ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 389
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Дени , Защитника ли искаш да гледаш ?
Сериала е четири сезона .
Утре ще ти метна линкове за гледане.
В Кивовата тема ме питаха за него и от там една съфорумка ги намери на руски .
Чесно казано ще го прегледам, Бях почнала Вратат но до 29 епизод и се изнервих като взеха да го точат

# 91
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Защитникът и Пазителят е едно и също.
Едно време момичетата в темата ни нали бяха направили превод със субтитри на Анадолски орли? Някой не го ли пази?
Делибал така и не го изгледах, въпреки че на два пъти уж го почвах. Нещо не е "моят" филм.

# 92
Защитникът и Пазителят е едно и също.
Едно време момичетата в темата ни нали бяха направили превод със субтитри на Анадолски орли? Някой не го ли пази?
Делибал така и не го изгледах, въпреки че на два пъти уж го почвах. Нещо не е "моят" филм.
Аз го изгледах ноооо не ми беше интересен🤪

# 93
  • Варненска клюкарка
Дени, в текста който си цитирала има 3 заглавия, за кое от тях казваш че не ти допада?

# 94
Белл, по начина, по който е отговорено, предполагам за Делибал става въпрос. Ама нека Дени да уточни.

# 95
Нови от сторито й  с обичайните филтри.

https://twitter.com/hazalgifs/status/1364169811656400902
Хазалка ни праща целувки за добро настроение .
Активна  е че ко разчитаме на рибаря както писа Инеса, като дядо Коледа , появява се един път в годината. Смях  донякъде истина .

===============================================

Като истинско е . Евалла на автора. Жестоко е! HeartHeartNature Fire

нищо че мяза на Тарзан  до специалната колежка всякак е хубав и си подхождат .Wink
Това е хармония , две половинки на едно цяло.  Остават ни спомените от екрана и тяхното приятелство.

Нвсякъде изниква прототипа - оригинала и образа на героя  Семих Атеш
 Блу тв не е важно какво е писал  .Joy Хората го сравняват .  Блогъри , млогъри , статий.

докарва го и на младини и старини

Ех , спомени ! Онова време е безцено Heart

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 20:38 от femmi2

# 96
  • Варненска клюкарка
Нищо не докарва, защото това си е Ча който така си изглежда във фотосесия преди година и в роля от преди 4 години, когито и хабер си е нямал за ролята на Семих, Блу тв и прочие. Ако сложиш в тоя колаж Лео Ди  Каприо, Ча прилича и  на него, дали пък няма да пресъздава него? И двамата си падат по каскети. А на снимката от фотосесията горе в дясно напомня Ленин  още когато излезе я коментирахме.  Останалото са сходни  аксесуари - каскети, моди, пози....  Както казах Ранини и  рускини имат право да си асоциират, така както и ние го правим с образи които ни напомня но инфото от извора гласи едно и то е че всяка прилика с реални лица и събития е напълно случайна. От Блу го бяха написали черно на бяло, това обезмисля всякакви други спорове.

# 97
Слагам новата снимка на Хазал и малкия бАнбон в нов пост.

От преди  години верно е немал хабер че ще играе Семих Атеш .Няма да откажа в момента да е като Сарп с по дълга косица  и мустак.
Да речем че Йешилчама лятото го е решил вместо Барбаросата.  Като си почива се променя и мързелува , кисне по блата и морета . Похапва си. После зор да е във форма. Сравняват модите в колажа. Както и да е да почва този проект че ми се изчака чакалото.
Да му слушам гласчето и да надгради себе си. Знам че може , искам да ги сложи в малкия си джоб нашето момче.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Ехооооо , на разходка ли сте ?
 И аз излизам  преди това да метна дъщеричката на Джейда Атеш - Талия

=============================

споделено от Умут Арал - Защитника . Нашият обича да си хапва сладолед Yum

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:02 от femmi2

# 98
  • Варненска клюкарка
Хазал и мишо снимат нова реклама. На сета са Илка и Руткай и страх ме хваща като се сетя  пишман стилистите на какво са способни. Пази Боже.
Ако пусна компа ще сложа снимки  ако не, който може...
Бебката на Джейда е одрала кожата на мъжа и, даже прекалено, чак ми прилича на момченце.

# 99
Бееел Hugдобре че разреди че се чудех какво да правя ,като е последно моето мнение.

линк от откъса . Забавен момент , но ще има и тъжни . Само краят да не е такъв .
 https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1698433
Малкото е голямо сладурче дето се пързалят . Казва  се Емир .
Двамата с Ча имат прекрасни усмивки. Heart Eyes

Информативно какво предстои по НФ през март 2021 год. по дати.

===========================================

https://twitter.com/iyigunlereih/status/1365242804780359681
Гиф от рекламата .Дано не изпортат нещата стилистите.  Imp
Руткай облича добре Демет , за Хазал  не мога да кажа същото.

