ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 371
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Варненска клюкарка
Фемо нали и аз това съм сложила горе в огромен цитат? Препоръчах го като нещо любопитно.
А падругите, ти ли бъркате нещита. Ча диреше снимачен терен в Кълклалери /Лозенград/ там няма море, не знам има ли езеро, а главния герой е болен стар рибар. Ех тая риба Joy
  За Килклалери имаше обява за каст на мъже със здрава физическа форма, пишеше за роли на военни и полицаи. Лесно могат да се проверят писанията ни от октомври 2019. . Този проект май наистина потъна. И никакъв Аталай нямаше наоколо. Пролетта на 2020 имаше някакво раздвижване, и после се писа че Ча и брат снимат дипломната работа на малкия. Явно е това от новинатао
Ох такъв е законспириран ЧАчун, може ли човек да е сигурен в нещо което включва името ЧУ Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 17:27 от Беллора

# 61

гифче в снега Heart Eyes
 Бел , видях огромния цитат,но разширих коментара .
Явно са променили нещата в движение. Или аз бъркам за Лозенград.Rolling Eyes Може да са два различни проекта .
На снимката е същият артист дядото болния в сценария .

За Аталай  е така само това не се връзва.  Има нещо такова че Ча му помагаше за дипломната работа.

пренесям  и тук тази  гифка с моренцето. Ето това е мига и щастието. Heart Eyes

Чаан Ермак е споделил фото от Йешилчама . На снимката е Озгур Чевик , променил се е от онова младо момче с побеляла брада. Дайте фото с мега звездата де кво го криете ? Визията е разгадана вече , отпуснете снимки Smiling Imp

режисьорчето ми сексапилно и любопитно Kissing HeartKissing HeartHands Clap
 Не се отказва от тая миризлива риба и сценария за нея . Болен рибар , живее самотно и трябва да се оперира и няма пари. Това е тъжната част на историята Worried Живота е така всичко е мъни.

======================================

Емир и Сарп и двата образа е Боже Мой Какъв Мъж !
Подкосява ти се всичкооооо . Мъж та дрънка ! Kiss

ааах , на кака котарака колко е сексиии , то са движения , муцунки , очииии Heart EyesHeart EyesSleeping

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 01:08 от femmi2

# 62
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много приятна новина за късометражния филм на Чачко. Браво! Пожелавам му успех.

# 63

Нека късмета да е с него и успеха. Заслужава го .  С нетърпение очаквам всичко около него:heart_eyes:

# 64
  • Варненска клюкарка
Малеее, Ътър Есен, оная куха лейка, която сравни кръвта на загиналите войничета  при опита за преврат с  цикъла си и  тя в Йешилчама. Май е клиентка на агент Гинчо. Навремето прокурора се отказа да я обвинява, каза че умът му не побира подобна простотия и че за такава няма какво да направи.

Какви са хубави нашите на снимката Heart

# 65
Привет
Много ме радва Ча, ама много.
Марги въобще не я мяркам,  къде изчезна!?

# 66
  • Варненска клюкарка
Моля някой много спешно да ми обясни как да публикувам снимка като и взема адреса от някъде и го сложа в поленцето. Преди го правех непрекъснато, а сега не става. При мен не се появява бутонът "потвърди" и трябва всичко да свалям на компа и после да го влача от дескстопа, само тогава ми се появява бутонът "потвърди" и съответно мога да публикувам изображение.  Тези докато ги сложа направо откачих-
 Обяснявайте стъпка по стъпка.

Наде, Марги не е писала от 2. 02. Тя така си изчезва, и аз го правя понякога....
Всеки знае себе си, отдавна не ви издирвам. И на мен не ми се пише много напоследък.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 16:26 от Беллора

# 67
Белче ,искам да помогна  но нищо не ми хрумва.  И защо така с това поле сигурно е заради компютърните неволи .
Марги е добре  , тя от диспансера не се отказва . Всеки има период в който не му се пише.
 Липсва ми и я гушкам Hug

Скрит текст:
 Късометражния филм  е одобрен в фестивал в Санта Моника - Америка.
 Браво на момчето ни . Любопитството ме гризе , но ще почакаме докато се появи да го изгледаме.   Да е жив и здрав баткото , че изучи Аталай. Предполагам Чачи е плащал обучението в Лондон.  

