ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 402
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
  • Варненска клюкарка
Честити мартенски празници!

Дали пък Ча няма да се покаже в предстоящите уикенд издания, някак премиера без ГГ и някакво представяне на проекта , даже и за Ча не ми се вижда много нормално.

На първи март  в Испания отново завъртяха АФК и първа серия на повторния показ кацна направо на третото място в рейтинговата класация и то пред нови заглавия. В този смисъл АФК изпреварва и всички останали повторени заглавия или поне първите им серии.  Напомням че там и първия и втория показ  на втория Чачов сериал стържеше дъното сред десетина други заглавия. Впрочем и Ичерде също, даже него май го спряха....

Дени да, скучен и освен това глупав. Да искаш да отървеш от себе си любим човек за негово добро и в същото време да му сториш огромно зло, причинявайки му вечни мъки и чувство за вина, обричайки и евентуалните му следващи отношения. Ни на турски, ни на бг ми хареса. Миналато лято приятелката ми го гледа по Бтв, каза само "ъ това ли беше".

Проф, някак си мисля че новия филм, макар и на тежка социална тематика, по примера на филма с Арас ще съдържа и няколко едри зрънца надежда. Мисля че това ще е най интересното, което е правил Ча от години.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 14:01 от Беллора

# 121
Белче и на теб честити Flowers Tulip

Брех ! Подписали са се един друг в ИГ и също и  Йеткин Дихинджилер от каста.
 Само такаааа , Чачааам набрал е милион гледания  на  тийзъра на  Йешилчам в Официалната си страница и профил . Подкрепят го и нямат турпение да гледат проектите му .  Щастливец е! Въпреки криенето когато дойде момента всичко си идва на мястото. Търпение е думата за нашият патрон.

Мехмет и Али Heart Eyes

фрага с руски субт .
https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_172972

Нови от Хазалка с колегите от новият филм  и писателката

Еспаньолците го подкрепят. Ето от един профил сърце и надпис ,че им е фаворит.

Уауууу е на това фото:heartbeat:

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 16:53 от femmi2

# 122
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честити празници и от мен! bg

Белл, сигурно е така. Но аз филм, който знам, че ще ме натовари, гледам изобщо да не го почвам. Зрънцата надежда не биха ми помогнали.

Докъде я докараха всъщност с филма с Хазал и Онур Туна? Имаше ли някаква дата за пускането му? Ако не друго, поне на очи ще се нагледаме в него. Laughing

# 123
  • Варненска клюкарка
Проф, вчера излезе инфо, че преснимат допълнително някакви сцени. На мен ми прозвуча някак притеснително че  толкова месеци след края на снимките има човек който е забелязал някакви дефицити или каквото там не достига.... Като се знае колко трудно се събира екип, а тук за втори път  главните ... не знам. Май за пръв път чувам за такова нещо.   Вероятно в момента го сглобяват, но няма инфо къде и кога ще го покажат.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 16:54 от Беллора

# 124

тук ми иде да припадна и възкликнаааа Божеее какъв мъж !  Какво лице , какви очи като мъниста , какъв поглед изпепелявааащ! Nature Fire

SleepingKissing HeartKissing Heart

Nature FireNature FireKissing Heart

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 20:43 от femmi2

# 125
Честит Празник!
Честита Баба Марта!
Ча е хубав ама без брада.

# 126
  • Пришълец
Дзак Laughing Включвам се късно, но се чувствайте поздравени и от мен за настоящи и предстоящи празници.

На снимката са Хазал и Онур Туна, но преди тях двамата забелязах другата дама и по-специално връхната ѝ дреха. Луда работа.  Joy Joy Joy
Цитат

Феми, да вметна набързо нещо за гифчето от Протектора 💣💥 18+, сама ли го направи? Интересно ми стана и затова си позволявам да питам, с продължителност минимум 10-12 секунди ми се стори... браво.

Галенце, един въпрос и към теб. Разбира се ако прецениш може и да не ми отговаряш.... Не е важно, ама пусто любопитство. Преди години писала ли си в тази тема, никнейма ми звучи познато, начина на изразяване...

# 127
Маргарелкееее  Радвам се че се отби .Kissing Heart
 Еда и Серкан са ти взели мозъка .  Знаем по тихата ни лудост Joy После ще отговоря сега само мятам гифките
 Слагам гифката , че предния пост редактирах през тела и фръкна .
Скрит текст:

# 128
  • Пришълец

Скрит текст:
Ох, мани, тиха лудост е това моето Mr. Green
Между другото сега пък влиза бащата на Джансу от АФК като гост-актьор. Ние, зрителите се оплакваме от творческото безсилие на сценаристите и прочие, но отказване няма... Месеци наред сме под въздействието на една двойка. Разхождам чат-пат коня за лично успокоение и така Joy

Виждала съм го и тук преди години между другото, но в последно време се мотаеше из Туитъра и си го прибрах. Joy

Феми, отбих се ама нищо съществено не казах Joy Ако се сетя за нещо около патроните тогава бих наминала пак.