Hearts

=================================================

Ехааа , вечерта нов фраг на Йешилчам . Тишина и  като ни затрупат бааац , това е в негов стил . Stuck Out Tongue Winking Eye Пролетта ще е интересна , цветна  с нашият човек. Природата се събужда за нов живот. Flowers Cherry Blossom

Блу тв са по бързи от  Нф и не чакаш година за премиера.
Разликата е че пускат епизод веднъж в седмицата , а конкурентите ги изсипват всичките.
От тиймито коментар : Днес е нашият ден Чагоманки .

Скицааа , душичка  страх го е от пресконференции , не е като да ловиш риба:tropical_fish:

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:32 от femmi2

# 100
  • Варненска клюкарка
Тази вечер в 21 ч.ще пуснат малък фрагмент от Йешилчам.
Всъщност инфото е от падругите и не знам дали става въпрос за истамбулско време, ние сме в сдна и съща часова зона, или са го сметнали по централно московско. Абе тази вечер ще и, може би още в 20 ч.

Хазал преди 4 години се обличаше по-добре  отколкото сега с двама стилисти на куп Imp Малко ми дрънчи на поговорката много баби - хилаво дете.
Относно Чачовата усмивка, преди няколко дни при падругите срещнах едно старо видео от декември 2012 г. с безкрайно красивия Ча и изведнъж схванах каква е разликата с тогава и сега, която не се дължи на коси, бради и килограми. Ако помните преди съм споменавала зъбните му фасети, които си е сложил веднага след конкурса. Една от причините да го озвучават беше че заради тях фъфли. Преди около 2 седмици и рускините най-после забелязаха фъфленето, причината не .... Както и да е, пилнаха ги и се оправи... Отплеснах се, говорех за естетическите промени преди и сега- утре ше се опитам да намеря въпросното  видео от декември 2012 където говори че си почива гледайки ВВ и Карадайъ, отговаря на настойчиви въпроси за Хазал и докато се обяснява между устните му се забелязват малко по-длъжките предни зъбки. Стоят му много сладко Heart После помня чуденето на Проф пък и моето и на други момичета,  какво му е на устниге и брадичката в тийзъра на мъпета, даже допуснахме  да не си е правил  нещо.... а просто още е пилнал оградката....Та така ще потърся видеото, ще ми се да знам и какво каза за Хазал, повтори името и няколко пъти а към онзи момент не работеха заедно
 от  6 месеца..... Той до тогава нямаше репортаж без да спомене Хазалинда Joy
В една от групите има рубрека за стари Чачови видеа, фъфлещото е едно от първите му репортажи и аз го виждах за пръв път,  но за фъфленето съм го виждала четейки по устните му в първите серии дано открият и онези за коита сме споменавали с Профа.

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 18:42 от Беллора

# 101
Аутфитът на Хазал не ме плаши толкова, колкото ме плаши мейкапът ѝ. Никога не съм я виждала с такива ужасни вежди. Нейните са естествено дълги и добре очертани, не разбирам защо се прави на чучело.

Белл, нямам време да търся стари видеа с Чачо за съжаление. Освен това вече нямам и никаква идея какво и дали ми е останало. Не се сещам за кои точно говориш в момента. Rolling Eyes

# 102

Още нови от рекламата и стилиста .
 Това за веждите го забелязах и коментирах другаде . Ще си цитирам поста , защото предния стана дълъг и не писах всичко.
Цитат
Харесва ми грима на Хазалка , не толкова дебели вежди.
да допълня решение на гримьора Imp Иначе е сладка , младее като кукличка е. Heart Eyes

Чаатай Улусой -  Семих Атеш на вашето внимание !
Пак заливосан назад с гел оффф ретро моди.
Нямам търпение и за любовни сцени .Stuck Out Tongue Winking Eye

медун бе ще му изям бузките денси и хапва ядки Smile

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 23:12 от femmi2

# 103
  • Варненска клюкарка
Не е това което очаквах, много ми е Холивудско някак. Но още нищо не знаем за историята, така че няма какво да коментирам.

Профчето ми, казвам че аз ще потърся видеото.
Ох да веждите, забравих, направо ми извадиха очите, а нейните са такива хубаави  защо е нужно да и причиняват това Imp

# 104
Ще си редактирам снимките и публикувам в този пост

Днес е Чачов ден Joy  Ама верно  Петък сега  зацепих и пуснаха всичко . Чачо им е казл нали има думата Joy Чок сме доволни , иде ми да затанцувам.

Така е не знаем нищо за историята.
 По добре Холивудско отколкото да забие в разни отмъщения и ревове.
 Не че не харесвам има такива сериали , които гледам. Сега гледам Херджай заради главните . Жестоко си химичат. Става разтеглено , сменят се сценаристи , става каша.  

Бел ето видеото , аз съм го слагала назад в темата.
Ех , тази Хазалинда и специална колежка.
Гледал Карадай и  историческото, като си почивал.
Брутално мега красииив Kiss

ето и репортаж при Дуду коафьора
https://www.youtube.com/watch?v=QJ1dFDxD3Dc
====================================

От сторито на  Дуда . Дали са от ашкъма или  някой друг ? Ех, Чачославе  трябваше за мен да ги набереш!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 23:23 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт