Звездни компромати - Февруари'21

• 231 239
  • 2 075
  •   1
Отговори
# 1 785
Софи сякаш е напълняла или заради късо сплесканата прическа изглежда така...
Веждите са един път - който й ги е правил, явно не я харесва.

# 1 786
Дева Касел

# 1 787
  • Бургас
Отворих Хю Джакман и жена,но зад тези маски нищо не виждам.Жена му изгледа по-възрастна от него.

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 09:01 от slavka70

# 1 788
Тя е по- голяма от него.

# 1 789
Ох, смях се с глас на този пост и погледа на Бекъм..)

https://www.instagram.com/p/CLnKkHyAXm5/?igshid=1o8yumm4xdtkp

# 1 790
Бекъм явно отдавна гледа настрани.

# 1 791
А Кейти Пери има ли бутчета, или само Галена?

# 1 792
Кейти Пери е толкова мега хипер талантлива, че никой не се интересува от бутчетата й.

# 1 793
Мен не ме впечатлява с кой знае какъв талант. Нали роди скоро, нормално е да има бутчета.

# 1 794
Кейти Пери ми харесва много, интересна е, без да е гнусна като Лейди Гага Simple Smile

# 1 795
Ох, смях се с глас на този пост и погледа на Бекъм..)

https://www.instagram.com/p/CLnKkHyAXm5/?igshid=1o8yumm4xdtkp
🤣 не бих го винила Дейвид, винаги когато съм го гледала в интервюта дава вид на голяма свежарка, все усмихнат, ведър. Виктория стана в годините страшна скочубра- първо някакъв чируз без живец, второ една строга, нацупена и супер надъхана кариеристка.

# 1 796
Кейти Пери е толкова мега хипер талантлива, че никой не се интересува от бутчетата й.

По принцип това трябва да се отнася за всеки един човек. Грозно е да се правят такива коментари.

# 1 797
  • София
Тези коментари са по-скоро заради нереалните образи, които ни (си) пробутват повечето звезди в инстаграм. На никой нямаше да му напрани впечатление снимката на Галена, ако и на останалите снимки в профила си или в последния си клип, изглежда по същия начин. На мен обаче ми се струва бременна на тази снимка, някак корема й не е като на понапълняла жена, по-заоблен ми се вижда. Може и да греша. Но знам ли... в това време на изолация, хубаво е да има бебета, а не раздели.

# 1 798
Някой беше писал по-напрез за Нана Гладуиш. И на мен ми излгежда с направени устни и препечена, но предвид двете й битки с рака и всичко което преживя, изобщо немога да й се разсърдя. Нека изглежда както си иска. Важното е, че се чувства добре.

# 1 799
Кейти Пери и мен много ме кефи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт