Звездни компромати - Февруари'21

• 231 243
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Елен Колева е направо неузнаваема Rolling Eyes
Скрит текст:

# 1 771
  • Mediterraneo
Ехаа, какви бутчета само!

Бутчета?! Колко анорексично слаба трябва да е една жена, за да се приеме за нормална?
Супер си изглежда Галена на снимката, коремът й е от позата така вероятно.

# 1 772
Откъде е тази снимка на Елена Колева? Прилича на някакъв робот жена от бъдещето – безжизнен поглед и скулптурирано изкуствено лице. Дано да е някакъв нелеп филтър.

# 1 773
  • Англия
Рекламата с Петканова- сериозно ли?! Да ваксинираме децата, дори при хрема и настинка?
Явно не си живяла извън България, за да знаеш, че само при нас(или по-точно вас) се отлагат ваксинациите с месеци и години, защото децата имали малко сопол или лека настинка.

# 1 774
Хвърлям око на Капките и попадам на изпълнение на Софка, което ме присети за предишното й участие в шоуто и по-точно имитацията й на Уитни Хюстън.
Аз по-хубава Маринова не съм я виждала. Веждите Рамзес бяха туширани, гримът й отиваше и най-вече косата! Лешников цвят, до под ухото и на букли. Викам си няма начин Софка да не се хареса и да си присвои визията, уви!
Не успях да направя качествен скрийншот, за съжаление
Скрит текст:
И както тя си се харесва
Скрит текст:

# 1 775
  • София
Не видях дали сте писали, извинявам се, ако повтарям, новидях, че Джоко Росич е починал.

# 1 776
  • София
Да, преди 6 години дори Simple Smile

# 1 777
Починал е през 2014г

# 1 778
Нанси Карабойчева, Мис България, е бременна с второ дете. Мисля, че първото няма още 1 г или скоро ще стане.
Детето ѝ е колкото моето- почти на 8 месеца. Тя е  в 19 г.с.

# 1 779
Не видях дали сте писали, извинявам се, ако повтарям, новидях, че Джоко Росич е починал.

Верно ли е починал? Не знаехме!

# 1 780
  • София
Леле, каква съм бяла птица. Излезе ми във фрийда, явно годишнина. Съвсем съм пропуснала.

# 1 781
Малко са тези дето доживяват възрастта на дядо Филип (на баба Бети).

# 1 782
Дрю Баримор я харесвам най-много с червена коса като че ли

# 1 783
Според мен фотошопа е несполучлив нещо е изтънявано, недовършено. Галена не е толкова слаба, на живо си има и бутчета и корем, но нищо фрапантно съвсем нормално за жена на 35 с 2 деца. Според мен изглежда добре, всичките ѝ операции и подобрения са с мярка, просто не е това неземно съвършено създание от ИГ

# 1 784
  • София
Кейти и Орландо
Скрит текст:
Юън Макгрегър
Скрит текст:
Мегън Фокс
Скрит текст:
Хю Джакман и жена му
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст: