ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 400
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
За това видео става въпрос, какъв е елегянтен със сивото палто, но тук е някакво смесено видео, а при рускините  е целият репортаж ....

Ха мислиш че няма да има ревове и отмъщения ли? Че то кой турчин ще го погледне тогавава?Ще ври от интриги. Само дето според жанра ще са по хард, или комични и закачливи. Ревовете и отмъщенията са в рецептата на всяко дизи.

# 106
Eхаааа  и днес има новости.
Не се оплаквам де.

Пише че го е ретуитнала за Йешилчам. Хазалка винаги го подкрепя в проектите му. И на галата на Защтника присъства като специален гост Wink Дали е писала нещо  или само е лайкнала ?
Вторият фрагмент  е качен в профила официален на Ча .

Ще се върна пак за Йешилчама  преди това да сложа новото около Хазалка.
 Хазал Кая гост в предаване по Ексен .
 Весело си прекарват с младата водеща и наблягат на пеенето .
 Хазал учи пеене заради Пера Палас .
 Хубав глас , нежен , удоволствие да я слушаш.
Браво на нашата кукличка талантлива и инатлива . Стайлинга ми хареса и косата сякаш е по дълга . Права и чуплива я харесвам , всякак и отива . Heart Eyes

https://vk.com/dizimedya?z=video187240703_456240646%2F05573113ea … -132999259_919505
 Откъс , където пее
 коментари
Просто вау, я в восторге волшебный голос, ещё одно открытие в таланте Хазал ❤ браво моя любимая девочка.
Красивая , талантливая
Красива и талантлива . Още един талант на Хазал откриваме.  Браво моето момиче.

=====================================

People Dancer
https://twitter.com/hazalgifs
тук са  гифките с Хазал и стари и нови .  Който желае да  разгледа от тук ги взех .

От Йешилчам

Афра - Тюлин   .

на ретро продуцента му е весело и музикално , ама на този кадър сякаш не иска да го целуват Joy

придърпва Тюлин , май е одобрил девойката .

Супееер и Семих Атеш ни казва ще е  интересанте . Смях , екшън , любов , танци , манци , щракам си с пръсти .

Продължавам в този пост с ощееее

този артист името е трудно за изписване , допадна ми още когато го обявиха. Хубави отзиви чета за него.

ела дай ръка и бегооом Satisfied  от кого бягат , ще почакаме още месец да разберем .
https://twitter.com/diiiv_/status/1365382480325394434

бой , ядосаха продуцента и картини чупи.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 21:50 от femmi2

# 107
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хазалинда наистина пее много хубаво. Личеше още когато излезе изпълнението ѝ в "Банка на разбитите сърца". И гласът ѝ е хубав и мощен. В кадрите, публикувани от Феми Grinning , по нищо не отстъпва на Зейнеп Баштък. А Зейнеп е страхотна певица и автор на песни, един от най-добрите и популярни млади изпълнители в Турция.

# 108

Новосподелена от Защитника

Gift HeartGift HeartGrinning

Колажираха ги  с новата визия на Чачи . Супееер  си скъпа колежка е посланието .Hands Ok Hand
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1700057
 Хазал е споделила че в юношеството си падала по метъла и рапа. Досега знаела наизуст всички песни на Еминем.

Емкооо Heart

# 109
  • Варненска клюкарка

Кукличка Heart

https://vk.com/dizimedya?z=video187240703_456240380%2Fd34b5d4ed6 … -132999259_919872

Проф, не знам дали се сещаш, но преди около 2 години не помня точно времето, май около вторята тв премиера на Банката бях казала че хората със сипкави и стържещи гласове запеят ли, вадят гласище. Бях дала пример с хриптящия тембър на Марая Кери и още няколко които не говорят а ръмжат, но запеят ли, всякакво стържене на тембъра изчезва. Не че сравнявам Хазал с такива звезди, и през ум не би ми минало. Само искам да кажа за спецификата на такива сипкави гласове.
Ето на и Хазал доста стърже като говшри, но как хубаво пее. Има да подобрява техника, но гласът и е силен и особено на високите много стабилен - повечето там мивават във фалцет а тя не.. И даже в предаването  на живо, при това седнала, в седяща поза гласът се разгръща по трудно.
Щом антитата и взеха да пишат че било плей бек, значи Хазал наистина успя да ги изненада- в техния случай неприятно.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 13:23 от Беллора

# 110

Бел ,  Може да греша но е като пришита  Хазал колаж или фотошопната  Thinking   Така е на високите тонове добре се справя.   Като чух още преди от филма как пее , останах ето така Flushed
 Нека и другите момичета да кажат ако решат да пишат.

