Дали пък Ча няма да се покаже в предстоящите уикенд издания, някак премиера без ГГ и някакво представяне на проекта , даже и за Ча не ми се вижда много нормално.
На първи март в Испания отново завъртяха АФК и първа серия на повторния показ кацна направо на третото място в рейтинговата класация и то пред нови заглавия. В този смисъл АФК изпреварва и всички останали повторени заглавия или поне първите им серии. Напомням че там и първия и втория показ на втория Чачов сериал стържеше дъното сред десетина други заглавия. Впрочем и Ичерде също, даже него май го спряха....
Дени да, скучен и освен това глупав. Да искаш да отървеш от себе си любим човек за негово добро и в същото време да му сториш огромно зло, причинявайки му вечни мъки и чувство за вина, обричайки и евентуалните му следващи отношения. Ни на турски, ни на бг ми хареса. Миналато лято приятелката ми го гледа по Бтв, каза само "ъ това ли беше".
Проф, някак си мисля че новия филм, макар и на тежка социална тематика, по примера на филма с Арас ще съдържа и няколко едри зрънца надежда. Мисля че това ще е най интересното, което е правил Ча от години.

И двамата изглеждат сякаш са се натискали по ъглите на хотелските коридори и асансьора преди да отключат и влязат. После обаче като я стовари на масата ми дойде малко в повече....
Хаканчо си имаше самочувствее и увереност типични за всеки млад човек. Даже неговите бяха малко повечко 

сигурно е от първите сезони или зад кадър. В лицето е хубав и както казвате самочуствието на ниво , знае как въздейства в сериал и реал.