ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 381
  • 728
  •   1
Отговори
# 75

Цитат
Нещо Ча с таз брада не ми е готин,но за ролята щом трябва.
Гале и мен също.  Нашият Хамелеон не е играе само красавци. Човека си каза че е за роля, като беше гост звезда в Агента. Младата девойка каза , че му отива и Чаги се засмя и благодари:blush:
Преди това на летните яхтени снимки мислехме,че страшния вид е за Барбаросата. Оказа се че е за филм. Пирата по думите на пресата поради забавянето заради графика се отказа от него. Сега снима Йешилчама със същата продуц. компания Ес Филмс ,която има офис в Ел Ей.
 Ще се поинтеренсува как ще се приемат от публиката новите проекти ,но в негов стил няма да коментира. С неговата професия е нужно да е активен. Ама все е едно да говориш на стената. Ще кисне при рибите ,вместо да направи някоя чуждестранна обиколка.Imp Както се изрази Бел, рибите няма да избягат, младостта Да! Дуда нищо не прави, дреме й на нея нали фана шарана. Даже го защити че се учудила че излязал такъв пък бил по хубав. Нека го защитава разбираемо е. Понякога наистина е така едно виждаш ,друго изглежда. С мустак го приех спокойно само бузките да смали.
Нали ще гледаш сериала ,ще се радвам да коментираш . Ако не на бг ще го има на руски. Само озвучка трудно търпя.

Да пишат квото искат ,много повече са хубавите коментари. Даже някой му напомнят на Кръстника . По мамет ще цитирам . Очаквам го с интерес. Страхотно е момчето.

Както вече се изказахме в ретро проекта доста Чачови влизки има.
Илка, Аталайчо,Тириаки на който е кум от сватбата. С Дениз Дааде не знам какви са  и тя там. Желая им успех и добър продукт и сценарии. Всеки ще гледа  заради мега звездата  искам хубава история от мъжете сценаристи.
Чаги го бива в драмата. Афра чакаме да видим как ще си изиграе картите и ролята. Героинятя на Шекерджи ще е ретро певица. Озгур Чевик е интересно какво ще изиграе.

мустакатко Blush
клипче от една търпелива фенка на ЧУ.  Статий е писала за него. Гъркинята Габриела Димитрий Hands Pray
 доста клипове намерих.
 Личи си обичта към него.Heart EyesHeart EyesKissing Face песента е ретро класика
https://www.youtube.com/watch?v=L8_lRzYnbI8

==========================================
 Ехоооо , да изпием по чай  че пак дойде зимата

YumYumRelaxed

Ох , някой са сънували че Ча влиза в Селджуците Joy
 Оя  Доан е опровергала това и се чуди от нерде са го измислили ?
 Чаатай има договор за Йешилчам два сезона и ще стои на платформата.
 Дали ще заснемат  наведнъж двата сезона като са кратки епизоди или ще си дадът почивка и после пак предстои да разберем .

За Ямата непрекъснато го спрягат , има Чаатай там ама не нашият патрон. Героят на Нежат се казва така .
 Арас след този проект ще е на платформа. Време му е ,  играе зверски . Няма да има повече сезони на Ямата.
зад кадър

=========================
 нова от Бенсу с дом. любимец.  Хубаво фото .

Усмивкаааа . Прекрасен ,но се лигави на това интервю.

SunglassesSunglassesSimple Smile
Heart Exl
Обожавам го с този аксесоар , прави го още по неустоим мъж !
======================================

Revolving Hearts

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 19:14 от femmi2

# 76
  • Варненска клюкарка
Искаше ми се да изгледаам видеото, ама като им закачат такива гадни песни не мога, не понасям къдрави мелодии . Моята реакция ме подсети за друга подобна. Денис Оур тези дни е казала в интервю че едно от нещата които портят турските сериали е твърде многото музика. Безмълвни сцени на фона на безкрийни песни, пълнежи с музика, на фона на погледи и това във всеки сериал.. Сетих се за музикалния младежки сериал на Ча който заприлича на индийски филм и колкото повече пееха ГГ толкова повече падаше рейтинга.... Нещо е интересно когато се показви веднъж, то става като черешката на тортата, а едно и също във всяка серия не впечатлява никаго, даже обратното, става досадно - права е Денис.

Според новините, снимачната група на Полунощ в Пера Палас  /ППП/ от седмица шета из едноименния хотел, вероятно набелязват местата за снимки. Това означава че работния процес по заснемането скоро започва.

# 77
Аз пък харесвам песните  на певеца от клипа. Имам любима в дует.
Виене и маанета не понасям.

Heartbeat

ПП  Белче  щях да сложа клип ,нещо не се получи  затова слагам този момент.
 Ех , такива хубави гласове , интонация.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 00:03 от femmi2

# 78
  • Варненска клюкарка
Харесвам музика на много езици, но турския не е от тях. Харесвам няколко песни но с по някоя и друга уговорка. Много ме беше яд когато от ЮТ изметоха повечето ФЕмирски клипове с латино балади и оставиха разни виещи арабски..🙄

На мен Ча на кадри от Йешилчама ми напомня на един огромен Лео Ди Каприо. Втория е с 16 г. по голям но с Ча изглеждат като набори. Нашия е и с много тежък грим, чудя се защо.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 22:44 от Беллора

# 79
Докарал го е нашия на Лео.
Затова има и сравнения в мрежите.
Предвид че героят му е възрастен продуцент от златните ретро години, няма как да изглежда по друг начин.
Като махне мустаците и не е зализан, смали бузките си става същият хубавец.
Мисля си че в сериала ще е по добре от фрага на вид. Показаха ни съвсем малко и то от гала вечер на Семих Атеш .
Наконтени ,нагримосани . Няма да е винаги зализан с мазен гел.
Тогава такава е модата. Все пак дано не е постоянно такъв . Unamused
Като оредяла ми стои косата.
Не ми харесват такива заловисани по принцип.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 23:15 от femmi2

# 80
  • Варненска клюкарка
Кой  и къде е казал че героят му е възрастен? Ча и без друго винаги е изглеждал по голям от реалната си възраст, но тук много са се престарали с макиажа, направо е релефен. Надявам се нататък да е с по естествена визия и този изкуствен фасон да е само за галата..

# 81
Бел ,казаха го и го показаха . Слагала съм снимка назад в темата. Забравих му името . Ранини се пошегува точно с това че златният продуцент се завръща благодарение на Ча.
Не прилича баш на реалния ,по скоро го е докарал на Лео Дикаприо:joy:
Сладък пухчо . Лео не ми е от любимите ама за Чаги се лигава. Ще видим след галата като не е наконтен как ще е.

Така е не спорим че винаги е изглеждал по голям от реалната си възраст. Бързо възмажа в нашето сериалче. Нали Марга си мислила че са два различни актьора Joy
И аз силно се надявам че това е само за галата и няма да е такъв през целият проект.
Дори и така пак ще си го гледам ,няма да се откажем Blush

Марги не знам дали ще прояви интерес , останилте момичета ще го гледаме и коментираме в темичката. И в други теми ще се коментира от съфорумки.  Токлова време го очакваме че нямам търпение да почне всичко около него. Ще успеят до април ще го монтират щом главният директор го обяви лично. Така се работи на платформите и времетраенето е нормално.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 23:44 от femmi2

# 82

За мен това е края на серияла изгледах го за пореден път.

# 83
  • Варненска клюкарка
Фемо, аз пък за амнайсти път казвам че "оригинал" няма. Ко са пили Ранинито и падругите не знам, но в краткото резюме на платформата  има едно изречение което гласи че всяка прилика с реални лица и събития е напълно случайна. Слу-чай-на!Напоследък Ранини не е  особено точна. а, когато слуховете са повече и баш звездата се е окопала , пък въпросите не спират все за нещо трябва да се говори....Кой какви оригинали му се привиждат си е негов проблем. От Блу тв са го казали ясно, но както винаги все има неразбрали, интерпретиращи официалната информация както те си представят нещата, не им липсва въображение.... Явно така се е родил" оригиналът'"....Знам за коя снимка говориш, но от Блу има официална информация, всичко останало са нечии брътвежи. Търпение, идва първи март, Ча трябва да се появи....дано Joy

Дани, аз бих дописала и още няколко сцени  Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 13:39 от Беллора