Прекрасни ! Heart Decoration

така бързо се променя  че който не го е следил като актьор и не знае че и без това не изглежда на реалната си възраст ще каже абсурд , това не може да е един и същи човек !  С мустаците свикнах нали е за роля  не ми пречат , но ми е трудно да го гледам заливосан с гел назад , ретро моди . Smiling Imp  хареса ми и избора на Илка за дрехите по това , което ни пуснаха .

# 111
Помня Белл. Така беше.
Гласът на Хазал обаче е толкова разпознаваем, че не разбирам какви са тия антита, които съвсем трябва да са лишени или от слух, или от мозък, че да пишат подобни неща.

# 112

Неуморни са . Ча и Хазал  са партньорите които най много колажират, творят и желаят  Отново в проект. Simple Smile

Нека си плямпат антитата , предполагам са тези които харесват мъпета.
Добре знаят че не е плейбек какво друго да напишат......

Kissing HeartSunglassesSunglasses

=====================================
https://www.bg-mamma.com/?topic=1279272.630
линк от темата на Бергюзар и поста номер 643  в които Варна е превела  какво е казал Джан Улкай в  ИГ директен лайф.
 Не  е било специално за филма на Чаатай .
 Ще почва работа по нов проект на платформата Ексен и Бергюзар Корел ще участва. Затова се интертенсуват от него и филма на Ча ще гледат.
Интересно  ми е дали е оставил и нашият да импровизира.
Харесвам такива режисьори.
Върви му на режисьори, както сме коментирали с имената и се учи от тях.
Цитат
Много  добро впечатление ми направи.
Изключително позитивен, диалогичен и спокоен.
Най-много ми хареса когато каза, че никога не би приел да работи в телевизионен сериал по формата, който в момента върви по турските телевизии.
"Това би означавало да трябва да правя за една седмица двучасов филм.
Не е за мен такова нещо".
Каза, че обича да оставя поле за импровизация на актьорите.
Непревидените и спонтанни реакции, които се раждат в такива моменти, му носят удоволствие.

===================================================

Зетя писал, че жена му е много талантлива и Хазалджим се засмяла.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 00:59 от femmi2

# 113
  • Варненска клюкарка
Мина и последния  ден от месеца, новите корици излязоха, както и уикенд изданията, но няма Ча, тоя път май това ще е голямата изненада от него.

Проф, не е до мозък нито до слух, а до злоба. Огромна  болестна и яростна злоба. Във ВК има група анти Хазал, където денонащно я поливат, вадят думи  от нейни изкязвяния, поливаха дори нероденото и бебе и болната и от рак майка. На нормален човек даже не може да му хрумне такова нещо, защото не е нормално жени, майки да бълват това. Ходят на глутници по целия дизи ВК където пуснат ли  пост за Хазал налитат. Благодарение на същата тази глутница, целия ВК дизи сбирщайн "знае' че Хазал е развела мишо с бременната му жена и тя абортирала че имал 2 деца ама ги криел, че Хазал е алкохоличка и се взела с мишо щот бил много популярен и голям връзкар, той и намирал роли.  Друго което пишат с огромна радост е че била воняща и нечистоплътна и как Ча не искал да играе с нея че освен това му миришела на цигари.... Той щот не пуши  и дъхът му мирише на рози нали, ама че тъпи гъби  Joy То всъщност от тук идва  злобата  май - както знаем цялата рекламна машина на АЯ не можа да направи от втория Чачов сериал повече от първия и незабравимата първа двойка. Нещо повече възневидяха и Ча. До зомбираните им мозъци най после достигна че сериалната любов от мъпета си е останала само в сериала и Ча освен че вече не им е любимец, отидоха в другата крайност и Ча също отнася солидна доза хейт....
Двата ми семестъра психология не стигат да им давам  оценка, но просто се вижда колко са зле, щом си измислят подобни глупости и въобще за неща които лесно могат да бъдат проверени. Най лесното е да кажа че това са хора на които им липсва някаква удовлетвореност, но някои са толкова зле, че биха навредили физечески  на Хазал ако имаха такава възможност... Едната даде 200$  да проверява дали Хазал е в американската агехция за която каза... Не беше, но тя забременя, а трябва да се плаща за нищо на агент, може да е разбрала че няма смисъл, всичко може и въобще тези неща търпят промени... Впрочем и за Чачовия американси агент се чу само веднъж...Излъгала била Хазал че ще ходи в ЛА, а това го каза Аксой , не Хазал, но пак беше преди бременността, говореха за лятото, а тя тогава вече беше доста напреднала.  Слагала съм адресът на групата преди много време. Докато ги чете човек започва да се пита, тази злоба вродена ли е или просто са се открили няколко много болни и нещастни жени.
Най гадните измислици ги спестих, не мога да напиша такива мръсни думи, горното е само една малка част от помията която леят,

