Отговори
# 1 245
Допел, чудно пътешествие сте си спретнали! Благодаря, че го сподели Simple Smile
Установявам, че макар да не съм била в Германия, съм била в църквите им. Толкова общо с тези в Австрия, Англия, Испания.

Имам мускулна треска след вчерашния 20+ км преход и високо ниво на енергия. Къде да я разпилея?

Никой да не казва !!!
Trollface

# 1 246
Джеймс май ще предлага нещо, та се бои някой да не го изпревари. JoyJoyJoy

# 1 247
Джейми, аз във форум за взаимопомощ ли се намирам или какво? 😆
Упс, забравих. В бг-мамата не ти отговорят на въпроса, само акъл наливат Wink
Джеймс май ще предлага нещо, та се бои някой да не го изпревари. JoyJoyJoy
Лори, впечатленията ми от живия живот са, че мъжете рядко се боят от факта, че няма да са първи Simple Smile))

# 1 248
  • Варна
Doppel, мястото е уникално. Поствай и останалите снимки.

# 1 249
М@мка му, Онзо, специално ще те питам за такива обекти преди да тръгна за някъде. Сега ще се изям.
Виви, да съм честен мързи ме за цялата гимнастика наново. По-натам може.

# 1 250
  • София
Добавка.

Скрит текст:

# 1 251
  • Варна
Абе тия хора слънце виждат ли или просто е от сезона?

# 1 252
Бе то ако е за сезона, трябва сняг на виждат, ама гледам ни сняг, ни слънце. Германска им работа. Няма да се учудя ако и бирената кръчма е била затворена.

# 1 253
Знам, че всички родители се умиляват в такива случаи, но чадото ми наистина танцува много хубаво. Thinking Пък аз съм пълно дърво. Никакъв танцов талант. Върхът на постиженията ми е да не настъпвам партньора при блус и тва е. Радвам се, че не прилича на мен. Rolling Eyes

# 1 254
  • Варна
Вкъщи вече за момчета и гаджета се говори...

# 1 255
Лори, според мен танцуването не е толкова свързано с ритъма, колкото с отпускането. Демек първо се отпусни, после се отдай на ритъма, а най-лесно е да се оставиш да те води партньорът. Че даже е и приятно Simple Smile
Забраняват някои пластмасови изделия, нерециклируеми. Айде да видим можем ли и това да побългарим.

# 1 256
Стрелците не сте най-силните танцьори, потвърждавам. Laughing

# 1 257
Ъъъ, аз съм Рак. Стрелчето е малкото. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 258
Добре де, мъжете.
Ми като му идва отвътре, насърчавай го детето тогава. Това е най-хубаво – да видиш какво му се отдава и да го подкрепиш вместо да налагаш зорлем нещо да му "харесва". Simple Smile

# 1 259
  • Варна
Мойта кокона на салса ходи. Знайш ли с какъв мерак се кълчоти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт