ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 405
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
  • Варненска клюкарка
В  рубриката "актуалните диспансерски кахъри" на първа страница има гиф от едно интервю когато беше бременна, там  е със същия пуловер. Аз го помня и от една снимка с Каан Урганджъолу от времето на АШК.
И аз нещо не се впечатлих от цифрата, може за НФ да е добра, но като цяло предвид името в главната роля май по скоро не е. Един фраг на някой си среден  сериал по тв в ЮТ прави по 4 млн. посещения за седмица .Този път не стана и световен тренд. На чуждия зрител може и да му трепне и да пусне някоя сълза на клошарската история, ама на турския дето е свикнал с купищата сълзливи драми....Незнам. Това е и първия Чачов проект за който няма вълнения свързани с партньорка и любовни сцени, по подразбиране никой не очаква да има такива. Дано това криене и запуснат вид в ЛЖ не му излязат през носа.
Хазал май ще има нова фотосесия, пък може и да са снимки от рекламата която снима преди дни...
Киво много ми хареса на една снимка преди седмица - излегнат на легло сред куп книги. Беше по дънк3 и тениска и на вид и стил в пъти по добре от всяка нагласена реклама.

ПП Докато съм отговаряла си намерела блузката.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 18:29 от Беллора

# 136
Намерих гифа на първа стр.  Марги го е правила Kissing Heart
 Така е беше хамиле на това интервю.

Сега няма как да го открия след тийзъра  на клошарския филм Чачовото име стана тренд.
 Хазал е ясна с фотосесийте и реклами, колегата е чок странно , дори и за него . Винаги когато предстои проект иска или йок се върти сесия и интервю за списание.  Дали пък няма направо за Йешилчам да  направат и пропуснат за НФ.Rolling Eyes  Има още време , може да ни изненада.

Нека прави кино момчето и опитва сам .
 На Хартиен живот Чаатай Улусой е освен главен актьор и креативен продуцент, каквото и да значи това .  
 Режисира и късометражен филм . Hands Pray
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1705577

Цитат
Това е и първия Чачов проект за който няма вълнения свързани с партньорка и любовни сцени, по подразбиране никой не очаква да има такива. Дано това криене и запуснат вид в ЛЖ не му излязат през носа.
Мда , нема вълнения  коя ще е кадъната става или Не ! Нема ашк , машк и любовна драма.
 Турския зрител колкото и да ги предпочита му се гледа и нещо различно.
Усещането ми е добро , е не знам дали ще стигне успеха на Арасовия филм .

Творчеството и обич на  ХазаЧаг Heart Decoration

цветно и черно - бяло . Хипнотизиращи очи . Heart Eyes

извадих гиф и с новият колега .  Както казват по сериалите дано е за добро.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:26 от femmi2

# 137
  • Варненска клюкарка
Фемо говориш ми за друго. Горе съм написала световен тренд, това са различни неща.
Да, стана турски тренд, което не е някакво огромно постижение. В Турция всеки гол във футболното им първенство  става турски тренд, името на всеки попаднал в скандал или  някоя моментна слава става турски тренд. Всяка серия на НИ попадаше в турската тренд листа както и повечето сериали . Всички известни актьорски имена стават турски трендове на рождените си дни, Ча също.. Но е ставал и световен. Затова казах че сега НЕ стана световен  -разликата е огромна защото преди попадаше в световната листа с новостите около себе си.. Едното е новината да се чуе от Истамбул до Анкара, друго е да я обсъдят в ЛА както стана преди 4 години само като съобщи от двора си  че е подписал с НФ, даже проект нямаше още но огромен брой хора се развълнуваха ... Тийзъра или първия трейлър на Защитника също стана световен тренд, тогава подкрепата от латините беше огромна, те също бяха в очакване, те правеха световните трендове за ХазЧаг а сега колко ли от тях го помнят още.....
На кратко казвам че славата му не е това което беше. Не иска да е красив и сексапилен, на 30 иска да изглежда на 50, очаквам да разбера колко хора ще оценят това както той се надява...

