Януарски бебета - тема 3

• 19 424
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ето я:

http://www.sofiapuppet.com/кофичка-с-лопатка___4046

Накрая се качват на сцената и играят, забавно беше.☺

На морето си прекарахме супер , но с две Хоуп наистина кривогледа сигурно щях да стана , те не се спират… поне моя. Но му беше кеф , влизаше във водата, хапваше пясък, ей такива дейности…😁

# 496
Моята Беболина на плажа се държи като дама 🤣😂! Седи на шезлонга,пие си водичката/ сокчето ,хапва си солети...! Не иска даже на пясъка да стъпи,че да не си изцапа крачетата. Във водата пък, толкова много й харесва,че като тръгнем да излизаме и почва да плаче 😅

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 07:46 от Sissy

# 497
Много сладка позира като дамичка🥰

# 498
Сладурана Kissing Heart
Моето е голяма скица аз и нося цяла чанта със кофичка лопатки и разни такива за игра с пясъка ,а тя пълни чехлите на баща си с ръце Joy
Тя вече проговаря казва искам това онова и като я попитам харесвали ти тук отговаря да харесва ми. Резервирах последния момент на много хубава цена хотел Берлин на първа линия . В по спокойната част на златните идеално е за семейства с малки деца.

# 499
Да,Кика помня аз че малката е доста напред с говора.Тия дни майка ми е тук излизаме заедно друго нещо е 🌺🌺🌺
Снощи заспа в 9.30 и се събуди в 2 ей няма заспиване...върти се,клатя аз кошарата с добър, със строг тон еее не заспива ☹️носих я даже 😕мина час ...взех я в спалнята ни 😭😭😭😭🤯в чудо се видях ...
А какво мислите за сандали на мат стар 🙄

# 500
Мими, аз сандали на Мат стар нямам, но имаме кецове и маратонки от там и тримата 😁

На Тони са му доста удобни.

# 501
И Беболина отказва да спи в кошарата. Спи на спалнята или в леглото си ,но винаги с някой от нас.
Това легло й направихме  за стаята й, много е удобно,но сама отказва да спи там

# 502
Боже какво стана днес както си бяхме на площадката с Моника и едно др.детенце около една годинка и едно бебче ...Идва едно момче с майка си може би около 4г да беше ....Нахвърли се на шишето на малката майка му го спря,докато го взема и се наведа да го прибера в багажника да не го изкушава...бутна детето ми,от нищото,нито му е взела нещо-нищо,седи си кротко и падна настрани Мони,пуснах шишето на земята-даже не съм стигнала до багажника😱😭😭..Грабнах я да я успокоя😭😭Тя ми вика Извинявайте...За щастие е само леко одраскана ръката при падането.
Толкова бързо стана всичко за един миг не успях даже да реагирам...На косъм бях да й се развикам 😤
На вас случвало ли ви се е ...как бихте реагирали?

Взех й сандали от Мат стар 22 номер 😇ще пусна линк.
https://matstar.bg/shop/deca?product_id=24285

Ох Сиси това легло е като от приказките 🥰🥰🥰🥰

# 503
Страхотно е леглото! Аз също искам да направим такова за на моя младеж стаята.
По поръчка ли го правихте или го купихте готово от някъде ?

# 504
И аз взех на едната сандали Мат стар. Тези много ги харесах в магазина, но не успях изобщо да и ги обуя. Голям зор виждам с обувките, явно и е по-високо крачето отгоре. Взехме тези
https://matstar.bg/shop/deca/momiche/sandali-i-chehli-za-momiche … ?product_id=27447

# 505
Ми аз се чудех да си призная дали да не купя някоя скъпа марка,че още е малка един вид се оформя още крачето,но пък върви от отдавна 🙂имаше номер и ги взех ☀️

