Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 372
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Според приложението на телефона съм във фертилни дни,след 3 съм в овулация,но теста,който направих днес въобще не подксазва това ... Може би бъркам някъде... Вечер към 19:00 ги правя,вода не пия два часа преди теста,така пише и в указанието...Днес ми е 9 ден от цикъла.

Колко дълъг ви е цикълът? Аз бих вярвала на теста, а не на приложението. Явно е рано още за овулация. Фертилните дни са около 4-5 преди овулация, така че има време.

# 151
Да и аз бих се доверила на теста,обикновено е 26,27,последният беше 31 обаче...Това за първи път ми се случи...

# 152
Това са тестовете от днес
Между другото забравих да кажа какви са симптоми ако мога да нареча или си въобразявам
Бялото течение го имам,почти постоянно главоболие,болка,режеща долу ниско в корема
Болят ме мускулите на краката,като стана съм гладна и ако не хапна започвам от глад да треперя,адски нервна съм постоянно
Това е или може би е ПМС
Задух и преди съм имала,подут корем изведнъж се издува,често уриниране забелязах но може и да съм настинала

# 153
Между другото забравих да кажа какви са симптоми ако мога да нареча или си въобразявам
Бялото течение го имам,почти постоянно главоболие,болка,режеща долу ниско в корема
Болят ме мускулите на краката,като стана съм гладна и ако не хапна започвам от глад да треперя,адски нервна съм постоянно
Това е или може би е ПМС
Задух и преди съм имала,подут корем изведнъж се издува,често уриниране забелязах но може и да съм настинала

Направихте ли тест за бременност?

# 154
Това е или може би е ПМС

Да
Но са отрицателни

# 155
Това е или може би е ПМС

Да
Но са отрицателни

Най-вероятно тези тестове са 25mIU/ml. Може би ако опитате с по-чувствителен (10mIU) ще видите по-сигурен резултат. И правете теста винаги със сутрешна урина, тъй като тя е най-концентрирана. Ако не просто изчакайте деня на закъснението и си направете нов тест. Стискам палци Simple Smile

# 156
Това е или може би е ПМС

Да
Но са отрицателни

Най-вероятно тези тестове са 25mIU/ml. Може би ако опитате с по-чувствителен (10mIU) ще видите по-сигурен резултат. И правете теста винаги със сутрешна урина, тъй като тя е най-концентрирана. Ако не просто изчакайте деня на закъснението и си направете нов тест. Стискам палци Simple Smile

Ами не знам това бледа чертичка ли е или си въобразявам

# 157
По-скоро е изпарителна според мен.

# 158
Здравейте! От Януари си правя тестове за овулация, но не мога да я засеча. Както се вижда, на 21.01 е най-близкия до положителен резултат. А сега март тепърва ще предстои. Дано успея да я засеча, не разбирам каква е причината да нямам положителен резултат. И  в приложението навсякъде ми пише като резултат 0,никакви други стойности. Гледам, че на други от вас ви пише стойности от типа 0,32-0,58,въпреки че са отрицателни. Нещо не правя снимките правилно ли? Извинявам се за глупавия въпрос.

# 159
Здравейте! От Януари си правя тестове за овулация, но не мога да я засеча. Както се вижда, на 21.01 е най-близкия до положителен резултат. А сега март тепърва ще предстои. Дано успея да я засеча, не разбирам каква е причината да нямам положителен резултат. И  в приложението навсякъде ми пише като резултат 0,никакви други стойности. Гледам, че на други от вас ви пише стойности от типа 0,32-0,58,въпреки че са отрицателни. Нещо не правя снимките правилно ли? Извинявам се за глупавия въпрос.

Колко дълъг ви е цикълът?

# 160
Различно. От както правим опити за бебе много се измени, преди ми беше много точен. Януари ми е бил 32 дена, а февруари ме изненада с най-краткия - 24 дена. Затова този месец започнах от рано с тестовете за овулация - от 9 ден от цикъла, за да видя г/д кога ще ми е и дано видя положителен резултат.

Колко дълъг ви е цикълът?

# 161
Дами вие кога си правите тестовете за овулация сутрин или в следобедните часове ?

# 162
Сега като гледам февруари само тези четири теста ли сте правили? Ако да, то при цикъл от 24 дни, най-вероятно сте я изпуснали, защото имате тест на 10 и после чак на 14 ден. Тестовете трябва да се правят всеки ден, иначе може да изпуснете точния момент. С нередовен цикъл е по-трудно и трябват доста тестове всеки месец, но иначе няма много смисъл да ги правите, ако така прескачате дни.
Вие по кое време на деня ги правите, по едно и също време ли, изчаквате ли няколко часа без тоалетна?
Според мен просто я изпускате, този месец добре сте тръгнали, недейте да спирате и да прескачате дни и трябва да има положителен. Ако няма, е възможно да няма овулация, поради някаква причина.

# 163
Миналия месец правих толкова малко тестове, тъй като имахме проблеми и почти не сме правили секс. Даже мислех изобщо никакви тестове да не правя. Иначе благодаря за отговора. Този месец ще правя всеки ден, докато не се видя две еднакви черти. Иначе ги правя по едно и също време, след работа към 17 часа и не пия течности няколко часа преди това.

Сега като гледам февруари само тези четири теста ли сте правили? Ако да, то при цикъл от 24 дни, най-вероятно сте я изпуснали, защото имате тест на 10 и после чак на 14 ден. Тестовете трябва да се правят всеки ден, иначе може да изпуснете точния момент. С нередовен цикъл е по-трудно и трябват доста тестове всеки месец, но иначе няма много смисъл да ги правите, ако така прескачате дни.
Вие по кое време на деня ги правите, по едно и също време ли, изчаквате ли няколко часа без тоалетна?
Според мен просто я изпускате, този месец добре сте тръгнали, недейте да спирате и да прескачате дни и трябва да има положителен. Ако няма, е възможно да няма овулация, поради някаква причина.

# 164
А Януари това първия тест ли ви е бил, който сте показала? Има ли преди това?

Общи условия

Активация на акаунт