ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 573
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чачо ще е главен, ще играе мастит продуцент.
Хазал не знам каква точно ще играе. Чакай да дойде някое от момичетата, които следят по-изкъсо нещата. Аз  обръщам повече внимание на Джан, за който в момента излиза повече информация и се случват повече неща за следене.

# 16
  • Варненска клюкарка
Ети  за много години Heart
КОМентира ли сте докато пиша, чак сега видях... Хазал ще снима за  Нетфликс, Ча на Блу тв от която 35% са на Дискавъри. Игралният му фил ще е достъпен на НФ на 8 ми март. Почти няма инфо и снимки. В обичайното очакване сме. Единствено за Чачовия сериал изкараха обширен женски каст. Зяпомних само Афра Сарачоолу и   Селин  Шекерджи. На Хазал и сложили някакъв убитак с непроизносимо име. Хазал младее, но тоя изглежда като непълнолетен а на 02.02.станал на 31.

АФК кърти с изсмукан финал заради затриването на главната, голямата ни мъка, ама  Карагюла който е на финал ги е подкарал по домовата книга съвсем на едро, направо им изгубих бройката на умрелите. За серия загинаха млада двойка, жената бременна, в първия сезон клетата  пак изгуби бебе  броейки дните до раждането...Докато колата им летеше към реката, от нея изхвърча бебе на годинка и загина на каменистия бряг, а сестра  му в чиито ръце беше то, се преби на същия бряг и бере душа в кома в болницата... Майка им беше убита серии преди това. Любимият на момичето изгуби едната си майка, която се самоуби, някъде през сезоните убиха вуйчо му, а баща му на момчето умря таман 2 пъти... Момчето изгуби и леля си с която бяха на близка възраст, също самоубийство, повечето герои правеха по няколко опита, някои успяха. Лелята се самоуби заради нещастна любов, убиха и двамата мъже които обичаше през живота си... Самоуби се след като уби виновника за смъртта на втория си любим.,  За неподходящия и избор да не започвам...Братовчедът на момчето който цял сериал беше с тежко генетично увреждане,  диагностицирано след раждането му, накрая поредните сценаристи  го осакатиха на 10 годишна възраст при злополука ... И той е в кома сега... Ох изморих се, а има и оше смърт, пък и финалът предстои...

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 20:04 от Беллора

# 17
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
След тези ти обяснения Белл, не се чудя защо при комшиите този сериал трепеше с рейтинг. ooooh!
Не мога да си причиня такъв сюжет, нервите ми не биха го издържали. И без това покрай ММ се нагледах пак на линейки, болници и т.н. Подскачам уплашено на всеки по-рязък звук и е абсурд да гледам нещо, което би ме натоварило допълнително с отрицателни емоции. Ммне, мерси! Житейските ми стигат. Филмовите предпочитам да са лекички и положителни.

# 18
  • I Love You 3000
Аз пък загледах сериала на Демет, ама то голяма драма. Главният е пълен вагабонт, троши й колата , заключва я вкъщи , крещи й в лицето , троши мебелите, отвлича я, влезе в затвора и се забърка в каши , а тя будалата му стана адвокатка. Между временно тамън да започне връзка с един нормален цивилизован мъж, сега взе да го лъже заради първия. Прибра семейството му , барабар с любовницата и детето му. Обаче като писнали феновете по интернета , че си искат главната двойка, съсипаха и образа на главната също , че да може хубаво да ги овапцат в бяло после. Разбирам я Демет , че иска да покаже нещо различно, ама време й е и тя да подписва с някоя платформа и хич да не им се занимава с капризите.
Та бая ми загорча от тази драма и въртя Аданалито по Тубата. 
Май взимам да се отказвам да им гледам родната продукция. И без туй и Ча, Хазал и Джан са във външното производство вече, ще седим и ще чакаме да се изявят. Деметката и Арас и те като се прехвърлят ми е достатъчно.

За Нф филма му не се очудвам , че няма инфо. Обикновено излизат интервютата една седмица преди премиера. Тъй че ще чакаме.

# 19
  • Варненска клюкарка
Ети и аз им казах нещо подобно - че Ча ще се появи към първи март в някое издание с интервю и няколко снимки. Така беше с Дилян Чичек и Метин Акдюлер и филма им за НФ.
 Сериалът на Деметката е по  книга на Гюлсерен Будайджиолу която е клиничен психиатър, това обяснява съдържанието, за което казват че е по действителен случай.

Проф, аз т.н. леки не ги обичам, липсва ми дълбочина на историите. Въпрос на вкус.
Карагюлът си беше един страхотен сериал, но до около 70 -та серия. Сега идва финялът му на 126 та.... Бях спряла да го следя  исках да видя последните серии. Лошия навик да разтягат съдържанието и да сменят сценарести съсипа и този сериал. Вече обясних как някои неща които бяха в основата на историята,  сега все едно не е било....Наблюденията ми са че при комшиите основните достойнства на сериалите им са моди, фръцли и любовни слова, а в Карягюля няма нищо от това и въпреки това е успешен.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 08:45 от Беллора

# 20
Каста лека полека се подрежда на Пера Палас. Първото женско име  Ясемин Совзоловски или нещо подобно е фамилията. Вероятно ще играе емигрантка от русия. Непозната за мен актриса ,както и смотльото Селяхатин Пашалъ.
Нямаме късмет с каста на патроните .
Афра ще я преглътна ама Селяхатина и Шекерджито са ту мач. Разчитах ,че НФ
ще подбере подходящ за нежното излъчване и финес на Хазалка. Head Band Не искахте  Серканчо ама ще го търсите . Гинчо го уреди в историческо дизи и образът му също е с мустак.
Начи мъжете минават през такива роли. Сега е ред на Чачи. Бурак Йозчевит мина през това.
Сори през телефона няма как да публикувам новата мацка.

Етиии ,тъкмо се чудех дали още се интеренсуваш от нашите и ти се появи .Grinning

Допълвам поста с новината за още едно име. Енгин Хипелери . Възрастен е на снимката.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 16:01 от femmi2

# 21
И аз да се запиша

# 22
Денииии , Мерси за поста да мога да пиша . Последователни не разрешават.

Как му се радва и щипе бузките

нова - стара от Делибал .
Споделил е фотографа  Ерен Ердем. Явно му е домъчнало за този красавец тайнствен .
Тишина и покой .  Едно от татуто на Баръшко Ако не е тъмнината никога нямаше да видим звездите.

Sleeping
охххх , мързи ме да търса припадащата емотка . Тези очиии , лице , безумно красивииии:heart:
Моята сладка болка , така ми липсва . Ама пусти нрав и социалност.
и цветна

Хаканчо

Днес Хазалка и Мишо празнуват втората годишнина от сватбата си.
 Хазал е споделила фото с надпис

Не забряваме да фотографираме нашите приятни мигове.  Много те обичам.

Champagne  купона е на макс и шампанско в ръка и танци ,манци. Хазалка така се е засмяла и специалният колега до нея се забавлява. Пълнят ми душичката . Heart Decoration Дори и не толкова хубав ,Ча до Хазалка пак си подхождат. Като фея е ,а Чачи като мечок.
  букета , който го фана мъж .  Joy
https://twitter.com/hazalsouvenir/status/1358085936781930499

=======================================

От  режисьора на Йешилчам.
На секретарка ми прилича , вероятно на Семих Атеш. А главната звезда е високо и далече .  Га поиска  тогава ще блесне , нали имало и забрана .Не значи да не ползва мрежите. Греши че прави така все пак професията го изисква.  Репортажите са блян.Disappointed Негови колеги през ден ги щракат навън предимно от пазаруване.
Не си пада по пазаруването пък и зает със сериала. Жените ни дай молове и парцалки.

===========================================
 Revolving HeartsRevolving HeartsRelaxed
Хора пишете  по едно изречение поста ще стане на руло .
 Снимки и гифки споемени ни останаха , като нема ново.
 Изниква  и некое старо - ново фото.

Хазалка ни радва . Ново с колежката Фунда Ергинит .
 Нали сега работи със  зетя в последно лято .

целуфан . Али е добър артист и се харесва .  Физиономията му е смешна ама....

