Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, миналият месец ми дойде на 24-ти, в онлайн календара ми имам дата за следваща менструация днес. Обаче я няма. Направих си тест за бременност, но уви страхотно изразена една черта, без следа от втора. И, макар че предполагам, че и този месец няма щастлива новина да ви питам кога отчита теста за бременност? Благодаря ви.

Тестът може да отчете и няколко дни преди очакваната менструация, но най-добре на един ден закъснение. Обаче тези приложения не са абсолютно точни. Вашият цикъл винаги еднакъв брой дни ли е?

# 271
Момичета, миналият месец ми дойде на 24-ти, в онлайн календара ми имам дата за следваща менструация днес. Обаче я няма. Направих си тест за бременност, но уви страхотно изразена една черта, без следа от втора. И, макар че предполагам, че и този месец няма щастлива новина да ви питам кога отчита теста за бременност? Благодаря ви.

Тестът може да отчете и няколко дни преди очакваната менструация, но най-добре на един ден закъснение. Обаче тези приложения не са абсолютно точни. Вашият цикъл винаги еднакъв брой дни ли е?

По принцип ми е доста точен, на 30-31 дни. Гледам календара си от октомври до момента ми е бил точен, само през януари 3 дни по-рано ми е дошло. Миналият ми е дошло на 24-ти, в календара пише, че на 28-ми трябва да ми дойде този месец, но не ми дойде. Направих теста излезна отрицателен и се зачудих дали пък няма малка надежда..... ако пък не е верен календара и е трябвало да ми дойде на 24-ти, вече кмам 4 дни закъснение.

# 272
Да, наистина би трябвало вече да отчете, щом сте с редовен цикъл. Може би изчакайте още два дни и направете нов тест, ако нямате менструация дотогава.

# 273
Да, наистина би трябвало вече да отчете, щом сте с редовен цикъл. Може би изчакайте още два дни и направете нов тест, ако нямате менструация дотогава.

Така ще направя, на рд на мъжа ми, дано имам повод за хубава новина. ❤

# 274
На мен едното приложение ми дава 29ти ден като следваща М на база данни от около 5 години. НО другото, където ми е отчетена овулацията с тестове, ми дава на 34ти.
Колкото пъти сме започвали с бебеправеното, толкова пъти ми се е променяла дължината на цикъла.
Един кръвен тест би дал повече яснота.

# 275
Да, прави бяхте, че има още за насищане - ето от 28ми в 00 ч срещу 29ти. Оползотворихме след теста времето с опит, надявам се успешен.

# 276
Здравейте, от година правим опити за бебе, досега безуспешни. Спермограма перфектна, този месец ще правя ЦС. Според Вас дали е положителен теста за ову?
https://

# 277
Да, прави бяхте, че има още за насищане - ето от 28ми в 00 ч срещу 29ти. Оползотворихме след теста времето с опит, надявам се успешен.

Днес сигурно още по-наситен ще е.

Здравейте, от година правим опити за бебе, досега безуспешни. Спермограма перфектна, този месец ще правя ЦС. Според Вас дали е положителен теста за ову?
https://

Изглежда положителен, но направете и утре още един.

# 278
Изглежда положителен, но направете и утре още един.
Благодаря Ви много, дано да е нашият месец ♥︎♥︎♥︎♥︎

# 279
Пак съм аз, свалих приложението, за което пишете. Изскочи днес, че съм в повишение, но до колко стига тази стойност?  Много леко усещам левия яйчник, ама дали е О, дали ще е утре или пък на следващия ден. Сигурно ще кажете - правете и тази вечер за нови постъпления 😄 Важно ми е, защото съм с тръба само откъм този яйчник, който подозирам ще пуска Я.

# 280
Аз мисля, че още съвсем малко му трябва на този тест. Сега едва ли сте в овулация. В следващите 2 дни според мен 🙂

# 281
Приложението някак изчисли и изписа утре ще съм в О. Предполагам, защото въведох 28 дневен цикъл. А сега трайно си усещам болчица в ляво постоянно, по принцип трае няколко часа, макс ден, та всичко отговаря. Благодаря за постоянното ориентиране! Blush

# 282
Приложението някак изчисли и изписа утре ще съм в О. Предполагам, защото въведох 28 дневен цикъл. А сега трайно си усещам болчица в ляво постоянно, по принцип трае няколко часа, макс ден, та всичко отговаря. Благодаря за постоянното ориентиране! Blush
Аз не помня да съм въвеждала дължина на цикъла, но и да съм го въвела то си го промени според тестовете и датата на О. Първо го даваше 3.04, а сега 6.04

# 283
Iv.Atanasova, да и аз това се чудех, дали според теста, че навлезе в червена графа high или заради зададения цикъл. Още като влизах в приложението ми искаше инфо за МЦ. Както и да е, сега си ме боли ясно там, където трябва. Ще си видим късмета.

# 284
Приложението изчислява според наситеност та на теста, когато даде висока стойност равна на 1 или повече от 1 значи чертичките са еднакви или тестовата е по-тъмна от контролната. Приложението се ориентира по въведените данни за МЦ, но главно според данните от тестовете ориентира кога е била или ще настъпи О.

Общи условия

Активация на акаунт