# 506
Мадлеен,наполовина готово 😂!
Купихме това и го префасонирахме

# 507
Боже какво стана днес както си бяхме на площадката с Моника и едно др.детенце около една годинка и едно бебче ...Идва едно момче с майка си може би около 4г да беше ....Нахвърли се на шишето на малката майка му го спря,докато го взема и се наведа да го прибера в багажника да не го изкушава...бутна детето ми,от нищото,нито му е взела нещо-нищо,седи си кротко и падна настрани Мони,пуснах шишето на земята-даже не съм стигнала до багажника😱😭😭..Грабнах я да я успокоя😭😭Тя ми вика Извинявайте...За щастие е само леко одраскана ръката при падането.
Толкова бързо стана всичко за един миг не успях даже да реагирам...На косъм бях да й се развикам 😤
На вас случвало ли ви се е ...как бихте реагирали?

Взех й сандали от Мат стар 22 номер 😇ще пусна линк.
https://matstar.bg/shop/deca?product_id=24285

Ох Сиси това легло е като от приказките 🥰🥰🥰🥰

Мими и на мен ми се е случвало не веднъж някое дете да нападне моите за играчка. Буквално я изтръгват от ръцете им, бутайки ги. Случвало се е да ги съборят. Моите ги гледат странно и дават играчката, но се е случвало да ги блъснат и съборят. Обикновено си прегръщам детето и му говоря да не се стресира. Родителите на другите деца също веднага се намесват и си дърпат детето от моето, после му се карат или му обясняват...но.....те изпадат в истерия, ако не получат играчката, крещят.... Според мен това е просто характер на самото дете, незнам дали да обвинявам родителите. Преди 2 дена едно момиченце по малко от моите, бягаше на площадката и вземаше играчките на всички крещейки ако не й ги дадат, а майка му ходеше и не сварваше, да ги взема от ръцете му и да ги връща обратно на децата. Ами направо я съжалих. Тя иска да го социализира, довела го на площадката, ама то диваче, крещи, реве и се тръшка....напада всички,
 майката не сварва да се извинява заради него. Моите като го видяха как реве и дават играчките, а майката каза „ау колко са добрички”.  Решихме да си ходим, трябваше да си взема обратно играчките от ръцете му, то взе да пищи, аз му обяснявам, че пак ще се върнем и тогава пак ще си играе с играчките, нооооо горката му майка....незнам.... Аз мислех, че стават такива в яслите и градините, ноооо тези са малки още, а от сега асоциални. Моите понеже са 2 постоянно ги уча да споделят и разбира се не винаги го правят, но това е нормално всеки да иска нещо само за себе си или по често всичко само за него. Обаче не искам да стават агресивни един към друг или към когото и да било. Почнат ли да се бутат веднага се намесвам. Незнам колко ме разбират като им говоря, но гледам с приказки и отвличане на вниманието да потуша спора.

# 508
Моята едната е така-винаги иска чуждите играчки и започва да се тръшка и да реве ако не ги вземе. И нищо не я успокоява. Няма проблем да вземат нейна играчка,но винаги иска на другите деца. Принуждавам се да пълня целия багажник с топки, дрънкалки, колички за кукли, общо взето всичко което могат да видят на вън, но тя си иска чуждите и това е. Даже от скоро и на опашката на кухнята почва да мрънка като види дете с тротинетка или камионче за бутане.
За това ги водя по-далеч от площадките и от другите деца, не мога да им смогна да ги гоня и двете..

# 509
Ясно сега разбирам защо една майка на две близначки в нашия парк винаги сяда на пейка и пуска децата да играят,но никога на площадка сред другите.Всяко да тръгне да дърпа чуждите играчки ...представям си 😱

Мисля да продам сандалите,които не й станаха...някой да има идея за сайт-къде ....Така и така няма да ги носи,чисто нови за 10 Мин ги обу....А да ги пазя  за някое следващо нищо не се знае 😳🤣по-добре някой да ги носи

Общи условия

Активация на акаунт