Звездни компромати - Февруари'21

• 231 248
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 740
Баба Ивет
Скрит текст:

# 1 741
  • София
Ивет на снимки изглежда зашеметяващо, но на живо е изключително антипатична. Красива, но отблъскваща. Simple Smile

# 1 742
Ма то гаджето на бабата изглежда по- младо от зетя Макариев

# 1 743
Ивет има много нежна, хладна красота. Не бих я нарекла отблъскваща в никой случай, доста е земна.

# 1 744
Леле, страшно красива Вера. За първи път виждам и чувам за тази жена!
Изключително съм впечатлена. От нея лъха такава топлота и любов! И как 45г??? Разкош жена!
Всички плейметки, фолк диви и не знам си кви още напомпени изкуствени женици да и дишат прахтаааа!!!!

# 1 745
  • София

И другата актриса (Анастасия Лютова)  е много красива, страшно много ѝ отива тази прическа.

И аз съм и голям фен! Съпруга е на не по малко известният в НАТФИЗ средите Пенко Господинов. Ето от участието им при Шоуто на Николаос Цитиридис:
https://www.youtube.com/watch?v=aYnC6ey9xVQ

# 1 746
Кейт Уинслет като млада беше със селска физиономия. А сега остарява прекрасно. Направо ѝ завиждам.

# 1 747
https://www.facebook.com/photo?fbid=267460961399245&set=p.267460961399245

Михаела Филева, много странни вежди.

# 1 748
  • Sofia
Другото Мише,Маринова
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 749
Ох, това Мише ми е толкова неприятно, а Халваджиян я бута яката

# 1 750
Бекъм - с годините сякаш все по симпатичен става.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 751
Това бебе е на Александра, нали ?

А всъщност знаят ли че им използват снимките или не ?
Естествено, че знаят. Те сами предлагат снимките си в платформи. Когато компания си хареса някоя, плаща на модела и ползва снимката. Специално тази снимка поне в трета реклама се появява.
Всъщност не е точно така. Петканова разбира, че снимката й е купена 100 пъти, няма идея къде ще бъде сложена, какво ще рекламира или коя компания ще прави реклама с нея. С продажбата на снимката, тя остава без възможност да контролира за какво ще бъде използван образа. Обикновенно купувачите са рекламни агенции.

Това е минуса да си сток модел - утре може някой да й купи снимката и да я сложи за реклама на приложение тип гриндър.

# 1 752
Според мен, не знае за тази реклама
Гледайки вчерашното " Търси се" с Радина, си спомних първото ѝ гостуване. Там Опра е много шармантна Wink
https://www.btv.bg/video/shows/tarsi-se/videos/tarsi-se-radina-kardzhilova.html

# 1 753
Леле, страшно красива Вера. За първи път виждам и чувам за тази жена!
Изключително съм впечатлена. От нея лъха такава топлота и любов! И как 45г??? Разкош жена!
Всички плейметки, фолк диви и не знам си кви още напомпени изкуствени женици да и дишат прахтаааа!!!!
Разкошна жена, сутринта ми направи изключително впечатление - много красива, много слънчева, страшно младолика, страхотна!

Другата актриса - Анастасия Лютова, също е приятна и симпатична жена, добро впечатление ми направи, но красива, поне за мен не е.
Прическата й пък изобщо не ми харесва, състарява я, по-млада е с 4 години от Вера, а изглежда доста по-възрастна.

# 1 754
  • На морето!
И аз сега ги гледам Деян и Радина. Той наистина голям мърморко, тя е много красива и женствена и сякаш се чувства прекрасно в този патриархален модел, дано са наистина щастливи заедно.

Общи условия

Активация на акаунт