# 138
Добре припомняте тези неща,забравила съм че е бил е Световния тренд.
Така е в Турския е по лесно.

Това че обяви новината от неговият двор от дома си и не се покри ,както обикновено направи щастливи всички ни. Тогава е мъж та дрънка ,чок красив Heart Хората развълнувани от новината и това, че го виждат му првят името световен тренд.
За пръв и последен път прави това.
Не си пада по това но за реклама  НФ стъпваха на чужд пазар и терен.
Пръв подписа  с тях и обича да рискува.
Първата турска фантастика .
Казвам последен доста смело, но познавайки го едва ли ще обяви нещо от собствената си уста за напред и то в мрежите. Може да го напише или който там му движи социалките.
Сега се сетих, че Чачо лайкна новината за Йешилчама  и така потвърди. Оя Доан първа съобщи ,а тя е уважаван журналист. След това и блу тв го обявиха.

Нашия кисне при миризливите риби.
Все пак едва ли би допуснал такъв клошарски вид дори да мързелува ,или прекалено му вярвам.
Това е минуса при него. Дори и за новите проекти не качи някоя Инстаграмска снимка . Е може да го направи ще чакаме.
Ко бяха направили обиколка с колежката при латините щеше да е фурор , представям си писъците , как ги посрещат и глезят .

В момента в Аржентина излъчват по тв Ичерде .
Отразяват и новите проекти ,но обичат Фериха.
Дори и при повтаряемост е с добри резултати . Умират за Емко и Фера и ХазаЧаг.

Бел ,и аз си задвам същият въпрос колко ли ще Оценят това ,което иска да прави?Младостта няма връщане. Нашият човек е такъв. Аз го Оценявам и разбирам. Важен е също и таланта ,не само обвивката.
Не казвам, че не го искам сексапилен и красив , разбира се че ще ми е кеф.
В такива моменти се разбира Обичта.
Рускините го подкрепят.
Е ,вярно е че в тиймито им е любимец.
Не липсват коментари че изглежда променен и възръстен. Нерде е онова момче.
Важното е самият ЧУ да се чувства доволен от себе си и да му е кеф.
Ще си проличи ,не може да го скрие.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 16:49 от femmi2

# 139
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Всеки актьор преценява на кои свои качества да наблегне и в каква посока да се развива за да има кариерата му продължение. Преценката принципно взема сам, но винаги имат някаква дума и мениджърите. Моето впечатление е, че Чачко иска да му е интересно като работи. Търси някакво предизвикателство в следващия проект. Дали ще е друг тип персонаж, дали ще е възможност да работи с определен режисьор или с определени именити негови колеги, дали ще е вдигнатата летва сам да напише сценарий и сам да режисира, да е нещо, което да го провокира положително. Очевидно ролята просто на хубав млад мъж не му е достатъчна. Разбирам го, но не мисля, че е съвсем прав. Според мен има много и различни такива роли, сложни образи, особени характери, прекрасни сценарии, тежки и трудни за изпълнение сцени, които могат да бъдат истинско предизвикателство за актьора. И всички те са на хубав млад мъж. Но Чачо ги е сложил под общ стереотип и ги отбягва. Е, как да му се сърди човек след това, което преживя с Меджезира?!

# 140

Попадна ми в Т тази снимка на капитана във фитнес

Шерефе - Наздраве от тези красавцииии:heart_eyes:

Споделям написаното мнение.Hands Plus1 Търси предизвикателството.  Харесвам такива личности и актьори.
 Решенията ги взема сам , но се съветва с Гинчо . Когато избра Сарп като образ  ми се върти , че беше казал че е момента да играе в екшън .
Опитва да прави кино , режисира , пише .  С  любипитство чакаме късометражния филм.

# 141
  • Пришълец
Връщам се пак на същото /за което се извинявам/, но да си продължа мисълта. Stuck Out Tongue Winking Eye
На мнението на Бел съм - да, за Нетфликс сигурно е добре, но като цяло тийзъра на Чачовия филм не е с някакъв невиждан резултат. За една седмица 1,5 млн., предвид, че е очаквано заглавие и в главна роля е Чачослав. От сериалите излъчващи се в момента, наблюдения имам само върху един - фрагман от снощи (отпреди 15 часа) вече е навъртял 1,6 млн. гледания...
 Дано не са много зрителите като мен, на които при цялото му криене и покрай всичкото чакане Ча им е станал безинтересен.

