ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 412
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
  • Варненска клюкарка
Рориии и от мен едно голямо гуш за теб Heart
За новините какво да кажа, бг жълтурите са много зле, турските като ги натиснат, поне се извиняват като прекалят .. Но има нипредък напоследък - взеха да изписват имената правилно Joy Марги ме подсети Joy
Няколко опита имам с НИ.толкова равно и еднообразно ми изглежда всичко, а равния монотонен дублаж довършва и малките проблясъци .... Запомних само един момент когато Филка сервираше в бар Найт и ми се искаше Емко да изскочи от някъде. За мен дублажът го порти, убива хумора, а и не улавя звученето на актьорите. Но Хазал все още е слабичка, нежна и красива.

Хартиения живот вече е достъпен на НФ. Още преди това от вчера е турската тренд листа. Бил тежък, но и с много въпросителни,  неразбиряне на заплетени ситуации от сюжета заради липсата на  превод

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 13:31 от Беллора

# 181
Ами наистина съвсем различно е с българския дублаж. С руските субтитри хем чувах интонацията, гласа на актьорите, хем разбирах за какво става въпрос. Явно БГ дублажа  убива хумора, защото помня как се смях от сърце и до сълзи. Е, не всичко беше смешно, но имаше много смешни моменти и в двата сезона. А сега не че всички серии съм гледала, но не се смея, най - много да се усмихна някъде. В началото на втори сезон имаше много дразнещи огледални напомняния на АФК и имаше една хем красива хем зверски антипатична артистка, и героинята й. Та има там един период, който пропуснах, но в сериите, които с имаха след сватбата и забременяването на Хазал пак имаше много смешни моменти. Цели 2 часови серии съм се смяла с глас.

Благодаря ви за подкрепата! Феми, да се оправяш бързо!

# 182
  • Пришълец
Не ме грабна и не гледам, но за мен НИ е като прочетена книга, подробно и увлекателно преразказвахте. С това ще го запомня този сериал.Sweat Smile
Рори, искаше ми се да попитам за името на героинята, която е била красива и в същото време антипатична.

Колкото до бг дублажа, различно е, разбира се.  В оригинал обикновено оказват по-голямо въздействие. Обаче нашето сериалче АФК/ОС признавам си даже го предпочитам озвучен на български, по начина по който го чух за пръв път. Странно е, но така го усещам...

# 183
Момичета , гледах  каквото намера.
Чаатай е великолепен  , абстрахираш се от  бради и коси и гледаш играта.  Настръхнах на една сцена . Мехмет в болничния коридор , гърчи се от болка и мъка и гледа как една майка страда за детето си .  
Евалла на нашето момче . Токио е писал прекрасни думи . Аплодисменти за екипа и главната звезда .
 Американски журналисти , които са безспристрастни а това е важно са писали отзиви. Разбират защо Чаатай Улусой се води един от най известните и обичани  млади турски актьори.
Гордеем се с него  да знаете и не ми е минало това дето  ми причини с оная блатна вещица, ама като го видя как гори и се раздава в образ .... Nature Fire  Заслужил си е да е най скъпо платеният турски актьор. Новатор ! Money
Обичам да пуши , прави го секси , дори и в клошарски вид .

Скрит текст:
оххх , горкият Sleepy

зад кадър с режисьора Джан Улкай.
Мина година докато излязат такива снимки . Е , това е свикнали сме .

Отивам да рзгледам из Тиутър и да донеса гифченца .

Редактирам ...

Олеее , каква харизмааа направо ми се допуши цигараааа , а мразя дим.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:58 от femmi2

# 184
  • Варненска клюкарка
Мехмет, Чачовият герой накрая умирал.
А детето в болницата е малкият Али.

# 185
Марги, тази героиня тук я наричахме Скумрията и не помня какво й беше сценарийното име. Бившата на Баръш/Саваш която той потърси в качеството й на адвокат да измъкне Филиз от затвора, а тя изтъргува тази услуга като го върза за полата си и го манипулиране с болния им син.

# 186
  • Пришълец
Сетих се, Рори. Една такава със студено излъчване. Нихал се казваше, забавлявахме със съвпадението, че такова беше името и на героинята на Хазал в ЗП.

# 187
Тази скумрия от НИ ,тоест актрисата се  казва Дуйгу ?  Актрисата иначе е сладка , а сценарното й име е Нихал в сериала.
Не звучи добре това име , и затова накратко Дуда.

[quoteМехмет, Чачовият герой накрая умирал.
А детето в болницата е малкият Али.][/quote]
 Тъжнооо SobSobDisappointed този сценарист що не измисли друг финал ?

Рори , ще гледаш филма нали ?
Очаквам с интерес да пишеш, защото притежаваш дар слово .

Nature FireNature FireRelaxed Мехмет и Али са Уникални ! Heart Eyes

https://twitter.com/diiiv_/status/1370367329079586819/video/1
Рори за теб ти слагам линк да видиш от Туитър без регистрация как играе нашето момче .  Не може да диша , болен !

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:17 от femmi2

# 188
Феми, благодаря! Искам да го гледам, но не знам кога ще го има преведен при рускините. Имам усещането, че филма ще ми допадне, а Ча ще е много добър в ролята си на баща и клошар.

# 189
  • Пришълец
Не знам, Феми, името Дуйгу по никакъв начин не го свързвам с НИ newsm78

# 190
Момичета  намерих го с руска озвучка.
Не понасям такава , но и това е нещо засега.
Утре ще го гледам по внимателно , сега превъртях само финала.  Мехмет умира гледайки снимка с малкия и майка му. Намират трупа му завит в един картон и кал.
ето линка
https://hd.zetflix.online/films/paper-lives/

да я сложа пак зад кадър  с усмивка. Grinning

Френско престижно издание пише че е харесал филма и режисурата на Джан Улкай
Скрит текст:

Маргиии , можеш ли да извадиш тези  гифчета по - големички
https://twitter.com/its_larv/status/1368853775562244097
https://twitter.com/diiiv_/status/1370415949879332867
https://twitter.com/its_larv/status/1367392914142355456

Ехаа , колко многооо Чачииии . Heart EyesПу снимкопааад , все така да е че се пресушихме докато отпуснат снимки от сета. Пък и нашият нищо не качва. Да ни радва и да ни спестява скумрии , акули и подобни гадости . Искам наистина проекти да се обсъждат .  Ама не минава и без ЛЖ. 
Сърбят ме пръстите и ме провокира да  напиша тирада по въпроса.Joy

Чаатай Улусой, Джан Улкай, малкият Емир Али и Ерсин Арджъ на снимките на филма Kağıttan Hayatlar.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 20:26 от femmi2

# 191
  • Пришълец

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 20:29 от Маргарита Н.

# 192
  • Варненска клюкарка
Не знам защо, падругите използват 2 заглавия за филма - Хартиен живот/ Крехки животи. Вече 2 пъти го срещам изписано по този начин.

# 193

Зад кадър и проби на парцалите .

Хареса ми мнение че прави Моноспектакъл с играта си във филма.
Радва ме факта че хора ,които не са негови фенове оценяват творчеството и превъплъщението му във филма.
Тежичък си е ,аз на моменти не издържах откъса в болницата. Трябва да се изгледа всичко докрай за да се разбере. Аз го изгледах .

Редактирам поста с днешна дата .

Този колаж с подпис сръбските фенове върви с надпис :
 Чаатай Улусой и  Мехмет Али - Даже в тази роля и образ се вижда неговата красота . Heart
Абсолютно вярно страхотен е !:heart_eyes:
 Браво моето момче ! Hands Pray

https://vk.com/cagaulusoy?w=wall-128333062_173588
Твит от общественного деятеля, писателя и журналиста Айчи Акын: " Просто обревелась. Очень успешный фильм. Таких турецких фильмов на социальные, психологические темы должно быть больше. Надеюсь, этот фильм получит награду, так как заслужил. По- моему, Чагатай продемонстрировал высший пилотаж актерской игры".
 Тиут от журналист и писателка.  
Ето какво е споделила
Много успешен филм . Такива турски филми с такава тематика трябва да бъдат повече. Надявам се този филм да получи награда.  За мен Чаатай демонстрира Висш Пилотаж в Актьорската игра.

============================================

и още едно мнение от Кивовата тема .
 Цитирам  :
Естествено, изгледах го още снощи. Много добър филм, затрогващ, страхотна режисура и отлична актьорска игра. Това мога да кажа, без да издавам повече.
Ще се учудите от края, доста интересно поднесена история.
Феми Hug можеш да се гордееш със своя любимец, невероятна игра показа момчето, адмирации Hands Clap Оказа се, че действително не го познавам много като актьор, много е задобрял.

Извън цитата тези думи ме радват и разбира се благодарих на Фенчето.
В тяхната тема си пишем за Чаги ,защото с батко си Киво са аркадаши и то близки,освен колеги. Покрай общите им ваканции и хоби се поинтеренсуваха повече от Чаатай. И за Дуда знаят колко много я тача и обичам в кавички. Ама това е положението . Пълно щастие няма!
Гордея се с него и не съжалявам че съм си го избрала за любимец ,но шЪ ма довърши напоследък. Не сме Очаквали   да Опровергава слухове Flushed Да вика журналя и да се притеснява какво драскат. Какво му става ,все едно за сефте чува и чете такива неща ? Това че пишат че я унижава и тя не издържа ли го накара да говори. Още съм на кантар дали е уговорена среща. Rolling Eyes
Не се изненада ,беше спокоен .
Освен някой да са е обадил или дебнат и чакат ,то това им е работата.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 23:35 от femmi2

# 194
  • Пришълец
от Любими сериали с превод Flowers Tulip
Животи от хартия (2021) Бг.субтитри
https://ok.ru/video/2140947286724
https://disk.yandex.ru/d/4FQ7GSCCf0IwSQ
https://cloud.mail.ru/public/4PNP/rqJNXXd9n

Общи условия

Активация на акаунт