Тест за овулация - въпроси / тема 12 /

• 36 186
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • London
Овулацията настъпва 24-48ч след пика.

# 511
Овулацията настъпва 24-48ч след пика.
Тоест да гледам след този с 3,77,а това,че днес тест лентата пак е по-тъмна (но не толкова),да не го броя? Между другото и преди час правих тест и пак е леко по-тъмна.

# 512

Цикък 34 дни. Кървене 5 дни. Теста е правен на 17-ти ден (вчера) Какво мислите дали клони към положителен?

# 513
Аз предполагам, че още малко му трябва. Правете, докато не започне да изсветлява.

# 514
Аз предполагам, че още малко му трябва. Правете, докато не започне да изсветлява.
Вчера си имах всички цветущи симптоми като поване на корема, леко неразположение долу ниско. Ще направя и днес тест да видим. Проблема е, че мъжа ми е вкъщи до понеделник, Вторник вече го няма. Единствените дни, които остават са утре и вдругиден. Правим опити пък Божда работа.
Миналия месец така и не успях да я хвана. Започнах с едни тестове, но свършиха и направих от друга марка и бяха положителни, но не вярвах на тях тъй като бяха по-чувствителни.
И в крайна сметка миналия месец не беше успешен.

# 515
Според мен е добре утре и другиден да правите опити, а днес тест направихте ли?

# 516
Следя се с лентички вече 3ти месец. Първите 2 с Овю, сега с едни от Олх. Тъй като О ми е между 12-14 ден, както си личи на първите две снимки, точно хващах повишението на ЛХ. Но този месец защо така стоя в ниски стойности? Няма да имам ову? Почти не вярвам да са грешни тестовете, но пък споделете мнения. Отделно предните два месеца усетих болки при пика на ЛХ, а този наистина още грам боцкане не съм имала. Така или иначе ще продължА с тестването, колкото и да ни е тъжна ситуацията.

# 517
Според мен е добре утре и другиден да правите опити, а днес тест направихте ли?
От преди 10 мин. Даже ми се струва леко по-бледа от вчерашната. Това ми е последния тест. И май ще спра този месец,и няма да го мисля много. Дано пък стане. Забравих да кажа, че имам дете на 7 години. С него забременях на 3-тия месец като третия беше по-сериозен. Тогава само ориентировачно използвах приложение в телефона на календар. Но 2-3 години след като родих и цикъла ми стана нередовен, и исках да проверя как стоят нещата. От миналия месец работим сериозно.
На горната снимка са двата като горния е от вчера, а долния от днес.

Последна редакция: сб, 22 май 2021, 16:34 от Гергана Иванова 695954

# 518
Слънчево момиче, въобще не го отписвай! Продължавай с тестовете. И аз се бях отчаяла, че до 19ти ден са бледи, но вчера започнаха да св насищат. Днес още не съм правила, но надеждата ме връхлетя като видях по-наситената вчера.
Скрит текст:
Следя се с лентички вече 3ти месец. Първите 2 с Овю, сега с едни от Олх. Тъй като О ми е между 12-14 ден, както си личи на първите две снимки, точно хващах повишението на ЛХ. Но този месец защо така стоя в ниски стойности? Няма да имам ову? Почти не вярвам да са грешни тестовете, но пък споделете мнения. Отделно предните два месеца усетих болки при пика на ЛХ, а този наистина още грам боцкане не съм имала. Така или иначе ще продължА с тестването, колкото и да ни е тъжна ситуацията.

# 519
Може пък О да чака да си изпия илачите, да оздравея и да дойде Grinning Благодаря за надъхването :* Наистина в редки случаи имам по-дълъг цикъл от стандартния за мен.

# 520
При мен след извънматочната играе от 28 до 33-34, а този изглежда ще е даже и по-дълъг.

Ъпдейт: Това ми е днешният тест. Добър пример за категорично положителен тест.

Още на 5тата секунда ми стана ясен резултата.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 16:21 от meri.d.3

# 521
Здравейте, аз се следя с монитор за овулация, който отчита пика на ЛХ преди О. Пикът беше в петък 21.05, след инжекция за предизвикване на овулацията в четвъртък. Активни дни ни бяха вторник, четвъртък и събота. Кога най-рано е добре да тествам?

# 522
Най-много ден-два преди датата на следващата менструация, а най-добре на закъснение.

# 523
Благодаря, важно уточнение е, че изобщо не мога да се ръководя от МЦ, тъй като съм с поликистоза и доста често той изобщо липсва или идва на 40+ дни.

# 524
Аз бих ви посъветвала да направите теста минимум след 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт