Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 376
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Според мен днес е положителен. Овулацията настъпва 24-36ч след положителен тест.

# 421
Дали последният е положитежилен?

# 422
Здравейте, нормално ли е вече 4 дни тестовете да са с еднаква наситеност на тестовата черта? За справка, на 11 ден правих фоликулометрия и ДФ беше едва 10мм, вероятно ще имам късна овулация, ако изобщо има такава този месец.

Тестовете са подредени така, най-отгоре е 12 ден, следващите два на 13 следобяд и вечерта и съответно 14, 15 и 16 ден.

# 423
Здравейте, нормално ли е вече 4 дни тестовете да са с еднаква наситеност на тестовата черта? За справка, на 11 ден правих фоликулометрия и ДФ беше едва 10мм, вероятно ще имам късна овулация, ако изобщо има такава този месец.

Тестовете са подредени така, най-отгоре е 12 ден, следващите два на 13 следобяд и вечерта и съответно 14, 15 и 16 ден.

А колко дни ви е цикълът?
Попринцип невинаги се вижда постепенно насищане на линията. Може изведнъж да получите положителен тест. Не са като тестовете за бременност.

TrueStory, според мен е положителен.

# 424

А колко дни ви е цикълът?
Попринцип невинаги се вижда постепенно насищане на линията. Може изведнъж да получите положителен тест. Не са като тестовете за бременност.

[/quote]

Беше 29 дни преди, февруари имах биохимична бременност , след което ми дойде чак на 35 ден, така че сега наистина не мога да изчисля кога ще е, затова реших освен фоликулометрията да правя и тестове за ОВУ. Първите ги правих в 19:30ч. , сега започнах към 16:00 да ги правя.

# 425
[/img][/img]
Добро утро момичета 🌹 Ами мисля,че твърденията ,ще се окажат верни 🥰 Тестовете ми за бременност 🙏 Първия е от снощи втория отдолу от сега сутринта Simple Smile Втората линия е много бледа но се вижда ❤

Здрасти Simple Smile
Овулационните ти тестове бяха положителни (с по-тъмна черта) или просто 2,но бледи черти ?
Тъй като при мен 5 поредни дни ми показват 2 черти,но не по-тъмни.На приложението premom ми излизат еднакви стойности,но средни.
Правим опити и не засякох пик ,а само тези средни стойности,но 5 дни...

# 426
Да не би пикът тепърва да предстои?
От кой ден на цикъла започнахте, колко дни ви е цикълът? Кога получихте тези пет теста? Ако имате снимки, качете ги.

И последно, ако мислите, че тестовете ви за овулация, засичат бременност, направете тест за бременност, той също ще отчете. Обаче ако не сте засели пик, то или няма овулация този месец, или предстои.

# 427
Здравейте!
Цикълът ми е редовен- 32дни.Правя тестовете от 15 ден (15,16,17,18,19).За тест за бременност е много рано.Очаквам МЦ на 06.05.

# 428
Понеже сте цитирали мнение, в което се говори за тест за овулация, който показва бременност, затова ви казах, че щом тестът за овулация хваща бременност, то значи в тялото вече се произвежда ЧХГ хормонът, следователно и тестът за бременност ще отчете.

Вие обаче сте далеч още от следващия цикъл, затова предполагам, че тепърва ще имате положителен тест.

# 429

Това са тестовете :/

# 430
Тестовете на една марка ли са? Ако не, най-добре следващия път правете само една марка, защото може да има разлики между различните марки. Също така ги правете приблизително по едно и също време на деня, най-добре следобед като спазвате инструкциите. Всичко това е важно, ако искате достоверни резултати.
Като гледам последния тест, може наистина тепърва да предстои овулацията.
Предишните месеци следили ли сте? Ако да, на кой ден получихте положителен тест?

# 431
Тестовете на една марка ли са? Ако не, най-добре следващия път правете само една марка, защото може да има разлики между различните марки. Също така ги правете приблизително по едно и също време на деня, най-добре следобед като спазвате инструкциите. Всичко това е важно, ако искате достоверни резултати.
Като гледам последния тест, може наистина тепърва да предстои овулацията.
Предишните месеци следили ли сте? Ако да, на кой ден получихте положителен тест?
Взех първо Oview ,но не бях доволна, а и не знаех  как да приема тези стойности,за това като свършиха взех clear.От тях съм много доволна.Правила съм февруари. Тогава всичко приключи за 4 дни.На 16 и 17 ден се повишиха стойностите и на 18 беше пикът (прилагам снимка).Днес е 19 ден и не е дори повишена стойността, но има надежда. Относно времето,правя по-рано и следобед т.е. 2 пъти.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 18:37 от Smiley11

# 432
  • София
[/img][/img]
Добро утро момичета 🌹 Ами мисля,че твърденията ,ще се окажат верни 🥰 Тестовете ми за бременност 🙏 Първия е от снощи втория отдолу от сега сутринта Simple Smile Втората линия е много бледа но се вижда ❤

Здрасти Simple Smile
Овулационните ти тестове бяха положителни (с по-тъмна черта) или просто 2,но бледи черти ?
Тъй като при мен 5 поредни дни ми показват 2 черти,но не по-тъмни.На приложението premom ми излизат еднакви стойности,но средни.
Правим опити и не засякох пик ,а само тези средни стойности,но 5 дни...
Напълно положителни 5 дни след отчитане на овулация! 2дни преди очаквана МЦ имах вече блед положителен тест за бременност Simple Smile Както обещах на момичетата пускам теста за овулация от днес (Днес трябваше да ми е 1ви ден от МЦ Simple Smile Тестовата линия е даже по светла от другата, напълно положителен Simple Smile

# 433
Приложението ми изчисли О теста днес със стойност 0,11. Миналия месец от такава стойност минаха 3-4 дни и настана пик. тъй като са ми останали още 2 теста, а честно казано не ми се купуват за сега нови, утре например няма смисъл да се тествам, нали? На предното тестване градираше 0,12, 0,52, 0,76, 0,88 пик, предполагам така е всеки месец като съотношение? И някой има ли идея, как при едни пикът е под 1 като при мен, а при други гледам над 2 имат стойности?

# 434

Ако правите редовен секс, няма нужда от тестове изобщо. Ако ще правите тестове обаче, най-добре да се правят без пропускане. Кой знае, може пък да пропуснете момента и после да се чудите защо не е имало пик. При мен единия ден почти не се виждаше линията, а на другия беше положителен вече.
Приложението си изчислява според наситеността на линията, обаче различните тестове имат различни линии, снимките са различни... Няма нужда да сравявате с останалите жени.

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 19:41 от Pistachio

Общи условия

Активация на акаунт