Звездни компромати - Февруари'21

• 231 244
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 755
баба ивет е много, много направена, но като красива въобще не мога да я определя. дъщеря ѝ също.

# 1 756
Радина наистина беше много красива вчера. Отива и да е бременна.

# 1 757
На мен пък, учудващо, Деян ми е по-приятен от Радина. Разбира се, ако не са верни онея неща, че е насилник и т.н. Тя ми е една такава леко лигава и винаги ми изглежда отнесена и прехласната по някакви си нейни арт възвишености.

# 1 758
Еми аз не мога да ги гледам... Искаше ми се, и даже ми е интересно, но нещо много ме дразнят, дори не знам защо 😂

# 1 759

Ако някой се чуди:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 1 760
Ха ха ха! О, майко мила!

# 1 761
Не мисля, че е Халваджиян. Може би по-скоро Саня Армутлиева си пробутва Михаела Филева, Михаела Маринова и Дара.

# 1 762
  • София
Кейт Уинслет като млада беше като леличка, а сега е богиня. В Титаник се чудех защо точно нея са избрали, но после така ме омагьоса тази жена, голяма фенка съм й завинаги ❤

# 1 763
Михаела Филева не е при Армутлиева.

# 1 764
Рита Ора и заснемането на клипа в БГ - зад кадър
https://www.youtube.com/watch?v=nLEjEih8tB8

# 1 765
Бременна ли е Галена?

# 1 766
  • На морето!
Не знам, но лятото често я виждах на един плаж и изглеждаше по-пухкава и отпусната от ИГ, голяма част от момичетата на плажа имаха много по-хубави тела.

# 1 767
Според мен е забравила да се втали с фотошоп.
И Галенчето отдавна си върна формата от преди години, когато тресеше телеса в мазни гюбеци с един певец от малцинствата.
Инстаграм няма нищо общо с реалността.

# 1 768
Ехаа, какви бутчета само!

Нанси Карабойчева, Мис България, е бременна с второ дете. Мисля, че първото няма още 1 г или скоро ще стане.

# 1 769
  • До сърцето...
Днес рожден ден празнуват:
Flowers Rose Дрю Баримор (Drew Barrymore), 46 год.
Скрит текст:
... с кръстници София Лорен и Стивън Спилбърг, Дрю е орисана в киното от малка  Grinning

... на 9 години знае вкуса на алкохола, на 10 - вкуса на марихуаната, а на 12- пробвала е кокаин. На 14 години вече е била в клиника, с няколко опита за самоубийство зад гърба си... ужас!

... част от филмите с нейно участие

.... има три брака зад гърба си, с последния съпруг, Уил Копелман

и
Flowers Rose Джери Раян (Jeri Lynn Ryan), 53 год.
Скрит текст:
... началото

... има и фен-клуб

... с последния си мъж, Кристофър Еме

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 21:03 от Радика

Общи условия

Активация на акаунт