# 129
  • Варненска клюкарка
Ох коня Joy По едно време аз го разхождах ама беше по-онагледен до към някой си сезон Joy

Много обичам първата любовна сцена от Защитника, горе от единия малък гиф. По скоро началото как героинята на Айча влита в апартамента, настроена е закачливо -флиртаджийски и Хаканчо крачещ след нея с увереността на мъж почти предвкусващ  предстоящото удоволствие Stuck Out Tongue Winking Eye  И двамата изглеждат сякаш са се натискали по ъглите на  хотелските коридори и асансьора  преди да отключат и влязат. После обаче като я стовари на масата ми дойде малко в  повече....
Нататък любовните му сцени в следващите сезони не са ми въздействащи, с Хазар даже беше някак на автопилот, макар че тя е добра актриса. С Фунда имаха химия, но нещо в сценария не беше ок  Всъщност нищо не беше наред.
Сега Фунда я хвалят че с мишо яко химичат и носят на гърба си Последно лято, а главните не стрували....

# 130
  • Пришълец
Феми,
Скрит текст:
за гифката потърсих отговор сама 444×250 е, почти 5 МБ. През телефона я гледам и ми се стори доста голяма, зачудих се какъв сайт или програма са използвани, как си успяла да я качиш във форума.... Аз съм споделяла, звучи почти невъзможно, но се получава - единствено през таблета се е случвало да кача гиф над 5 МБ. Чудно как става. Та попитах за това по-горе, да науча още някой трик. Stuck Out Tongue Winking Eye

От двете любовни сцени с Айча предпочитам втората, край камината. По-романтична и чувствена е сякаш. А от първото награбване точно онзи момент като влизат в стаята ми харесва и на мен, флирта, косата ѝ, която се разхвърча напосоки. От продължението и по-конкретно финалната част, където се вижда Айча, направо да се изчервиш hahaha
Бел, ааа да. Хаканчо го показаха като уверен мъж, осъзнаващ как действа на жените. Хубаво е когато представят нещата такива каквито са, близки до реалността. Нямаше разминаване между визия и поведение на героя hahaha

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 09:26 от Маргарита Н.

# 131
  • Варненска клюкарка
Така е Марги.  Освен това самият Ча много видимо осъзнава въздействието си върху жените, че и върху мъжете  Joy Той винаги има доста осезаемо присъствие, това идва не само от красотата му, която виждаме, но и от увереността му - освен актьор той е човек, а на човекът ЧУ цял живот му казват колко е красив, сексапелен и чаровен късметлия и сума и жени са готови на всичко да бъдат с него,  а такъв да го насадят да играе някой срамотен свит  глупак, то си е противоречие отвсякъде Scream Хаканчо  си имаше самочувствее и увереност типични за всеки млад човек. Даже неговите бяха малко повечко hahaha Момчето от пазара си беше един съвсем нормален млад човек.  Сега може да ходи в дрипи, да вее коси и бради, но тази визия е естествена,   няма вид на нескопосано нагласен. В новия филм си изглежда точно  като клошар, и то без  килограми лак за коса и не помръдваща прическа стояща му като каска или перука, въобще като
нещо на  главата му което не е част от него и в този смисъл разграничаващо го физически от образа. Сега   навярно сам е избрал образа  и го е направил максимално достоверен.

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 17:34 от Беллора

# 132
Нашият се е размърдал в ИГ по тъжен повод.
Изказал е съболезнования за тежка военна катастрофа с жертви и офицер е загинал. Вероятно в Турция ще обяват ден на траур.
Хазал Кая също е изказала съболезнования ,както и много от колегите й.

Марги ,не е невъзможно за въпросните МБ.  Когато се учех с Езгифа и такива съм правила .
Трика е че го видях случайно ,като търсех нещо в нета и го донесох. И на мен ми хареса продължителността Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега нещо ,което журналистка е писала за ЧУ.
Журналистката Озге Йоздемир ,която работи в чужбина е писала Чаатай Улусой е Кралят на платформите в Турция.
Два проекта за годината ще излязат единият филма по Нетфликс на 12 -ти март и Април Йешилчам .
Пропуснала е да напише че е първият,който сключи Ексклузивен договор с НФ и откара четири сезона. Сценарият не блести с кой знае какво повече Очаквахме ,а аз си мечатех за яки ефекти и бой. Но поне се нагледа на горещата сцена с колежката от сезон 1.
И с Фунда си химичат.
Даде старт ,Новотор и Първопроходец:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Само така моет момче ,обичам да слушам и чета такива неща за Чачо.
Сега в Йшилчам ще възроди една епоха.
Желая му успех и да се хареса .
Мен ми допадна това ,което пуснаха за кратко. Предпочитам да е забавно, закачливо ,не прекалено драматично.
Както коментира Бел ще има сълзи и интриги . Преди нали го коментирах та имам предвид че се радвам, че не е забил в анадолските традиции за мъст чест и ти ще се жениш за тази, която ти Отредим и кажем. Да сменят сценаристи .
В платформите сценарият е завършен и се знае предварително колко епизода е.
Затова ще ги предпочита и не само той,щото при родните е друга система.
Берен Саат едва ли ще се съгласи на родни. Завърна се единствено с Дар и Нетфликс ,сега преговаря за втори проект с тях.

