Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как трябва да бъде адресиран пликът, съдържащ документите за кандидатстване за грант?
Колко заповеди се издават средно на ден и какъв е обичайният срок за получаване на заповед след подаване на документи?
Как да удължа заповед за финансиране след неуспешна процедура?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как трябва да бъде адресиран пликът, съдържащ документите за кандидатстване за грант?
-
Колко заповеди се издават средно на ден и какъв е обичайният срок за получаване на заповед след подаване на документи?
-
Как да удължа заповед за финансиране след неуспешна процедура?
-
Как мога да получа информация за датата на следващото заседание и актуализирана информация за заповедите?
-
Какво представлява Системата за сигурно електронно връчване (eDelivery) и как може да се използва за получаване на заповед?
Не могат много да обяснят какво са правили, ММ ще им види документите днес или утре, уж всичко си пазели.Поне АМХ дали има и ако има колко е, защото им казали, че фонда нямало да ги одобри.На каква база, не е ясно.При неуспешни инсета дава ли се документ от болницата?Как се кандидатства с неизяснен стерилитет?Аз имам две неуспешни инсета, но кандидатствах с друго и нямам черно на бяло, че съм правила и са били неуспешни.Искам да дойдат в Пловдив и да ги срещна с моя доктор, да видим какво ще каже той.Но са далече и ми се иска ако се издава някакъв документ да го вземат преди да дойдат.