И ти си имаш празник с любимото цвете и име. И от мен честит цветен празник .
В тези времена жената стана по борбена и от мъжете .
Готино е новото ми авче
Движения с муцунката ,оформена прическа ,набола брадица . Като момченце е в лицето.

Предното авче от Баръшово време ми харесва. Фотографа е снимал особено лицето му и погледа, косицата разрошена. Има нещо в тази снимка...
Марги , бях те питала за артиста от нашият сериал дали се е появил в твоя и каква е ролята му ? Забрави да ми отговориш. Снимаха сцена във вана и СЕМ ги глоби. Там има ли целувки ? Хубаво екранно чифте са не ми трепва, като ги гледам.
Радвам се за теб че си намери след нафталина сериал ,който да следиш.
Американците ,като са гледали тийзъра в първия момент не са разбрали ,че това е момчето от Протектора. Били уверени че е американски актьор.
Нека да прави това ,което иска и счита за добре за развитието му.
Който иска ще го гледа новите му проекти и оцени.
Чакам и късометражния филм ,който са режисирали с Аталайчо ,одобрен за няколко фестивала в чужбина.

Да сте живи, здрави обичани и успешни

Една падруга коментира че преди дни Дуда пуснала в сторито снимка на разкошен букет с надпис Любов. 
Това не е поведението на ЧУ което познаваме.
на публични места се държи като непозната. Вярно е снимат се , усмихват се щях да падна от смях на фотото от сватбата на Тириаки.

Ех,Чачославе ти си хем загадъчен ,хем като решиш и правиш за ден сензация и всичко ври и кипи.