-----------------------------------------------------------------------
 Скица неземна , сладурче ,, усмивка уаууу !
Blush

фиксира с поглед , палавник Stuck Out Tongue Winking Eye

ох на тази снимка от Рим  е думи нямам Sleeping Една от любимите ми .

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 20:28 от femmi2

# 68
  • Варненска клюкарка
Ох не е от компа, той сега е добре...

Аталийчо е завършил Лондонската академия по изкуствата, специалност кинопроизводство.

# 69

нова - стара 2019 год.

Аталай и Киво на морето.
 Киво и  Чаги имат общи интереси , близки са . Няма завист кой е по най  Радвам се на приятелството им.
Сега Киво снима за НФ. Аркадаша е новатор и е пръв в това . Wink
 Аталай сякаш се поразхубави сега, няма как да стигне батко си. Взел е таланта .
 Това е всеобщото мнение .
https://twitter.com/CagatayUIusoyIn/status/1362503388072714256
 кадър зад камера от Птицата .  Дали е строг режисьор нашия ? Занапред ще  направи и още собствени филми.
Не го искам шишкаф , а секси. Има една снимка с камера и костюм от Протектора.  Сега не ми се дири да я търса.

Да, он не так красив как Чага , но может так же талантлив как его братик.
Двама талантливи мъже в семейството. Хора на изкуството.

===================================

нафталина Heart Decoration
Цитат
10 лет после премьеры сериал Чагатая Улусоя и Хазал Кая Я назвала ее Фериха продолжает покорять мир. Чилийский телеканал Chilevisión, принадлежащий конгломерату WarnerMedia начинает показ проекта с 1 марта в прайм-тайм. Это уже второй показ Ферихи в Чили после его премьеры на центральном телеканале страны Mega, когда он входил в топ чилийских рейтингов
След 10 год. предизвикват бум по света.  Дори на повторения са много гледани.  Фемир Форевър !

принца на нощта Kissing Heart
https://twitter.com/AliAv77/status/1362534381886312449
Емииир:heart_eyes:

https://vimeo.com/511809330
 с песента от сериала .

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:29 от femmi2

# 70
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Белл, не знам какъв проблем ти се получава. Копираш линка с адреса на снимката, пускаш го  на определеното място, натискаш ентер /мишка или от клавиатурата/ и трябва да ти се появи полето с потвърди.

# 71
  • Пришълец
И според мен в това се състои проблема на Белка с качването на изображение- пропуска да натисне Enter.

Наде, тук съм, но все нямам с какво да се включа и предпочитам само да чета. Гушкам ви всичките Hug

# 72
  • Варненска клюкарка
Момичета, ентъра е по подразбиране, естествено  че го цъкам, но адресът в полето само трепва или се движи като лента  и толкова. Ако на екрана се появи изабражение пак цъкам ентър защото липсва бутон потвърди и тогава изображението само трепва. Сега го пуснах да се обновява, има нова версия на браузъра, бях блокирала автоматичните обновявяния. Ползвам Опера, а тя при обновяване ми снася разни  неща които специално съм изкллючила.  Сега пак ги пуснах.... Ще видим какво ще стане...
 Ще го оправя ама до тогава ще ми скъса нервите. Между другото, за добро или зло , неочаквано за мен свикнах, че даже и ми хареса да си мързелувам на дивана на терасата  и да пиша от телефона. Допускам гпешки  и ме мързи да сменям  на знаците но свиквам и все повече ми харесва.

# 73

малкият Султан .  Ще стане като мама и тате талантлив и дано красив като  мама Heart Eyes

Скоро в Аржентина по техните канали ще излъчат Вътре. Ще се наслаждават на харизма , екшън , братя Йелмаз .  Само дето ми загорча от съкровищетУ  , как пак я заби бе . Егати късмета ! Точно в това мъжко дизи !
Щастието обича тишината , любимата ми фраза .  Чачослав доказва това.

=======================================

Рибарски страсти и улов .  Тази с отражението във водата е яка снимка .

ето и снимката  за която споменах в предния пост.  Перфектен ! HeartHeartStuck Out Tongue Winking Eye
  Искам да вида как ги командва като режисира , строг ли е , спокоен .
  Официално от блу тв . Стил Йешилчам .

======================================

Споделена от Чаан Ърмак  с част от каста

през новата седмица  или  началото  на март се очаква фраг на клошарския филм

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 22:51 от femmi2

# 74
Нещо Ча с таз брада не ми е готин,но за ролята щом трябва.

Общи условия

Активация на акаунт