Януарски бебета - тема 3

• 19 401
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Може да ви се стори смешно, но аз водих моята на ортопед точно заради тия падания. Много е спъната, вкъщи пада, навън пада. Точно преди кръщенето падна на двора както си седеше на място и имаше страшна рана под носа, приличаше на Хитлер с мустачки. Изобщо не се сети да се подпре на ръце.От вчера пак сме с цицицна на главата. Другата пък онзи ден се навряла в количката за кукли и не знам точно как се е обърнала, но като се разпищя и я взех цялата и уста беше в кръв. Викам си айде избихме някой зъб, ама нищо и няма. Аз съм голяма паника и много се притеснявам така като видя, че им има нещо. Знам, че сега се започва и трябва да свиквам, ама не мога..

# 646
Офф и Тони много пада, но поне умее да се подпре с ръце.
На два пъти ми изкарва акъла с уста пълна с кръв, но и двата пъти се оказа, че се е прехапал, а не че е избил зъб. Лошото е, че не си взима поука и пет минути по-късно прави същото упражнение заради, което се е пребил.
 Над сто пъти е падал и назад в цял ръст, пада като разпнатия Исус, но явно е здрава шопска глава - за късмет нито я е сцепил, нито дори цицина е имал.
Като че ли вече претръпнах, като пада му казвам: "няма нищо, хайде ставай!"
Но да ви кажа и аз въпреки, че съм на 43 често падам, блъскам се, вечно съм със синини по краката, та явно това е от мен 😁

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 12:17 от Vikinedyalkova

# 647
Е значи не сме били само ние с уста пълна с кръв,добре малко се успокоих 😄Мони умее да пада,смисъл винаги се подпира и на ръце и става все едно на 4крака😄

# 648
Казаха ми едно упражнение. Върху голяма топка, слагаш детето по корем, за да придобие навик, да си слага ръчичките   напред. Така като пада, си слага ръчичките пред лицето, идеята е да се научи да пада на ръце, а не като моята кокона директно да заоре земята с нос. Понякога дори се чудя как успява под носа да се одере???
Аз нямам голяма топка, така че още не съм го пробвала, но упражнение то било препоръчано от специалист някакъв.

# 649
Имам голяма плажна топка,може би става 😇

# 650
Мими, става голяма плажна топка, даже е хубаво да се слагат играчки, за да се протяга към тях и всъщност ние трябва да ги държим за краката и да ги бутане напред - назад, като ръчна количка. Не знам дали го обясних добре.
Антоан като пада напред се подпира на ръцете, но с падането назад имаме проблем.
Момичета, вашите деца своенравни ли са?
Направо не знам какво ще го правя с този характер, инати се, като си реши нещо край. Говоря, обяснявам, карам му се - нищо не помага..

# 651
Вики,🤣😂 все едно описваш Беболина!

# 652
И още как 😳😄и как извива гласа да реве направо й се чудя от къде го вади.
Тези дни си мислех,че не можах да се порадвам на едно кротко,спокойно бебче,ревове,носене,мрънкане,инати,дай това дай онова като почне да заспива, само строг тон иначе се качва на главата 🤐
Айде ще си стискам палци второто да слуша 😄

# 653
Сиси, че ти как се оправяш с беболина?

Мими, забелязала покрай хората около мен, но че ако първото е палаво, че второто е кротко и обратното. Аз приключих с децата та няма да го проверя лично.
На 01.10. се връщам на работа,  нямам търпение 😀 да му мислят майка ми и баща му и да се молят да го вземат на ясла на някое текущо класиране. 😈

# 654
Навремето щяхте да ги слагате повече по корем за да знаят как да падат върху ръцете си. Иначе белезите на моето са от стъпалата. Докато се обърна се беше покатерила и висеше на парапета. Та както и да е. Пада става и продължава...
Голямата ми е кротка от бебе много внимателно стъпва гледа къде върви здраво се държи на парапета, падания мнооого рядко.

# 655
Да Вики и аз така съм чувала ако едното е палаво,другото кротко без значение реда 😄

# 656
Вики,никак! Изчаквам да й мине и да забрави какво точно иска и защо реве! Обикновено и обръщам гръб и вземам някоя нейна играчка. След малко се е присламчила да си търси точно тази играчка 😂

# 657
За зимата какво ще купувате боди потник или просто потник 🙄аз се чудя но нали март ще е на градина за там е ясно потник 😄

# 658
Аз съм взела и боди потник и само потник. С боди ми е по - спокойно, че че кръста няма да е гол, но че това шило не се спира, че а и се е научил да си вдига дрехите, за да си показва пъпа.

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 06:41 от Vikinedyalkova

# 659
С гърнето до къде стигнахте? При нас се провали първия опит за махане на памперса 😫!

Общи условия

Активация на акаунт