Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 279
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Ясно, доколкото разбирам скоро сте родила, кърмила сте или кърмите все още, пила сте Ескапел. Всички тези неща могат да влияят върху цикъла ви и все още да не е регулиран, затова да не хващате овулация.

# 451
Все още кърмя но иначе следа за цервикарна сл*за която я има в малко количество та не знам.. а от този месец ме почна едно главоболие което предполагах че може да е поради овулацията но уви явно не е и най вероятно е породено от това пусто хапче което беше мн голяма грешка да го пия ужас..
Благодаря ви за отговора и за това че не ме насока те както доста други биха го направили!

# 452
При мен нещата са много странни. След последния овулационен тест (отрицателния) слядях да минат 14 дни за ЛФ т. К. Не зная дали овулацията е била на 7, 8 или 9 изчаках с тестовете за бременност..
- на 21.04 направих един ову тест и излезна отрицателен...
- На 22. 04- направих тест за бременност със сутрешна урина - също отрицателен... Поради зачестилите случай на отчели овулационни тестове направих още един ову тест на 24. 04 и първо се насити отчетната черта, после контролната.... Това ме позарадва, но за кратко.
-Днес 26.04 направих тест за бременност отново е отрицателен ... Реших да пробвам пак с ову тест, но и той излезна отрицателен нищо общо с миналия... Та нямам идея какво се случва и много се обърках.. Симптоми имам - леко неразположение, не е ПМС, болката е лека, непостоянна, пулсираща и се мести (наподобява болката при овулация, но варира ту вляво ту вдясно)..
Според вас да чакам ли още за следващ тест или да си записвам час при лекар? И въобще какво бихте ме посъветвали... Знаете ли на какво може да се дължи втория положителен ову тест?
Скрит текст:
Аз също имам въпрос към по-запознатите! За пръв път правя проследяване с тестове и се озадачих. В началото чертичката ми беше доста бледа, постепенно се насити, но от 3 дни стои доста наситена (аз я отчитам като положителна). Нормално ли е да е положителна в продължение на 3 дни 🤔
П. С. Откакто започнахме опитите цикъла ми стана нередовен. Всеки месец се удалжаваше с по 5-10 дни достигайки до дължина от 57 дни... Правим опити от година. Ходили сме при специалист според, който всичко е наред и при двама ни... Прикачам снимка. Леко избледняха, но при отчитане по времето описано в листовката си бяха много ярки всички
( 4, 5 и 6)
Здравейте, какви изследвания сте правили?

# 453
Щом имате закъснение и тестовете за бременност са отрицателни, значи най-вероятно не сте бременна. Ако тестът за овулация успява да засече ЧХГ, то и тестът за бременност ще го засече.
А този тест положителен ли беше, или просто има втора черта?

# 454
Здравейте момичета, за първи път правя тестове за овулация, как ви се струва дали може още? Теста е от преди малко. 15 ден от МЦ.

Последна редакция: пн, 26 апр 2021, 19:47 от Desi2021

# 455
Щом имате закъснение и тестовете за бременност са отрицателни, значи най-вероятно не сте бременна. Ако тестът за овулация успява да засече ЧХГ, то и тестът за бременност ще го засече.
А този тест положителен ли беше, или просто има втора черта?
Ами реално не знам колко е закъснението.. Според изчисленията ми (като махна 14 дни +/- 1 ден поради това, че овулацията е 24-36ч.) ги смятам 4-5 дни закъснение.. Ако изчислявам правилно..
- теста беше силно наситен, не бих казала положителен, една идея му трябваше за да бъде положителен...

# 456
Момичета, моля за съдействие. Това е теста за овулация от снощи в 17ч, 15 ти ден от МЦ. За първи път правя тестове за овулация и съм малко объркана. Благодаря!

# 457
Момичета, моля за съдействие. Това е теста за овулация от снощи в 17ч, 15 ти ден от МЦ. За първи път правя тестове за овулация и съм малко объркана. Благодаря!

Изглежда положителен или почти положителен. Днес като направите ще може да сравните дали днес ще е по-тъмна, или вече ще избледнява.

# 458
Благодаря за отговора!
И може би малко глупав въпрос, но при това положение кога е най-добре да се "действа" 🤭🤭, днес, утре?

Изглежда положителен или почти положителен. Днес като направите ще може да сравните дали днес ще е по-тъмна, или вече ще избледнява.

# 459
Попринцип е добре още като видите положителен тест, тоест още вчера, ако е бил.
Овулацията настъпва 24-36ч средно  след него, така че и днес би трябвало да е добре.
Ако нямате репродуктивни проблеми, през ден от края на менструацията до овулацията и няма да има нужда от тестове 😉

# 460
Здравейте, много се извинявам за притеснението, но може ли да ми кажете дали теста ми е положителен?

# 461
Това е теста от днес, 16ти ден от МЦ. Какво мислите момичета?

# 462
Това е теста от днес, 16ти ден от МЦ. Какво мислите момичета?

Ето това е без съмнение положителен тест!

Антоанета, и вашият изглежда положителен или още съвсем малко евентуално му трябва. Направете и утре все пак да видите ще се насити ли още, или ще избледнее.

# 463

Здравейте, започнах с ОВ тестовете от 6-я ден.Ц ми е около 27 дни +/-2 дни. Според вас последният тест ли е положителния?(CD13,4/30-сниман е два пъти един и същ е теста за 30-сти) Иначе с ММ работим от 26-сти до вчера,за днес ще видим ☺️😏

# 464
И двата са +, нормално е да има два поредни + понякога, обаче е хубаво преди пик-а на Ову- то да има 2-3 дена почивка от опитите, за да озреят войниците. Ову ще настъпи 24-36 часа след + тест, успех Hug

Общи условия

Активация на акаунт