Лидл 148 - Февруарска купонджийска :)

• 140 466
  • 3 052
  •   1
Отговори
# 2 985
Не ти се разбира какво е станало в следващия магазин - приели ли са продукта или не? Ако не е приет, искате да говорите с управител на място...и да се свърши с тая мъка. Grin Как ли пък няма да обикалям всички филиали, за да търся компетентен персонал. Rolling Eyes

# 2 986
  • София
Не ти се разбира какво е станало в следващия магазин - приели ли са продукта или не? Ако не е приет, искате да говорите с управител на място...и да се свърши с тая мъка. Grin Как ли пък няма да обикалям всички филиали, за да търся компетентен персонал. Rolling Eyes
да, приели са го и върнали парите.

# 2 987
Пиците Маргарита на Алфредо с тънко ръбче ли са? Взимала съм преди много време и не мога да се сетя как беше.

# 2 988
Да супер равни и тънки са

# 2 989
  • In transit
Ами края на август бяха намалени доста сирена...ако се сещаш. Темата беше "Над 20 вида бели сирена в нашия асортимент". Значи БИ трябвало да са били в постоянния асортимент. Ето част от брошурата.
................
Взимам това което е на Pilos, с маслините,  няма по-добро според мен, препоръчвам ти го и го има всеки път
Да и него харесвам, но това овчето е супер...жалко, че малко късно го открих. Sad

# 2 990
В нашия филиал преди няколко седмици служителка (на касата) съвсем сериозно уверяваше човек /закупил мини прахосмукачка/, че може да я върне в срок до 1 месец след покупката... Бях сравнително далече, бързах и си подреждах покупките- иначе щях да се обадя да питам какво стана с трите месеца Stuck Out Tongue Winking Eye Явно има и служители които не знаят колко точно е срокът за връщане (не вярвам нарочно да лъжат клиентите, а и тази служителка е млада и много любезна винаги).
Днес беше лудница в магазина, но и в съседния Кауфланд не беше по-различно /даже напротив/. Толкова много "мързеливи" (някой нали беше казал, че ги мързи Thinking ) служители редяха стока, местеха регали, зареждаха...направо не им завидях изобщо! И освен това имаше отворени и немалко каси! Но клиентите много пъти повече от служителите- как да насмогнат на всичко?! Та ги разбирам служителите в Лидъл и им влизам в положение и не се изнервям излишно за неща които не са по тяхна вина...
Не успях да видя аз стафидите (тези в непрозрачния плик)- или поне не бяха при другите ядки и сушени плодове. Имаше още гъби портобело намалени...Вниманието ми привлякоха не само новите цветове етикети, ами и електриково оранжевите табели- "Грабни сега" Joy - при единичните бройки нехранителни на -30%, не помня какво пишеше при актуалните промоции и при намаленото месо, но определено този цвят не остава незабелязан...С новите цветове етикети е голяма шарения в магазина Grinning
Пак са заредили от новите опаковки сметана в каничка- стори ми се, че пластмасата се огъва докато притисках, за да отворя- дано да не са развалили качеството на опаковките...

# 2 991
Аз днес ходих, но пазарувах малко - взех си маски за лице по офертата. Забравих, че днес беше пилешкото месо на промоция (бързах за друго място) Sad
Последните няколко пъти все не печеля от картата, независимо от сумата.

# 2 992
  • София
Отчитам се и аз с лек пазар, ползвах си 3 лв. купон+ и много странно, на касовата ми го е отчело, но според картата ми не съм го ползвала. Съответно нямам и скреч и касова, писах на съпорта и ще видим. Много съм доволна, че бяха заредили отново ябълки Амброзия. В понеделник ще ходя на седмичен пазар, за Бри, агънце, Голдеса и други нещица харесах.
Редактирам се, току що ми е дошла и касовата и скреч картата.

# 2 993
  • София
Отново обикалях за рикота и няма, вече съм си ядосана, толкова ли не могат по-големи количества да се доставят..
Тъмните стафиди не са много подходящи за сладкиши, а златните, но пък тъмните са много добри за готвене. и за разни сутрешни закуски.

# 2 994
  • In transit
Марчева, рикотата е отлистена. Явно си пропуснала. В последно време вземам на Брими, много по-хубава е. Има я на много места.  
Иначе ако държиш на същата като лидълската, в К си вземаш IGOR. И цената е същата.

# 2 995
Отчитам се и аз с лек пазар, ползвах си 3 лв. купон+ и много странно, на касовата ми го е отчело, но според картата ми не съм го ползвала. Съответно нямам и скреч и касова, писах на съпорта и ще видим. Много съм доволна, че бяха заредили отново ябълки Амброзия. В понеделник ще ходя на седмичен пазар, за Бри, агънце, Голдеса и други нещица харесах.
Редактирам се, току що ми е дошла и касовата и скреч картата.

И на мен днес ми се случи същото, ползвах купона за кухненската хартия, след пазаруването купона си стоеше, а на касовата бележка излизаше, че е купена на 1,29. Скреч не получих, нито дигитална. Сега се прибрах 2-3 часа по-късно заех се да пиша и хоп, скреч картата дойде, влезнах в приложението гледам купона на кухненската хартия е изчезнал и дигиталната бележка се е появила. Та съвета ми е да изчакаш.

# 2 996
  • Sofia
Скреч не получих, нито дигитална. ...
И при мен така, преди малко бях... за сефте ми се случва.
Ходих за сирене (Железницата харесваме) и домати за миш-маша за вечеря.

# 2 997
Сега се връщам от Лидл уж само за зъбния душ, а то пак над 65 лв сметка и опитай пак от скреча :/ Сега като се размисля за зъбния душ, вътре има два накрайника, но след като ги употребя и ако душа си работи, от къде да си намеря нови накрайници 🙄

# 2 998
Те се мият накрайниците. Издържат дълго.
Виж в книжката какво пише за тях..може да е споменато от къде могат да се поръчат.

# 2 999
аз намерих био изварата, а то какво се оказа - % извара+ % йогурт ... каква е тази глупост, иначе в брошурата и на етикет в магазина пише извара

Общи условия

Активация на акаунт