ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 406
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Маргиии ,Грасияс за пожеланието и размера за гифчето. Flowers Tulip И ти си имаш празник с любимото цвете и име.
И от мен честит цветен празник .
В тези времена жената стана по борбена и от мъжете .

Готино е новото ми авче Heart Eyes Движения с муцунката ,оформена прическа ,набола брадица .
Като момченце е в лицето. Heart Eyes
Предното авче от Баръшово време ми харесва. Фотографа е снимал особено лицето му и погледа, косицата разрошена. Има нещо в тази снимка...

Марги , бях те питала за артиста от нашият сериал дали се е появил в твоя и каква е ролята му ? Забрави да ми отговориш. Снимаха сцена във вана и СЕМ ги глоби. Там има ли целувки ? Хубаво екранно чифте са не ми трепва, като ги гледам.
Радвам се за теб че си намери след нафталина сериал ,който да следиш.

Американците ,като са гледали тийзъра в първия момент не са разбрали ,че това е момчето от Протектора. Били уверени че е американски актьор.
Нека да прави това ,което иска и счита за добре за развитието му.
Който иска ще го гледа новите му проекти и оцени.
Чакам и късометражния филм ,който са режисирали с Аталайчо ,одобрен за няколко фестивала в чужбина.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 14:18 от femmi2

# 151
  • Пришълец
Феми, забравих да отговоря, но и не разбрах всъщност за кой актьор питаш -
Скрит текст:
в епизода от събота се е появил бащата на Джансу - Халдун, не съм го гледала още, докато излезе новия наваксвам през седмицата с предишния.
По-рано пък се включи Бюлент, на кап'тана брат му - няма такова дърво, преди също не го харесвах.Joy

Глоба за сцена с вана - да, имаше. За мен не е толкова гореща, преди нея имаше друга, с глина, по-еротична.
Целувки не липсват, даже много естествено им се получава. Ама магията поизчезна някак, повтарят и потретват ситуации, да се запълват епизодите с нещо.
Тук си позволявам да пиша общи приказки, кога влиза и излиза актьор от АФК, но за по-конкретни неща не е мястото. На ЛС може, ще ти онагледя ако нещо те интересува.

Още нещо. Цитираха наскоро стих на Йоздемир Асаф доколкото разбрах
Преди да те намеря, искам да те търся. Преди да те обичам искам да те разбера.
Искам не да приключа живота си с теб, а всеки ден да го започвам отначало.

Прозвуча ми познато, ФЕмир нали и те някакъв подобен, /и раздялата е част от любовта, защото разделените все още се обичат/ та се зачудих част от един и същ ли са.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 12:19 от Маргарита Н.

# 152
  • Варненска клюкарка
Честит празник мили момичета Heart Да сте живи, здрави обичани и успешни Heart Цветя за всички ви Two Hearts Two Hearts

# 153
  • Пришълец
Колко красота на едно място. Heart
Скрит текст:
Честит празник мили момичета Heart Да сте живи, здрави обичани и успешни Heart Цветя за всички ви Two Hearts Two Hearts

Скрит текст:

# 154
  • Варненска клюкарка
Букетите ме подсетиха за поредните медийни клюки за раздяла на Ча и Дуда. Целия ВК дизи сбирщайн по групите се тресе от вчера. Падругите целите у съжаления  към горкия Ча как я търпял тая Дуда, видна пиаристка и използвачка... Съжаляват нея че не я обичал и уважавал, унижавал я и се сетих една мисъл която горе долу звучеше така:
"Всеки може да събуди съжаление, но завистта трябва да се заслужи." Сещате ли се кой я е заслужил.... пардон коя  Joy Грозна била, бездарна, ама някои си умират да са на нейното място, успяла е да го впечатли и задържи и така 4 години. Боже кога минаха   Scream Една падруга коментира че преди дни Дуда пуснала в сторито снимка на разкошен букет с  надпис Любов.

# 155
Ехааа, прекрасни цветенца си донесла Бел. За всяка по нещо. Heart

Това е цветето от ашкъма, която коментират в контакта.
Не е от сега ,а от февруари някъде.
Надпис Лове ,сещайте се кой ги е подарил. Прихванала го романтиката.
Може и да са от друг човек ,но щом пише Лове вероятно са от ашкъма.
Прониза ми сърцето и ми остави горчилка от Ичардето с тази връзка.
Рима измислих, поетеса станах .
Нея съжаляват Чаги също.
Жените са солидирани как може така да се държи  ? От пресата са чули какво е заявил пред нея .
Не искам да се обсъжда Личният ми живот и Отношения на показ ! Няма да се показваме заедно и одим по моловете. Искам да се говори и коментира новите ми проекти  ко не ти изнася знаеш нерде е вратата. Дуня не издържала и грандето ашк битти.
Ама чок лош малИ и си мълчи за раздялата ,а Фема тука страда .
Дрънкам ги на поразия.....
Кога ли наистина ще друснем шаманския танц на радостта че се Отървахме от нея. Без да е лъжа ,не ми дремИ за причините, важното е да е свободен от пиявицата!
Като такава му се лепна и му изпива мозъка и кръвта. Ама и нашият се дава хич не протестира.
На яхтените папарашки снимки що за панаир направиха ? .Scream
Глезотий пред хората, онази му се Озъбила страшно ,направо да бегаш от нея. Animal Crocodile Това не е поведението на ЧУ което познаваме.
Явно на морето доста се отпуска.
Ча когато е с неговата кобилка ... пардон Дуда Grin на публични места се държи като непозната. Вярно е снимат се , усмихват се щях да падна от смях на фотото от сватбата на Тириаки.
Нашия си сложил ръката върху коляното на колегата и не смее да докосне любимата си ,щото това ще се гледа в нета. Joy Дуда сложила ръка на неговото рамо. Иска да  качи в ИГ общо фото като нормалните хора ,но се съобръзява с мъжа до нея.
На Хазалината сватба  с гордост се изтъпани на леглото в хотелската стая и написа Изненада . Гримьорите на Хазал се погрижиха да я направат хубава. Постара се не си крива душата .
Хареса ми как и направиха бритончето.
Тогава си мислех, че ще я покаже и пак като я видях не бяхме готови затова.
Оф, почна ли с любимата си тема немам спирачки срам, не срам.
Когато се пишат такива  клюки свързани с любимеца им в руските групи е бъкано от коментари.
Нероданата мома, всяка е на пънгара . Това сме ревностните фенове.

А ,снимката се опитах да цитирам през телефона от мой пост и успях.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 21:01 от femmi2

# 156
Честит празник,мили дами!
Живи и здрави да сте.

# 157
  • Варненска клюкарка
А ние откъде знаем какъв е Ча и как се държи сред свои хора? И кой каза че тя му се е лепнала а не обратното?
Когато стоя 3-4 месеца в САЩ и се върна края на декември 2017 г. , през януари 2018 стоя десетина дни в Измир. Отиде на шоуто на Джем Йълмаз в някакъв тузарски хотел вечерта вероятно е бил сам... Можел е да посети шоуто и в Истамбул, ама докат я чака ей така за запълване на времето.. . Дали пък не беше хукнал след нея? Не помня беше ли започнала да се снима в МП, но и да е, сериалите целия януари бяха в почивка, тогава помня че Хазал пускаше снимки с мишо ог Париж..абе целия сектор го беше ударил на живот.Чудехме се кО прави Ча в Измир,а факсовете на някои му съчиниха общ проекг с Джем... Да, ама не. Навярно Дуда си спеше в бащиния си дом, а Ча в хотела и се виждаха когато могат. По онова време вероятно не е познавал роднините и. Впрочем и Ардуча беше сам на същото шоу в Измир неговата май и тя е измирлийка.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 20:43 от Беллора

# 158
Честит празник и от мен.
Не вярвам на клюката за раздяла.

# 159
  • Пришълец
Честит празник и от мен.
Не вярвам на клюката за раздяла.
Нито пък аз. Не е първата, няма да е и последната. Stuck Out Tongue Winking Eye

Няколко часа по-късно.... hahaha
Това трябва да е ”опровержението”.hahaha Мисля, че е ново.
https://twitter.com/i/status/1369335994726629377 Фемииии, дръж валидола наблизо..Joy

Връщам се да допиша, че опровержение съм го сложила в кавички, но то май си е точно такова ако ги питат за раздяла...

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 19:35 от Маргарита Н.

# 160
Малиии ,ЖДНБ ! Тоя човек тотално е променен ,не говора за външност .
Веднага след клюките журналята ги сбарали заедно пред микрофоните.Open Mouth
До сега се кри като мишок и изведнъж с тая  кикимора.
Покажи се сам бе очите не мой да ти видим пет месеца ,а сега с тая ме дразни...  ImpЕх,Чачославе ти си хем загадъчен ,хем като решиш и правиш за ден сензация и всичко ври и кипи.
Тази го е прудумала да се покажат. Imp Съгласил се е да не го изкарат толкова лош.

Маргиии ,ела да ме утешиииш. Sob
Сега видях допълнението ,валидола до мен да държа . Смях ,ама......

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 09:29 от femmi2

# 161
  • Пришълец
Феми, дръж се, има още с какво да те изненада и ще ти е интересен Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека са се показали заедно, тъкмо ще затворят устите на тези, които обсъждат ЛЖ и ще се говори повече за проектите му.

Съжалявам, не проявявам нужното разбиране и не ти действам никак успокояващо Hug

# 162
Както казва една съфорумка от Кивовата тема ,човещинка ,никак не ми харесва това момиче Дуйгу.

И само да вметна няма фащане за ръцеее. Ся ша кайте много  важнУ  ревнуваме , завиждаме . Признавам си много жени и завиждаме въпреки характера ,но още няма смелост да я фане за ръка пред журналята и погледне влюбено. Това ме успокоява ,чешит , ама ми е кеф така като ги слага в джоба и не гледа Дуда. А на сватбата на оператора ръката върху коляното на колегата Joy
Само така моето момче ,нема да се даваш ,ще слушаш кака си Фема.
И ти давам срок до края на годината да я разкараш!

Никога Чаатай няма да си прави реклама
с ЛЖ и с коя мачка чаршафите.
Това че пишат не е за сефте, когато е в проекти. Ама да се информират преди това. Чаатай следвал Серенай ,а възлюбената йок. Не е лайквал и следвал нито СС ,ни Дуда.

Маргиии , никви усти няма да запушат. Смесват се и проекти и ЛЖ.
Утре вестниците и заглавията ще гръмнат.  
Няма да спра да се учудвам какво го е прихванало ,това е друг човек. Fearful

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:04 от femmi2

# 163
  • Пришълец

Феми, не се замислих одеве, но да, сега май още повече разбуниха духовете. В техния случай и да има ответна реакция, и да няма, все ще са обсъждани, така че появата им заедно ме изкефи. Поне разбрахме истината от самия Ча. Толкова от мен по въпроса. Joy

# 164
  • Варненска клюкарка
Фемо, това да не ти е сериал че да я гледа влюбено? На него пред репортерски камери му се изпарява половината мозък, как успява и да говори не знам.
Марги така е, каквото и да направят ще се обсъжда. Впочем не я показва за пръв път след журналистически обсъждания. По време на Ичерде негови приятели я снимаха в дома му, пуснаха видеото в снап чат - сигурна съм че по негово желание.

Общи условия

Активация на акаунт