Януарски бебета - тема 3

• 19 402
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Мими, защо ти е ваксина след като си го изкарала? Вече трябва да имаш антитела и вероятно по устойчиви от тези при ваксината.

# 631
Мими, бързо възстановяване пожелавам.
За Моника, а и за ваксината най - добре да си говориш с педиатърката и с твоя ЛЛ.
Според мен, трябва по - сериозни мерки щом малката кашля вече пет дни, няма какво да се чака повече.

# 632
Антибиотиците по принцип не лекуват вирусни заболявания какъвто е ковида. По скоро трябва антивирусен препарат + имуностимуланти. Но всеки лекар има своя схема за лекуване . При кашлица продължаваща повече от два дена давам нещо за кашлицата.
Моята суполанка вади кучешки зъби 4 бр и нищо не помага. Ту намаляват ту се увеличават. Милото вече като я заболи зи иска нурофен сама. 🙁

# 633
Привет момичета, надявам се всички с кашлица, настинка или ковид вече сте по добре! Бързо да оздравяват най-вече дечицата. Ние с тази сватба доста се притеснявахме от Ковид, макар и ваксинирани, ама заради детето най-вече( все още има време за притеснение де).

Ами свекито се опитва да помага, на той е в някакъв период в който се повтаря Мамо Мамо на всеки 3 секунди и е лепнат за мен.Реве в мен , реве без мен ... незням какво е това чудо, направо нервите ми не издържат вече 🙄 Иначе свеки успя да го оправи на една площадка, щяла да го удари някаква люлка,тя го бутнала на земята, остъргал си яко носа и на фотосесията е с най-голямата червена камба 🤦🏻♀
Пак добре, че само с това се е разминал, ама ми е по спокойно като е с мен на площадката 🤷🏻♀

# 634
  • София
Поли, разкажи, как мина сватбата?Simple Smile
Бързо да се оправят всички болни.
Ние тази вечер сме с повръщане. Сигурно е този летен вирус.

# 635
Ray, разказа няма да е мн весел, аз затова и не зачекнах темата. Дядо ми почина няколко дни преди това ... и във вторник бяхме на сватба в Сф, в сряда във Вн на погребение. Аз бях мн близка с него и хич не ми беше леко. Но артисти хора сме, сложихме си усмивките и изкарахме сватбата. Иначе мина добре, младоженците са доволни и щастливи. Младоженеца се качи с вишка до 5тия етаж да краде булката и влезе през прозореца 🤣
После ритуална зала и църквата всичко си беше традиционно, хубаво. В ресторанта се получи мн хубав купон, имаше мн музикални изненади, нали у музикантска сватба 🤣 Студентите на младоженеца се надсвирваха с тъпани. Майката на булката пя част от неин мюзикъл. ММ преди да вдигне тост , извади тромпета из под масатаи откри с фанфари... Аз избих точките със сватбената торта и сладките за уелкъмдринка... абе хубава сватба беше. Ивелин дойде чак в ресторанта и като се лепна за мен , играх кумско хоро с него на ръце. Общо взето ресторанта го изкарах с него на ръце, бьха му интересни всичките музикални неща. Накрая беше мега крив и изморен и пак заспа с 300зора

Сори момичета, стана дълго, ама това е кратката версия 🤣
Ето и един обелен нос Wink

Извинете, нз как да го направя със скрит текст 🤔

# 636
Поли, прекрасни сте! А нослето си е чудно,макар и обелено 🤗
Тортата е разкош ,браво на теб 🥰

# 637
Бързо оздравяване на всички ❤️и ние още си кашляме,вчера явно и днес ще се спи по бебешки по два пъти на ден .....😳😳😳😳
Явно не й достигат сили

# 638
Поли, съжалявам за дядо ти!

Прекрасен е Ивелин, а тортата е страхотна! Браво!

# 639
  • София
Поли, моите съболезнования, възхищавам се на силата ти, въпреки всичко, в името на моадоженците, как не си показала емоциите си. Светла му памет.
Тази ли е тортата, която си направила? Нямам думи, страхотна е !!! Явно е било седмицата на ожулените нослета. И моя младеж беше по подобиемот неделя, гонел едно коте, ама нещо не го е догонил.😁

Мими , как сте днес?

Моя младеж е с летен вирус, разствойство и повръщане. Вярно май е 3-4 дни ясла, седмица у дома. Голяма забава, ама няма как, и това ще мине.

# 640
Поли, съболезнования за дядо ти.
Тортата обаче изглежда великолепно, а относно нослето на младежа, може да си го мерим....моята девойка пакпадналова, редовно се докарва с такива контузии. На почивката се преби още първия ден и от там на всички снимки е с контузия.

# 641
Ами взе да спи нормално без да се буди и да кашля и да сумти,до 8ми сме в карантина не остана после ще я водя да я преслушат

# 642
И моето е палаво има белег на бузата надявам се с времето да изчезне. И леко счупен преден зъб 🤦‍♀️

# 643
Девойките наборки май са по-палави от момчетата или поне са наравно 😄
Цял ден се джаска,рита вкъщи е и пак е надрана по краката,зад петата 😄😄
Онази вечер както седя в баща си скочи на ламината и по лице,пука си устата явно нз може би със зъб,зъбите оцеляха поне ама като шурна една кръв из цялата уста,прималя ми,баща й я изми,поду се за една вечер и тя само се облизваше 😄🙄

# 644
Моята не е по-палава от младежа, но просто не умее да пада. А пък постоянно пада (дори като стои права подпряна на дивана). Толкова смешно пада това дете, че понякога хем ми идва да избухна в смях, хем ми е жал като я гледам как страда и плаче.
Младежа обаче първо се научи да пада, преди да проходи.

Общи условия

Активация на акаунт