П.П. много хубав Емко 3 зад кадър. Май това е при сбогуването с Чепика. Ох, какъв тежък момент... също колкото и онзи с Корай, където изрази страданието си безмълвно.

# 142
Маргиии , така е има проекти , които навъртат голяма бройка.
Признай си  че за този сериал за който коментираш е заради тандема и са зомбирани по  главните герой.
А , драмата имат ли ашк в реала...   Отделно не съм сигурна че ще постигнат този резултат. Сценарият не е чудо невиждано . До май месец  какво ли ще сътворят ?
Не съм им следила предишни проекти , тоест гледала съм само Керем в един сериал.

Не споря , че нашият рибар от прекаленото криене  хората не издържат и става безинтересен.
Това си е неговият живот.
Хората около него нищо не прават.
Като излъчат филма и мине време пак ще си говорим. Мисля, че ще е успешен.

А , сцената с  Корай безмълвната е за Оскар !  

Аркадашите с общи интереси и хоби. Киво също е различен и на него му казват Хамелеон .

ЖДНБ ! Толкова е секси , наподобява Емковия период Heart
Рахат , спокойствие , море ,. Колко е щастлииив Smile Улова е да завиди всеки рибар. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 16:38 от femmi2

# 143
  • Пришълец
Феми, да. Очарована съм от двойката, а сценария не блести с оригиналност, последователност и задълбоченост. Яд ме е, че обезличиха символите, които така харесах и в които се състоеше цялата магия, а отделни диалози ги повтарят, но без да влагат същия смисъл... Спомни си коня, който разхождах наскоро, той говори достатъчно. Признах си! Joy
За мен няма драма - двойка в реала или не, не ми е важно. Свикнала съм, че по неписано правило на всички необвързани им приписват връзка. Какво е в действителност, времето ще покаже.
Иначе в това, което вече изкоментирах за гледаемостта въобще не влагам лошо чувство или да злорадствам, но просто ми направи впечатление.

# 144

Cupid

Маргиии , мила не съм си помислила че го казваш с лошо чувство:hugs:
 Аз също коментирах  впечатление.

# 145
  • Варненска клюкарка
Така е Проф, последното е в дъното на проблема. Мъпета с неговите истерични фенове и жълта реклама го доведоха до там да избягва феновете си и да намрази медиите.  По времето на АФК тълпи фенове и медии го следваха по петите, повече от всеки друг период в живота му, намираха го даже и в тоалетната, прекъсваха вечерите му, правеха какво ли не по колата му,  сядаха в скута му, целуваха го по устата, скубеха косата му, спрягаха го и с Хазал, снимаха го с каката му, но това не го отблъсна защото  я нямаше медийната агресия и лъжливите манипулации по негов адрес. Само чистата фенска любов и уважение към личността му.Затова ми е толкова омразна сера с малоумния и ПР който продължи години след финала на сериала , всъщност докато Ча не започна да се показва пред хората с Дуда. Помните ли като ви казвах че така ще стане? Макар че като цяло рядко го виждаме, излезе ли, на почивка ли е или на сватба повечео пъти навън е с нея, сякаш тя му е като щит срещу лъжливи слухове.
Имам чувството че Ча смята красотата си за проклятие. Омръзнало му е  да му повтарят едно и също и може би затова отиде в другата крайност - покри се с козина и  развлачени парцали сякаш да скрие външността  си.
Може да има смислени роли за красавци без да са непременно любовни. Винаги съм искала да го видя в ролята на хитроумен лъжец манипулиращ и получаващ желаното чрез красотата си. Да е лош и  арогантен, но задръстнените им сценаристи не могат да си представят, камо ли да сътворят  подобен главен герой .
Може би не е най добрия пример но за него се сетих сега - Брад Пит на млади години се запусна така, сигурно му е дошло до гуша да слуша за красотата си, но не спря да играе красавци - Джо Блек (любимия филмов герой на Ча по думите му от рекламното блиц инервю на НФ ) Мексиканецът, Бандата ня Оушън и др..... Последното заглавие ме подсети и че в турските сериали не си позвольват да правят основни кастове само със звезди. Обикновено звездата е една и всички на пета около нея.
Марги да, това криене и очакване отблъсна много фенове.

# 146

Kiss

тук я съблазнява с поглед , но  Мелек издържа на красавеца в театъра първа го целуна .  

Хора , това че преживя неща в мъпета не му попречи да играе в два поредни проекта  красавец.  В екшън проекта не наблегнаха много на ашка  имаше целувки и погледи . Там  е под прикритие.
Хаканчо си е красавец.
Цитат
Хаканчо  си имаше самочувствее и увереност типични за всеки млад човек. Даже неговите бяха малко повечко hahaha Момчето от пазара си беше един съвсем нормален млад човек.  Сега може да ходи в дрипи, да вее коси и бради, но тази визия е естествена,   няма вид на нескопосано нагласен.

Добре де омръзнало му от жълтури  и мръсни игри . Останалите му колеги не са пощадени. Всеки човек е различен характер.
Щом се чувства край морето и  рибите спокоен и остава сам със себе си така да бъде. Да качва  по някое фото да му видим очите.
Отиде в другата крайност  не му дреме да си развали лицето.  В началото на кариерата се изчервяваше от комлименти . Обичам тази негова черта и като гледа спец . колежка  и бузките руменеят Blush
 Нали една жена  възкликнала какви мъже раждат босненките .
 Пиара в мъпета му дойде ту мач ама ...  Винаги съм си мислела, че ко не е скандала с дрогата и делото нямаше да прибърза с решението. .Thinking
Има невероятен късмет не си съсипа кариерата  и не стигна дъното.
Вселената го обича и пази.
Някой неща така е трябвало да станат.
Гинчо е  до него в трудни моменти  и близките.

Цитат
Винаги съм искала да го видя в ролята на хитроумен лъжец манипулиращ и получаващ желаното чрез красотата си. Да е лош и  арогантен, но задръстнените им сценаристи не могат да си представят, камо ли да сътворят  подобен главен герой .
Занапред може да ни поднесе това удоволствие. Сценаристите нямат идеи и си пишат каквото могат.

Маргиии ,  тази страстна сцена  си заслужава отвсЕкъде . Не ми омръзва да я гледам. И мен ми харесва този кадър .
Закачливи и игриви . Хаканчо я подхвана нетърпелив и я лепна на стената.  
Kissing Face

Скрит текст:
Sleeping

Не се въздържам под тези Огнени гифки да сложа любимата си мелодия.
Създава ми  настроение и ритъм . Чачославеее, какви неща ми се вихрят във въобръжението...

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 23:11 от femmi2

# 147
  • Варненска клюкарка
Ни Сарп, ни Хакан имат общо с това което съм описала, героите му не са разчитали да манипулират някого с чар и красота. Една кратка сцена от Защитника в първа серия загатва за този прелъстяващ чар, но не точно - говоря за сцената като донесе килима на жената.
Аз пък съм сигурна че с радост е подписал с АЯ особено след провала на ПЕ. По онова време АЯ  Едже Йоренч и Мелек Генчоолу бяха висока класа, създали са легендарни сериали.  Това беше едно от желанията ми за него което се сбъдна. Сигурна съм че направо си е умрял от радост въпреки не особено известните актьори в каста. После стана нещо Мелек напусна, Еджето я връхлетя старческата лигорея, на Ча новата му мениджърка прие офертата  и го забърка в едни пачавренски номера. Нашия едва дочака да изтече едногодишния му договор да и бие шута, но злото беше сторено...Гинчо веднага сложи точка на светофарния ПР ашк но каква полза...

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 23:10 от Беллора

# 148
Белче ,знам че нямат общо. Цитирах защото ми хареса описанието за Хакан.
Такъв е с повечко самочувствие.
А твойте желания се сбъдват ,дано и това стане ,което и аз желая за роля.

А ,другото си е факт изигра красиви образи след Меджезира и в различни жанрове. Сега е решил в другата крайност. За сефте снима социален филм с бездомни деца. Златната епоха ще възраждат с Йешилчама.

==============================

Агент Бооонд -  Сарп Sunglasses

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 23:37 от femmi2

# 149
  • Пришълец
Честит празник, момичета! Да сте здрави и много щастливи

Феми,
Скрит текст:
аватарчето ти е хубаво. Ако искаш по-голямо, мисля също става като размер

Общи условия

Активация на акаунт