Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 302
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Дайте да видим какво имате предвид.

# 361
rosegirl96 ако са с различна чувствителност е нормално да изглеждат различно наситени.

# 362
Показвам днешните, но и предишните дни са с подобна разлика. Първия е Oview, вторият е от Aliexpress, последният е Clear & simple.

# 363
Ами за мен сравнително еднакво показват, просто боята им е различна. Иначе и трите са отрицателни. Но няма нужда да правите толкова различни тестове, най-добре си изберете една марка и карайте само с нея. От тези бих препоръчала първия тест, защото лесно ще се различи положителния тест.

# 364
Благодаря! Понеже съм с нередовен цикъл и започвам да ги правя след като свърши М и от финансова гледна точка искам да намеря най-точния и изгоден вариант. По принцип правя от втория и когато се насити започвам да използвам тестовете на Clear или на Oview, защото както казахте вие наистина по-ясно се вижда.
Ами за мен сравнително еднакво показват, просто боята им е различна. Иначе и трите са отрицателни. Но няма нужда да правите толкова различни тестове, най-добре си изберете една марка и карайте само с нея. От тези бих препоръчала първия тест, защото лесно ще се различи положителния тест.

# 365
Аз съм поръчвала от английския Амазон много евтини и хубави тестове. Ако има начин да поръчате, пишете ми да ви кажа марката.

# 366
  • София

Моля Ви дайте съвет за тези тестове от днес 😔 Немога да разбера защо тестта от преди малко е много по-блед от теста на обяд ?! Това са само 8 часа разлика ! Няма как да си е заминала тая овулация 🥺 Незнам какви може да са причините и затова моля Вас за отговори ! Благодаря Ви 🌹

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 21:28 от ilceto

# 367

Моля Ви дайте съвет за тези тестове от днес 😔 Немога да разбера защо тестта от преди малко е много по-блед от теста на обяд ?! Това са само 8 часа разлика ! Няма как да си е заминала тая овулация 🥺 Незнам какви може да са причините и затова моля Вас за отговори ! Благодаря Ви 🌹
Спазвахте ли указанията да не се приемат течности поне 2ч?
Имам позната, която не беше разбрала добре укзанията и пиеше вода после чакаше двата часа, но реално така се разрежда урината и резултата е грешен.

# 368
  • София

Здравейте момичета 🌹 Мисля,че теста от днес е положителен (16ти ден)? Какво мислите и вие ? Според мен вчера вечерта грешно се тествах защото бях пила вода и хапче преди теста,които според мен са повлияли на резултата ! Тестът от днес е направен след като 5часа не бях ходила до 00 и не бях пила абсолютно нищо Simple Smile Благодаря Ви че Ви има 🌹

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 13:50 от ilceto

# 369
Привет, ето и моята ситуация (за първи път правя тест за овулация). Начало на последен цикъл: не съм сигурна, ето защо: започна бледорозово течение на 16.03 вечерта. Менсутриацията ми е доста силна, помислих, че ще дойде, но 3-4 дни само зацапване. След това за “първи ден” броя 20.03, защото беше по-силно (но не колкото ми е по принцип, доста по-слабо), след това продължи да зацапва до 25-26 март.

Днес направих тест за овулация с оглед на това, че съм с по-дълъг цикъл. Чувствителност на теста: 25. Обаче има нещо, което ме притеснява: дори контролната линия ми изглежда по-бледа от на повечето момичета. Дори наживо е по-бледа. Какво мислите? Тестът е отрицателен нали?

Благодаря ви!

# 370
Отрицателен е. За контролната линия зависи от марката тест, някои са доста по-наситени. Но вие гледайте просто тестовата да стане като контролната.

# 371
Здравейте,кой е положителен според вас?

# 372
Момичета, по тестовете овулацията ми беше преди седмица, но от днес имам леки прорязвания в левия яйчник, случвало ли се е на някоя от вас и от какво може да бъде? Нямам здравословни проблеми, а теста за овулация е отрицателен. Прорязването е като контракция не е постоянно,  лека болка, но малко прорязваща. Благодаря предварително.

# 373
Здравейте,  може ли мнение за тези тестове.
Цикълът ми е със средна продължителност 34дни, правени са съответно на 16ти,17ти,18ти ден,19ти и 20ти ден (на 19ти направих 2)
Марките са различни и за това не мога много точно да преценя кой е положителен

# 374
Момичета, по тестовете овулацията ми беше преди седмица, но от днес имам леки прорязвания в левия яйчник, случвало ли се е на някоя от вас и от какво може да бъде? Нямам здравословни проблеми, а теста за овулация е отрицателен. Прорязването е като контракция не е постоянно,  лека болка, но малко прорязваща. Благодаря предварително.
При мен е същото.. Но обикновенно по време на овулация ме е боляло за няколко часа и то само от едната страна, сега е по различно при мен започна вдясно, но сега е по средата. Нямам идея какво се случва.. Най-добре е да не обръщаме внимание на тези неща, че да не се вманиачаваме. Единствено се притеснявам дали лентичките са отчели правилно.. Да не стане така сега да съм в овулация и да я изтървем...

Общи условия

Активация на акаунт