Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 524
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 910
  • София
Мен пък така ме подсетихте и си купих вече  тиквички (не от Лидл). Но с лидълските острилки ще ги направя и сготвя на спагети.
Да ти предложа наша особено любима рецепта. Simple Smile

Божкее чак сега видях, че ти си едно Македонско девойче Grinning , от години правя твоя козунак и така съм запомнила да търся в гугъл рецептата /щото ме мързи да я препиша/

Извинявам се за спама Blush

# 2 911
Днес последно реших да взимам ПиЗ, трябваше да направя 4,5. Аз умишлено взех за над 5 лв. След дъъъълго чакане на бележката(20мин) се оказва, че имам пще 1,80 за достигане. Е как стана това?! Взимала съм каквото трябва. Смятах си. Че дори и с реверанс.  Надяват се , че няма да ги смятаме ли.

Този лук в маста ме отказа от закупуването й днес. Усеща ли се изобщо? Вижда ли се?
Исках да правя сладки с нея.

# 2 912
  • София

Този лук в маста ме отказа от закупуването й днес. Усеща ли се изобщо? Вижда ли се?

Не се усеща. Взимай смело. И аз първия път е учудих защо има лук в маста, но ММ обясни че се слагало (не запомних точно за какво). И локумки, и масленици(питки, погачи)  правя с тази мас.

# 2 913
  • Бг-мама
Мама Сання има ги стафидите. Днес ги видях. При нас бяха точно до канелата , под сметаните.

# 2 914
Тцтц, ще се ходи утре пак значи. За мас и за тези прословути лев и нещо, за да им достигна левела. Ако решат да ми ги зачетат този път де.

# 2 915

Никаква миризма на лук не се усеща. Той се слага в маста за да я обезмирише. Имах други две опаковки свинска мас, едната така миришеше докато готвя, че отказа мъжа ми от яденето. После вече не се усещаше, ама така или иначе сама си го ядох. Като отворих лидълската, другите две ги засилих немедлено към коша.
Сладките, когато са с мас, стават най- пръхки от всички други варианти за мазнина.

# 2 916
Вие кога ги смятахте тези 5 лева, преди да платите или след това? По бележката като ги сметнете пак ли са 5 лв? Може нещо да е било намалено?

# 2 917
  • Козлодуй
Аз също забелязах че скалата не се пълни затова вчера влязох само за едни гъби портабело че се харесаха у дома и не съм сканирала приложението защото на предния ден видях че не ги отчита и реших че не са нито плод нито зеленчук Simple Smile

# 2 918
Днес последно реших да взимам ПиЗ, трябваше да направя 4,5. Аз умишлено взех за над 5 лв. След дъъъълго чакане на бележката(20мин) се оказва, че имам пще 1,80 за достигане. Е как стана това?! Взимала съм каквото трябва. Смятах си. Че дори и с реверанс.  Надяват се , че няма да ги смятаме ли.

Същото и при мен се получи /оплаках се по-нагоре/. Изобщо не ми зачита днешната покупка, което е много странно, няма причина според условията им.

# 2 919
Да, видях, че го сподели, затова и аз набрах хъс и го написах.
Всичко е според правилата.
На мен точно гъбите ми е отчело само.
Писах им, да видим какво ще измислят. Дано не съм само аз подала сигнал.

# 2 920
Пишете им.

Аз също не съм ги смятала. Разчитах че са коректни.

То как ги проверявате..от снощната покупка ще сумирам, но предната сума къде да я видя, че да прибавя към нея?

# 2 921
Ами аз си знам всеки път колко долу-горе ми остава, за да стигна някой левел. И пазарувам около тази сума .
Иначе може да се сметнат по бележките от началото на кампанията. Макар че е много играчка.
Миналата седмица пак ми се стори, че нещо се различават моите сметки от техните по отношение на закупените ПиЗ, но обвиних себе си. Сега си давам сметка, че не е било от мен.

# 2 922
Нали имате онлайн бележки от началото на месеца в приложението, от там се смята

# 2 923
И тук ли проблеми с математиката. Rolling Eyes В Кауфланд по една бележка измама на 2 пъти - веднъж на каса по два артикула, втори път на информация при връщане на разликата...

# 2 924
Не съм ги смятала. Разчитам, че ги отчитат коректно на лентата, обаче явно не. А къде им писа BonniBonn? И аз ще им пиша.

Общи условия

Активация на акаунт