги режа с недолюбваното ренде Ернесто и ги правя вместо спагети. Стават страшни Wink

# 2 907
Моето намерение е самите тиквички да направя на спагети. Но благодаря, Морена, ще имам предвид и твоята идея занапред.
А като казах спагети- пробвах двуминутните от Лидл, нелоша алтернатива (най-вече ценово) са на капелините.
Друг нов за мен продукт е лидълската червена леща (от друго място място съм купувала досега) - не виждам разлика в качеството със сходна такава.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:16 от fenyx

# 2 908
  • СОФИЯ
Аз имам малко по-различен модел, ръчката е отстрани, преди години беше, но от време на време ги забелязвам че пускат. Не дава фира, до дръжката реже. Острилка не съм вземала точно защото не си представям как ще си пъхаш пръстите вътре. Само за тиквички и моркови ползвам, но идеята за лук ми харесва!
И моят е със странична ръчка, от друг магазин, стават чудесни спирали картофи, съответно чипс във фурната на хартия.

Стафидите, които са от днес 200 гр./1.39 лв. не открих, служител също не знаеше къде и дали са налични. Не ги намирам в сайта, виждам ги в брошурата. Взех още едно мини тиганче за вилата. За там взех и от изкривяващите се кухненски дъски, ако не стават ще изхвърля /да натоварим с пластмаса боклука./

# 2 909
Хм, Купон + /нали така беше за плодовете и зеленчуците?/ нещо не ми одобрява покупката и не я отразява на лентата... Гъби Портобело не влизат ли в пресните плодове и зеленчуци, че не иска да ми ги отрази?

Общи условия

Активация на акаунт