Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 291
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
По-положителен от това няма накъде, ясно се вижда как тестовата е много по-тъмна от контролната. Направете и днес един, тестовете се правят, докато започне да избледнява. Успех!

# 466
Здравейте, до сега не съм правила тест за овулация, дали е положителен, реално са по-наситени чертите ?

# 467
Здравейте, до сега не съм правила тест за овулация, дали е положителен, реално са по-наситени чертите ?

Още малко му трябва. Тестовата ще стане като контролната или даже по-тъмна.

# 468
Но все пак значи, че е настъпила овулация, нали ?

# 469

Здравейте, започнах с ОВ тестовете от 6-я ден.Ц ми е около 27 дни +/-2 дни. Според вас последният тест ли е положителния?(CD13,4/30-сниман е два пъти един и същ е теста за 30-сти) Иначе с ММ работим от 26-сти до вчера,за днес ще видим ☺️😏
Здравейте, кое е приложението?

# 470
Но все пак значи, че е настъпила овулация, нали ?

Не, прочетете инструкциите за употреба.
Това не е положителен тест, най-вероятно в следващите 1-2 дни ще стане положителен.
Овулацията настъпва 24-36ч след теста.

# 471
Разбирам. При мен ситуацията е следната, на 13ти ден започна цервикална слуз, имаше малко и вчера и днес също се изтече. Имам и странни болки ниско в дясно, снощи ме сряза, днес ме опъва и наболява, боде. Тоест при мен по-скоро е преминала овулацията. Може ли да са били повече фоликули, които се пукат и затова да боли ? При някой случва ли се такава болка ниско долу в дясно? Така или иначе ще ходя на лекар др седмица, но се притеснявам.

# 472
А вие преди този тест правихте ли други?
Да не би положителният да е минал и вече да избледнява?

# 473
Ами не, сега се сетих да пусна, според мен е преминала може би на 13ти ден, защото и температурата ми беше много ниска. Но иначе и днес имаше цервикална слуз, понеже е трети ден та много дълго ми се видя, не знам и аз Simple Smile

# 474
Ами затова се правят повече тестове около очакваната овулация, за да се проследи. Така с един тест само нищо не може да се каже, може да е минала, може и да предстои.

# 475
Ясно, просто до сега не съм правила и не знам Simple Smile Според мен е минала, но възможно ли е 3 дни да се изтича цервикална слуз и да са били повече фоликули ?

# 476
Здравейте,имах два дни с положителни тестове и на третия ден отрицателен. Въпросът ми е, спукването на фоликула кога би трябвало да е, в деня когато е положителен или на следващия когато вече е отрицателен теста?

# 477
Здравейте, за първи път правя тестове, как ви изглеждат? Притесних се малко като видях, че днес (14тия ден) ми е по-бледа от вчера. Усещам сега леки болки в яйчника, дали сме изтървали времето? Или се филмирам Simple Smile)

И снимка на друга светлина

На приложението ми го показва доста слабо, но мисля че на живо е една идея съвсем по-слабо от вчера.

# 478
Възможно е пикът да е бил между двата теста и сега да сте в овулация, щом усещате и болка. Ако не сте правили опити снощи, то днес не се бавете. Успех!

# 479
Здравейте, кое е приложението?

Последна редакция: пн, 03 май 2021, 03:02 от Indi7

Общи условия

Активация на акаунт