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 12:19 от Беллора

# 114
Честита Баба Марта милички ! Kissing Heart

Марга по традиция всяка година ни закачва с виртуални мартенички и чакам да не наруши традицията и да се появи.
Баджаначке ,ще се радвам да си тук.Hug Има и новости около нашите хора. Grinning

Днес излезе  втори  фрагмент на Хартиен живот.Нали коментерихме, че на този ден Чаго ще се появи също по традиция .
Е ,не е на снимка от реала ,но сме доволни че се раздижиха нещата .
Затрупаха ни от двата проекта.
Усещааам че това ще е неговото бомбастично Завръщание и година.
Само така на платформите. Вече е с два сериала и филм на тях. Новатор ! Hands PrayСъмнявам се да приеме на родните тв с цензурата и хаоса.
През телефона съм и ще разчитам ,който може да публикува фрага и снимки .
Ако не става ще почакаме до утре, когато седна на компа.

Хареса ми показаното ,ще е емоцианално. Чачииии е Страхотен .
Такъв Мощен глас и поглед . Показва нови неща в играта. По това скучах и ми липсва. Изглежда не само на мен.
Доказва за поред път защо продължава да ми е Любимец и да чакаме търпеливо. Heart Върши си безшумно нещата и когато е готов  всичко си идва на мястото. Далеч от суета и скандали ,иска да е запомнен с работата си.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 18:41 от femmi2

# 115
Дени, в текста който си цитирала има 3 заглавия, за кое от тях казваш че не ти допада?

Делибал много скучен
Честита баба марта

# 116
Честита Баба Марта.
Уаууууу,  сладурите ми те, много ме радват и двамата.

# 117
Ще наблъскам поста  с новите неща пък докъдето стигна.
 Дано някой се появи . Rolling Eyes

Дени , Наде Честита и на вас  Flowers Cherry Blossom  Нали и мен ме радват.
Евалла на нашето момче ! Hands Pray
Делибал не е кой знае какво но си имам харесвани моменти Heart Eyes
Пак е нещо ново за него и роля.

Издебнали са Хазал Кая да доснимат сцени  от филма , който снимаха лятото. Явно още не е готов .
Ще почакаме за него.

Излязла по халат некъв смешен .
Не дала подробности за Пера Палас .
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1702079

Репортажа https://www.youtube.com/watch?v=9yPSTR3VTSs&feature=emb_logo
Sleeping

Енис Аракън . Новото инфо за него е че се присъединява в Момичето зад стъклото с Бурджу Бириджик. Ще се излъчва по канал Д . По книгата на актуалната психоложка.

Ощеееее  от нашата кукличка Heart Eyes

След малко идвам с нещата около Ча да нарина снимки и подредя .
====================================
https://twitter.com/CagatayUIusoyIn

Накрая ко умре ще е чок тъжно.  
Ако стане така и двата му филма Делибал и Хартиен живот героят му умира.
Sob

Nature Sweat DropsKissing HeartKissing HeartGrinning
миличките те Heart Eyes  Кеф на морето себе си е в този момент не е в роля.

Али , Алиииии ! Без сили останал и търси детенцето . Sob Уникален във всеки образ и визия. Кой каквото да казва уважавам го затова!

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 21:53 от femmi2

# 118
Подозирам, че социалния филм на Чачко едва ли ще го изгледам. Тематиката ме натоварва и бих си я спестила. Поне в момента така мисля. Но пък браво на Чачко, че опитва различни роли, че опитва сам да прави кино и т.н.

Пера палас с Хазал мисля ще ми допадне повече.

Наде, привет Hug

# 119
Наредиха и новите му образи в биографията. Мехмет и Семих Атеш. Малко остана до филма ,верните фенове броят дните до старта на 12 -ти март. За сериала още не е определена дата и ден. Това ще стане ,няма да останем неразбрали:wink:

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 00:13 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт