ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 407
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
А ,това че я показал от апартамента заради клявките че я обиждат още не го вярвам. Седнал, гледал, ядосал и решил да им натрие носовете.
Това посещение беше изненадващо с детето,роднина на Дуда.
Някой го качи след това се изтри.
Като мина време пак ги разделиха.
След края на Ичердето замина за Америка и тогава квото да ми приказват и увещават се отдалечиха и разделиха.
Даже тогава е кривнал ,нормално е.

Какво ги задържа още и любов ли е ?
След нея не се знае каква ще ни поднесе. Пада си по какички и безлични.
Като казахте това да не ти е сериал ,не е ама кво пречи щом му е любима.
Серкан и Йозге Гюрел се гледат влюбено.

Чачо допуска ЛЖ  ,но поставя граници.  
Не се връзва да е случайност заради клюките този репортаж.
Вместо да запушат усти ги Отпушиха.
Всеки път ли ще прават шоу за пред публиката, като напишат че са разделени.
Дано не сънувам кошмар ама вече е късно еле го пред мен.
Преди предчувствах такъв и се сбъдна.
Любимеца колкото и да ме вкарва в шокове гласчето му е медено и хубаво , топло. Blush
Защо на нашето чифте не  задават въпроси за чаавета и сватба.
Това е редовният им въпрос на всички Мисли за по важни неща.
Не се е родила тази ,която ще го окове.!
Нашият рибар ще се ожени за рибите си  JoyAnimal Tropical FishAnimal Tropical Fish Те ще бъдат ощастливени. Отива му халка на пръста, какво ли не му подхожда на него.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 20:03 от femmi2

# 166
  • Варненска клюкарка
Вярваш, не вярваш , никой не може да му се тупва на гости, когато той снима сериал  и е на разположение  на продукцията денонощно и могат да го повикат по всяко време. "Неочакваните"  му гости рискуват да си останат пред заключената му врата и то с малки деца, а гостенката беше и в мноого напреднала бременност, роди след няма месец. Без покана, без позволение за снимки и  за публикуване, онова видео нямаше да види бял свят. Никой не го е премахвал, нещата в снап чат си изчезват сами подобно на сторито на ИГ.
Ох пък кат почнете да ми ги сравнявате с Йозгето и Серкан, те ако ставаха за сравнение с нашия кариерите им щяха да са на съвсем друго ниво. Нищо не става от тях, само пълнеж и окапващи сериали. У нея има повече хляб но безличния Серкан я дърпа надолу. Може сега на държавния канал да му потръгне ,ако не.... не ми се  повтяря горното.
Чачови са ги снимали пред ресторант, Гинчо също се вижда там и да, срещата вероьтно беше нагласена, но по важното е че Ча реагира, нали уж не му пукало?
Имало, нямало раздяла преди толкова години, към сегашния момент какво значение има това? Нали като се върна отиде да я търси в Измир. Нали сега са заедно и от години е така. Не ги разбирам феновете му, не са го виждали от 5 месеца и вместо да му се зарадват го заляха с кал.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 12:22 от Беллора

# 167
Не сравнявам кариерите на Серкан ,Йозге и Чаатай. Макар Йозге да има хубави сериали ,на Серкан не му провървя. Човека няма вина.
Аз го харесвам ,късмет е да се задържиш с тези рейтинги и капризите на турския зрител. Сега Гинчо е уредил по държавния канал исторически проект и в кърпа е вързан ,няма  да окапе. Пак всичките с мустаци.
Коментирах само че хората сме различни.Всеки преценява как да се държи публично и колко да покаже от ЛЖ. Аз им се радвам на Серкан и Йозге, щото си подхождат и имат взаимно уважение.
Ама да се знае че прекалени лиготий и обяснения не ми се нрават.

От нерде да знаем кога и в кой ден е било гостито. Може  да е имал почивка , свободен ден или предварително оговорено ,възможно е.
Както и да е Ча е забравил изобщо за тоя случай  по  време на Ичердето. Пък да седне да гледа клявки и ядосва.... Толкова се е променил в мисленето ,преди тия неща нема да ги направи. Израстнал е или любовта прави хората различни и слепи. 

Не заливат него с кал ,а по скоро избраницата. Е има го и момента че и на Чаго ги е яд ама...  Хората не са свикнали на това от него. Що да не си го кажат.?
И аз го писах , не с лошо чувство.
Просто е факт че месеци се крие по морета и паланки ,не излиза ,сега за един ден стана мазало. Цопна се с нея пред  журналята да опровергава слухове ! Да уж не му пука ама не е баш така . Другият вариант е да са празнували в ресторанта женския празник да е завел на вечеря ,като подарък и  няма как да откаже молбата на Дуда поне един път да и направи кефа.
Мда, заби мега звезда с кариера и красота и купища фенове.
Жената иска да я поглези ,ще му простим макар и трудно. Какво да прайм човешко е.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:00 от femmi2

# 168
  • Варненска клюкарка
Да на осмомартенска вечеря с Гинчо. Дано да си е взел по дебела свещ да им свети че Ча докат изреди цялото меню ехее  Joy
Този празник не е особено популярен в Турция пък и не са много празнични на вид ...
Казали са че семействата им са се притеснили от новостите.
Именно. Хората сме различни и всеки преценява каква част от своя живот е готов да сподели с напълно непознати. Ча не иска да споделя, негово право е. Личи че сега го прави зорлем скалъпено или не  факт е че го напряви.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 15:05 от Беллора

# 169
Маргиии , нерде изчезна поста ти , защо махна снимките на чифтето ?
 Нема страшно слагай , баджаначката ще пие  уиски за успокоение и ще мижа и гледам само любимеца .
Нашата темичка сме си наши хора и си споделяме болката.

котарачеее , пу !  
Харизмата е на макс , този човек е роден с нея .  Като играе ставааа пожааар Stuck Out Tongue Winking Eye Нека да си говорат квото искат ...  Очите греят. Nature Fire

Да разгледам из Т и идвам да метна снимките с чифтето ако не са сложени още...

в ютуб  с качество на картината

https://twitter.com/diiiv_/status/1369461428978061313
 Joy кобилката се запъна , ашкъма я подкани ела нема само аз да се излагам . Като искаш вечери и да опровергаваме слухове  че не те  унижавам шЪ стоиш до мен !  Пак да напиша ко требва и милион пъти нема  фащане за ръка , докосна я леко и после ръцете в джобовете.

Се завъртим да видим ко има  , кога ша свърши тази досада. Хареса ми стила и е втален. Заради тези маски и вирус не мой да се любуваме на лицето му.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 02:01 от femmi2

# 170
  • Варненска клюкарка
А според мен и подаде ръка, там има стъпало

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 18:21 от Беллора

# 171

ОГМ рекламират филма и подсещат за датата 12 - ти март. Wink

Продуцента Семих Атеш .
То са танцьорки , бижута , лукс .
 Клипа е от фенове , това е интернационална група , която следи всичко около него. Прави яки неща и го харесва.
Така че проектите му се очакват и се надявам  да оценят труда и стремежа да не играе само красавци.

Обикновено стъпало, кво сама не мой да слезе ли ?  Гледах отново ,ако беше я фанал както си трябва малиии първата снимка ще е тази.
Не че искам да не се разбира погрешно. Такъв шок да не е посмял да ми докара!
Чаатай Улусой демонстрира офиц. любов. Челото й лъщи отвсЕкъде.
Мазен , хитър  поглед , абе пепелянка .
Не знам как ще играе в НФ не може и на малежката да стъпи на гаджето си. Превъзхожда я.  Хората сме жестоки особено, като се отнася за любимец.
Не е е опряла пистолет да е с нея.
Кога ще и бие шута времето ще покаже.
Щастието обича тишината!
Да сме честни има и положителни коментари. Чифтето е с  фенове .
Една в Т прави любовни колажи на двамата. Ся се е зарадвала на тази поява.

Gift Heart

Резнаха Дуда и обърнаха внимание на маратонките. Шикарни са ,цветни.

Очень рада видеть его! Хорошо выглядит! Красавчик! Пусть будет счастлив!
 И на мен ми хареса , наистина добре изглежда .
Чага😍Он в идеальной форме, хейтеры теперь могут спать спокойно.

Репортера казал че ще има недоволни , визира фенове . Чачо казал дай Бог да видят колко сме щастливи. Това не е новост , всеки път пишат едно и също.
Ех,Чачо ти си Царят на изненадите и неочакваното.

Продължавам от превода на руски.
Дуда казва че филма за нея в НФ е нов опит.
ЧУ : Филма го заснехме отдавна , но съвпаднаха двата проекта. Тийзърите ги пуснаха подред.
 Репортера :  
 Да започнем с филма . Вие получихте прекрасни отзиви и продължавате в различни роли.
 ЧУ : Старая се да работя над себе си и много обичам своята работа. Надявам се вие също да го гледате. Тези думи ни мотивират . Благодаря!
 Репортер :
 - Какво ще кажете за Йешилчам ?
 - Ч :  Това е работа със силна енергия .  Прекрасен екип под ръководството на Чаан Ърмак.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 15:43 от femmi2

# 172
  • Варненска клюкарка
От толкова много Ча пу пу пу забравих да отразя новината от Бирсен за Хазал. Та Бирсен казва че гостуването на Хазал при Зейнеп Бастък е регистрирало рекорден брой посещения на новата платформа Ексен - за 3 часа 89 000 гледания. Браво, много хора останаха приатно изненадани от вокалните и възможности.
Токио, един от читавите блогъри е отговарял на въпроси на в мрежата и е казал че в някакъв момент се е  разглеждало евентуално ново партньорство на ХазЧаг но графиците им не съвпаднали.
Тук се сещам когато Хазал каза че е отказала роля в сериал който към момента на изказването има 4 сезона. Нямаше много такива сериали в ефир, но Защитникът беше един от тях. Ах тези любовни сцени и зоровете и да брани мишовата чест...

Вчера и онзи ден бабата на Ча следи новините около звездния си внук и лайква снимки и видеа от репортажа, както и любовни колажи на двойката.
Фемо гледай какви големи прозорци има ресторанта. От вътре всичко навън се вижда, дори и да не са видели ако предположим че зад стъклата има фоайе, то персоналът със иигурност ги е предопредил.
За протокола смятам че срещата беше предварително нагласен, Само не разбрах защо избра това а не интервю или пресконференция. А защо не го питат за женигба ли - ми веднага ще им покаже как се отдалечава художествения му гръб, затова и заради още някои други неща.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 15:24 от Беллора

# 173

От рекламата с Мишо , излязла е новата
 https://twitter.com/HazalKaya110/status/1369714287602761729
 ето и линк

Радвам се за нашата Хазалка . Ние сме я слушали как пее ,но хората които сега я слушат са възхитени . Браво !
Джаз ще пее в Пера Палас.  

Simple SmileЗад кадър - Протектор

Главный директор платформы Blu TV Доган Ялчындаг объявляет о скорой премьере сериала Йешилчам. В комментариях ему также задали вопрос будут ли доступны для подписчиков телеканалы Discovery, на что он ответил утвердительно - да, будут.
Само така Чачиии , винаги правиш правилен избор. Йешилчам ще бъде достъпен и по Дискавъри , зрителите ще го гледат . Така е отговорил генералният директор на  Блу тв. Скоро ще се обяви премиерата и денят на излъчване.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 19:21 от femmi2

# 174
  • Варненска клюкарка
Ха, видеото с песента в изпълнение на Хазал и Зейнеп на ЮТ е достигнало 1 млн. гледания. Два дни в турския тренд на ЮТ  на шесто място. Това си е постижение, за пръв път пее на живо, ново предаване, браво Heart

# 175

ефектно се получава с гифката и фотоапатата Heart Eyes Гифа е от стара  Чачова фотосесия по време на мъпета.

Браво и още да надмине с изпълнението Hands Ok Hand

Като споменахме за фотосесий няма да има такава за филма. Мислех ,че някакво представяне ще направят интервю с главният актьор -звезда. Дечицата, режисьора. Плакати ,афиши и това е.
Джан Улкай усърдно го рекламира и брои дните .

Турската преса гръмна със заглавието Нашите семейства се разстройват от такива новини за раздели .

Емко пие от любимото питие  от мъка и аз така ама не помага Sob

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 21:56 от femmi2

# 176

Не е 1, нито 3 или 8 март, но ви поздравявам с всички отминали празници и ви пожелавам да сте здрави, да са здрави любимите ви хора и заедно с тях да сбъдвате мечти, да се радвате на пролетта и да си разменяте колкото се може повече обич, и много радост, усмивки и смях да изпълват всички празници и делниците между тях!

Феми, специално за теб полуновина нося. На телефона ми се появи статия, че наш Ча е изгонен от хазаина уж заради намерението да продава къщата, но всъщност не одобрявал шумните партита, които Ча организирал. И сега полуновината. Запитали го няма ли да си купи жилище, на което отговорил, че за сега не, но когато реши (т. е още не мисли за това) да създаде семейство ще си купи. Докато си намери нов дом живее при различни приятели.
Клошарската драма трябва да излезе днес. Да пожелаем на Ча и малкия му партньор голям успех и дано рускините го преведат скоро.
Почти редовно по обяд гледам или слушам НИ. Забелязах нещо интересно. Когато гледах при рускините със субтитри на руски 2 часовите серии имаше моменти на които съм се смяла с глас и сълзи. С българския превод и дублаж и продължителност 1ч на сериите не мога да се засмея. Интересно ми е да гледам, досмешава ме до леко засмиване на моменти, но не се смея. Или рускините са проявявали изумително творчество и талант при преводите или българските актьори на дублажа успяват да убият хумора. Но наистина и на екрана на телефона, и на екрана на ТВ Хазал и Бурак стоят много добре един до друг и ако не съществуваше АФК даже щях да видя и химия между тях. След Ча това е най-добрият й партньор, но Бурак в някакъв друг сериал го мернах за 5 мин и ми стоеше като дърво на екрана. Извод Хазал има талант  да извлича най-доброто от колегите си. Вероятно е направила от Мишо по-добър мъж и човек и затова така се е вкопчила в него.

Желая на цялото население на диспансерчето прекрасен и спокоен ден днес!
А сега си представете емотикончета за гуш.

# 177
  • Пришълец
Рории, много ми липсваше, отдавна не съм те виждала в темата love001 С повод или без, в делник или празник, няколко хубави думи и позитивни мисли никога не са излишни. Най-добри пожелания и към теб!

Не гледам Нашата история. Опитах с първия епизод, нататък не ми се получи. Може да е заради дублажа, може да е заради друго, но не е моя сериал.
Иначе Бурак и Хазал си подхождат, ролята му отива - той на вид е някак забавен. Не се сещам в кои сериали е участвал, освен Любовта не разбира от думи с Ханде Ерчел. Казват доста сковани били и двамата, пък макар и сладки Smile Нямам наблюдения, предполагам е вярно. Явно е от огромно значение да попаднеш на подходящ партньор.

# 178
Рориии ,миличка добре си наминала в диспансерчето Kissing Heart
Аз те мислих и се сетих за теб . И от мен прегръдка за теб Hug
Какво става при вас има ли развитие към по добро с детето ?

Мерси за полуновината но това са пълни измислици. Никога Ча не е говорил за такива неща. Имаше слухове в турската преса че се мести да става съсед на Кивови. Шаманката със зимната фотосесия от дворчето ни Осведоми  дискретно в кавички че си живеят в Зекаракьой двамата. Под наем ли са или е купено ,кой да ти каже .... Собственика е предложил да купи имота, щото искал да го продава . Ако са се договорили за цена, която устройва и двете страни що да не купи имота. Там не го тормозат журналя тихо ,спокойно ,природа.

Пиша набързо от телефона и после ще дописвам.
Стомаха ме побъркава ,черва ,коркорене, болки. И апетит загубих и пия витамини.
Та отивам до аптеката за лекарства.
Под форума има тема за СРЧ и там четох за Мастиха че помага и ще питам аптекарката. Не Мастика да не се объркате Joy макар че на някой им действа . Аз не понасям миризмата и ми пари на стомаха . Даже ракия по една глътка ,две близвам. Иначе ликьорче ,не се отказвам . С майка обичаме това женско питие.

# 179
  • Пришълец
Феми, дано почувстваш облекчение по-скоро spoko
Помните ли навремето Белка какво казваше за подобни новини - че освен имената друго вярно в тях няма. Подозирам и в случая е същото Joy

Общи условия

Активация на акаунт