Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 342
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • Добрич
Здравейте! От кои тестове за овулация сте останали доволни? Благодаря!

# 376
gilgoniq Аз съм доволна от Clear ovu. Показват хубави и ясни черти, лесно се различава кога теста е положителен.
Здравейте! От кои тестове за овулация сте останали доволни? Благодаря!

# 377
Момичета, по тестовете овулацията ми беше преди седмица, но от днес имам леки прорязвания в левия яйчник, случвало ли се е на някоя от вас и от какво може да бъде? Нямам здравословни проблеми, а теста за овулация е отрицателен. Прорязването е като контракция не е постоянно,  лека болка, но малко прорязваща. Благодаря предварително.
При мен е същото.. Но обикновенно по време на овулация ме е боляло за няколко часа и то само от едната страна, сега е по различно при мен започна вдясно, но сега е по средата. Нямам идея какво се случва.. Най-добре е да не обръщаме внимание на тези неща, че да не се вманиачаваме. Единствено се притеснявам дали лентичките са отчели правилно.. Да не стане така сега да съм в овулация и да я изтървем...

Абсолютно същите мисли и симптоми имам. Започва вляво, вдясно и посредата. Стискам палци. Чакам да ме уведомите, че сте видяла две лентички ❤

# 378

Здравейте, имам цикъл приблизително на 34-35 дни, последния тест е на 18ти ден от цикъла, мислите ли, че е положителен или все още няма овулация

# 379
На мен ми изглежда положителен. Но все още няма овулация, тъй като тя настъпва 24-36ч след положителния тест, така че действайте.

# 380
Момичета, положителен ли е теста според вас? 13 ден ми е.

Редактирам си поста, тъй като втори ден подред получавам положителен резултат, като днес втората чертичка е по-наситена (ден 14 от цикъла). Това означава ли, че до 24 часа ще настъпи овулация? И с мъжа ми да действаме и днес, и утре нали? Питам тъй като ще ни е трети ден подред и не знам дали не е вредно като е толкова на често.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 17:37 от veni1005

# 381
Здравейте, прикачвам и аз няколко снимки на теста от днес, че нещо не знам дали му нацелям светлината. Аз мисля че утре може да е още по- наситен, но се обърквам с това постоянно взиране вече и реших да ви попитам- как смятате 🤔🌷

# 382
Най-вероятно може би ще се насити повече в следващите часове, аз бих го приела за положителен, честно казано. Направете и утре все пак, добре е да се правят, докато започнат да избледняват.

# 383
Pistachio , да ще направя и утре, просто гледам да има 2-3 дни въздържане преди ову, че по съвет на АГ да поозреят войниците и затова му хвърлих повече чуденка Sweat Smile Благодаря ти Purple Heart

# 384
Здравейте, добре ли е тестовете за овулация да се правят в 19:30ч. или трябва да е по-рано?

# 385

Според тази снимка от първия пост, сякаш е добре да е по-рано. Доколкото знам хормоните си имат някаква физиологична динамика за денонощието, в кръвта пика може би е сутринта, но в урината се отразява следобед, а 19:30 отива вечерно време. Това е мой прочит от четенето на темата, може и да бъркам.
Часа в графиката предполагам е примерен (15:00), но все пак опитай да е по-рано.

# 386
Много благодаря, от утре ще ги правя по-рано. А дали ще е проблем, ако не е в един и същ час всеки ден? Говоря за 1-2 часа разлика, според зависи в колко се прибера от работа, за да не мъкна в чантата ОВУ тестове и пластмасови чашки.

# 387
Много благодаря, от утре ще ги правя по-рано. А дали ще е проблем, ако не е в един и същ час всеки ден? Говоря за 1-2 часа разлика, според зависи в колко се прибера от работа, за да не мъкна в чантата ОВУ тестове и пластмасови чашки.

Не мисля, че ще е проблем, но е за предпочитане да няма голяма разлика.

# 388
  • София

Добро утро Simple Smile Ето и един по странен въпрос от мен ! Това е тест за овулация 2 дни преди МЦ ?! Защо е толкова наситен почти положителен ? И това не е само днес преди 5 дни правих отново и резултата беше същия ... Исках да си направя за имам един отрицателен и да мога да сравнявам следващия месец .. Имате ли идея защо е положителен този тест 2 дни преди МЦ ? Много се обърквам вече 😔 Благодаря Ви 🌹🙏

# 389
  • София
Направете си един тест за бременност, там може да се крие истината защо теста за овулация ви е положителен Grin

Общи условия

Активация на акаунт