Чаатай направи добър ход след НФ.
Блу тв е лидер при тях и се разширяват.
Дискавъри плюс е купил акций.
Правят различни проекти. Колко точно е цената за абомамент  предполагам не е прекалено скъпа.
НФ увеличават таксата  за Турция и шефа на блу тв се избъзикал с това.

========================================

ново от Йешилчам . Доста се коментира, че изглежда не като на 30 . Образа го изискба , но както сме коментирали и в нашата тема винаги е изглеждал  по - голям за реалната си възраст . Нашия сериал възмъжа чок бързо и е сексиии Heart Eyes
 На тази снимка ми харесва , не е толкова зле.  Типичното ретро бомбе и дрехи и мустак.
 Но коментарите в мрежите са хубави . Почти всеки пише че умее да се преобразява и чакат проектите с нетърпение. Филма ги е заинтригувал . Ще е стойностен. Тежка тематика е но сърце не ми дава да не го изгледам. Толкова го чакахме търпеливо а , Ча играе Великолепно.  

Слагам пак туита на Хазал Кая за колегата и доскоро съсед Wink

Сладурчееее пу ! Heart сигурно е от първите сезони или зад кадър. В лицето е хубав и както казвате  самочуствието на ниво , знае как въздейства в сериал и реал.

==================================

Прекрасна , усмихната , красива ! Heart

Супееер милион гледания .  НФ ще се гордее с него и филма .  
Цитат
Фрагмент к фильму "Бумажные жизни" на оф.канале Netflix Turkiye в youtube имеет более 1 млн. просмотров

=====================================

Последна редакция: пт, 05 мар 2021, 18:11 от femmi2

# 133
  • Пришълец
Нещо с Хазал от времето на Itirazım var
https://twitter.com/i/status/1367412491823837187

Феми, платформите си имат редица предимства, това го знаем, но признавам си ако Протектора беше първия ми сериал с Чачослав щеше да е и последния /да, това изказване се отнася по-специално за един друг, но и в конкретния случай е в сила/. Освен дрънчене на ламарини там друго запомнящо се няма, вече не си спомням имената на преданите, а само смъртните и безсмъртните, т.е. тези които се размотаваха постоянно Rolling Eyes
Приятно изненадана съм от Хазар, добре играе момичето; Айча също не е зле, всяка от тях ми хареса за любима на Хаканчо, чисто визуално за мен си подхождаха, макар да ми липсваше контраст - руса и тъмнокоса, но както и да е... Фунда никак не ме грабна .

Тийзъра на новия филм, добре че проверих колко гледания навъртат останалите заглавия в канала на Нетфликс Турция, иначе можеше да се изложа като кажа, че не ми се виждат чак толкова много. Интерес определено не липсва, към Чачовия филм са в пъти повече сравнено с останалите.

# 134

гиф от линка  с Хазалка

Баджаначкеее , Чаатай винаги предзвиква интерес .  Фенки , фенове чакаме търпеливо и статий се писаха даже . Сравнение с други тъпотии от НФ числото е добро. Филма засяга тежки проблеми , образът му е максимално достоверен като визия ,играта също.
Ще видим де , нека го гледаме и излъчат. Заради любимеца ще гледам и плача . Режисьора Джан Улкай  е активен в мрежите. 
Като гледам фотото сравнено с  Баръш  , на Ча - Мехмет са му лепили нещо на носа , грим за образа.  

Маргии , от любопитство кажи цифрите на останалите филми . Чета че са закупили филма на Бурак Дениз и Бюшра Дювели ,не е с добър резултат по кината.

Така е имат си предимства платформите и Ча многократно го е споделял. Неговите колеги все повече ги предпочитат , системата е различна.

Ухаеее на парфюм , пак слагам гифа от Туитър че ми хареса. Heart Eyes

ново от ИГ на Киво . Красив е Heart Eyes
В момента снима приключенския сериал на ОГМ за Нетфликс.
Да сложим и аркадаша с очила слънчеви. Обожавам го  , чок му отиват и го отваряяят

SunglassesSunglassesHearts

Блузката на Хазалка ми е позната ето от нерде Wink

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 20:12 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт