Ха мислиш че няма да има ревове и отмъщения ли? Че то кой турчин ще го погледне тогавава?Ще ври от интриги. Само дето според жанра ще са по хард, или комични и закачливи. Ревовете и отмъщенията са в рецептата на всяко дизи.

Дали е писала нещо или само е лайкнала ? 

от кого бягат , ще почакаме още месец да разберем . 

, по нищо не отстъпва на Зейнеп Баштък. А Зейнеп е страхотна певица и автор на песни, един от най-добрите и популярни млади изпълнители в Турция. 

Така е на високите тонове добре се справя. Като чух още преди от филма как пее , останах ето така 

хареса ми и избора на Илка за дрехите по това , което ни пуснаха . 

То всъщност от тук идва злобата май - както знаем цялата рекламна машина на АЯ не можа да направи от втория Чачов сериал повече от първия и незабравимата първа двойка. Нещо повече възневидяха и Ча. До зомбираните им мозъци най после достигна че сериалната любов от мъпета си е останала само в сериала и Ча освен че вече не им е любимец, отидоха в другата крайност и Ча също отнася солидна доза хейт....
Има и новости около нашите хора. 
Съмнявам се да приеме на родните тв с цензурата и хаоса.
Върши си безшумно нещата и когато е готов всичко си идва на мястото. Далеч от суета и скандали ,иска да е запомнен с работата си. 
Нали и мен ме радват.

Кеф на морето себе си е в този момент не е в роля. 

Уникален във всеки образ и визия. Кой каквото да казва уважавам го затова! Препоръчани теми