# 84

зад кадър - Йешилчам .
 На 27 - ми февруари ще се проведе директен лайф с екипа на Хартиен дом .
Дали главният виновник ще бъде там е въпроса ? ?  Ще се изкефим да се появи .
 Наближава първи март и по традиция чакаме да цъфне на този ден.
 Преди съм познавала , напоследък така се окопава че е трудно да се предвиди.
  Инфото от блу тв за което Бел пише съм го пропуснала или съм го чела и забравила.
 Нейсе!  Дори да няма общо с оригинала са решили да докарат ретро фасон, като за онова време.
 Да се надяваме че ще има кадри и с естествена визия , не като у фрага.
 Какво ли още ще ни сервира  занапред , ние сме имунизирани , особено аз . Mask

тук като Яманко не е зле . Има кадри в които бива .

личният коафьор .

секси монтьорче , ох ще го изям бе, как да не си фантазираш Stuck Out Tongue Winking Eye

=========================================
https://www.youtube.com/watch?v=iGwpJSPWols
 Стар репортаж , като чу името Серенай тръшна вратата на колата и дим да го няма Joy
Още му горчи от преживяното  и затова бяга при рибите . Няма да позволи отново този номер .

ето я на Малдивите
 накичена станала още по срташна
 Явно е спестила доста щом си позволява да не работи и да ходи на почивки.
Щеше да е вампи май се оказа че няма да е това.
Скрит текст:

=====================================

и от 2013 год. 
Естествен , разговорлив , стилен . Перфе ! Heart Exl

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:05 от femmi2

# 85
Я кажете някой хубав филм с Чатай.

# 86
  • Варненска клюкарка
Лилавеещ Аман, има и други кадри където  още по наситен на цвят беше, пък Сера и другите нормални на цвят . Филтри ли, гпим ли, ама пореното окепазяване, макар че да, в сравнение с други серии тука е направо китка. Не обичам лимби.

СС била на реламна почивка- тя пуска снимки всеки ден, а хотелът и отпуска безплатна почивка. Оо сигурна съм че ако можеше би снимала   проект след проект, но или не и предлагат, или тя  не харесва и избира много и така 3-4 години. Последния и проект на тв събираше под процент и го спряха след няколко серии.... Сега се коментира че е подписала с ТИМС за НФ историята за Шахмеран, но сигурно осъвременена.

# 87
Дени ,на Чачи филмите са два и новият предстои и стават 3.
Анадолски Орли който го снима в периода на Фериха. 
Делибал -Див мед в ролята на Баръш .
Играе шизофреник и отново е различен.
Бих ти сложила гифки но излязох навън и съм през телефона.
Нищо ,утре ще наредя гифките.
Има и чаршафена сцена Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти ще гледаш ли Хартиен дом и да кажеш отзиви ?

Да Бел правила реклама на хотела .
Правилно отбеляза че не се е охарчила много . Все пак не е евтино там.
Скандалната връзка с комика оказа влияние. Добре ,че нашият не е толкова закъсал че да я ареса . Не вярвам даже че е проявил интерес интимен.
Сегешната изгора я дялкаме ,ама поне се съобръзявя с Чаатай . Различават се от останалите чифтета.

# 88
Дени ,на Чачи филмите са два и новият предстои и стават 3.
Анадолски Орли който го снима в периода на Фериха.  
Делибал -Див мед в ролята на Баръш .
Играе шизофреник и отново е различен.
Бих ти сложила гифки но излязох навън и съм през телефона.
Нищо ,утре ще наредя гифките.
Има и чаршафена сцена Stuck Out Tongue Winking Eye
Ти ще гледаш ли Хартиен дом и да кажеш отзиви ?

Да Бел правила реклама на хотела .
Правилно отбеляза че не се е охарчила много . Все пак не е евтино там.
Скандалната връзка с комика оказа влияние. Добре ,че нашият не е толкова закъсал че да я ареса . Не вярвам даже че е проявил интерес интимен.
Сегешната изгора я дялкаме ,ама поне се съобръзявя с Чаатай . Различават се от останалите чифтета.
Защитникът гледах, че има но не го намерих в нета сериите, по скоро пазителя

# 89
Дени , Защитника ли искаш да гледаш ?
Сериала е четири сезона .
Утре ще ти метна линкове за гледане.
В Кивовата тема ме питаха за него и от там една съфорумка ги намери на руски .

Общи условия

Активация на акаунт