клип стар от гъркинята Габриела Димитрий . Голяма фенка на Чачи , писала е за него.
https://www.youtube.com/watch?v=6qA8Rp7pUoU&feature=emb_logo

Това чакане ни убива . Брзобразие такива комантари се пишат в мрежите.  Началото на март ще ни отпуснат материал заради филма.  Бел и Ети ще познаят , така се процедира.  Допълвам че Чаан Ермак е писал че завършили снимките . Чок бързо бе Flushed
 Ся ще запраши при любимите си риби .   Cagan Irmak сообщает, что они закончили 4-х недельные сьемки "Yesilcam" с Чагатаем в главной роли...отдохнут и пойдут дальше...
Дали са им почивка и пак продължават . Чок се преработи нашия , ето затова ще тича при платформите , щото нема умора цял ден на сета сутрин и вечер . Свобода и без цензура. Блу тв се разширяват и са амбициозни. Евалла !Не се сумнявам че с Гинчо обмислят всяка стъпка.
 След почивката ще снимат втори сезон  предполагам. След това пак релакс .
 Да се стега че  ми е любопитно какбо и как ще режисира и играе. Да довърши собствения си филм.
 Тези риби ще ги намраза !:imp: Има си причина да е такъв . Каза си мъката в агента и това ние го знаехме отдавна.  Не бива заради това да страдат феновете. Покрай него обкръжението нищо не прави.
 Дуда нема силата , ашк ли е или просто привързаност от негова страна  , но ни шокира с тази продължителна връзка и това че не я крие.  Е , не я развява и не споделя общо фото. А тя иска но се съобразява .
 Гинчо мълчи ,. тая Есра с връзки с обществеността . ...

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 16:18 от femmi2

# 23
След като никой не пише се налага нов пост и рискувам.
 Да дръпнем темата.  Няма новости , освен  че снимките на Пера Палас започват скоро.
Изобщо не съм очарована от този дето и лепнаха. Imp Как нема някой като  Чаааа - Емир , ама такава харизма и красота и талант се ражда един път . Господ му дал, нашия  не се възползва и предпочита да се вмирисва на риба , да не го знае никой. Вместо да подлужда фенките. Испанките са луди по него и не само.   Гинчо е за бой. Двамата с Хазал ко посетят Испания ще ги посрещнат ,като принц и принцеса.
Яд ме е и си личи , герой съм че издържам толкова време . Пречудствам успеха на филма и сериала. Ще се говори дълго затова и аплодират . Чужбина също се гледа. Stuck Out Tongue Winking Eye

Аген Бонд - Сарп Йелмаз Stuck Out Tongue Closed Eyes
ох мъъъър ,  лигава са  ама като ми липсва.

Емир Сарафолу - принца на нощта . Мистър секси и харизмаааа , подлудява те Kiss  Стил и Класа !

колко чувства бошуват в него и ги пресъздаде чак на теб от екрана да ти стане мъчно.Двамата с Хазал направиха чудеса.Hands Pray

Чок таталъ  с тази набола брадица и небрежен стил . Heart
 Репортаж - 2015 год. с Лидия Тугутлу
 Репортера -  Чаатай бей кого срещаме
 Ча с дежурното як шамлар. Измислиците на журналята за тяхна връзка. Двамата казаха ,че няма такова нещо.
Ех , нерде са сега тези времена , мечтаем за репортаж и една дума.Избрали сме си особен любимец  и характер.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 11:31 от femmi2

# 24
  • Варненска клюкарка
Официално - Доан Ялчънда, главният директор на Блу тв е казал че Йешилчама тръгва на платформата през април.
По мои сметки предстоят 2 интервюта с фотосесии - по едно за двата проекта.

Снимката с Мишо по горе  я е пуснала Хазал, написала е че е от първата им обща почивка. Значи с давност около 7 години. Под нея  в няколко руски  групи    падруги пишат че кардивално са сменили мнението си за Али Атай.    Няколко мнения много ме впечатлиха - пишат че гледат Последно лято заради него -бил много харизматичен и че сега започват да разбират Хазал.

# 25

От сторито на Хазалка. Оф тези вежди като ги нагваца ....

нова фотосесия на Афра . Възможно е обща с Ча . Дали това не е изненадата за която сподели.Не съм й фенка , на него му подхождат нежни брюнетки ,не кобилести.
На нея ми харесват цвета на очите.
Може да се получи, ще разберем скоро през Април.

Шефа на блу тв ,обявява новината за Йешилчам.  Млад е добре развива платформата. Всеки месец ще излъчват собствен проект. И тук ще напиша че се гордея с Чачи. Може да е всякакъв ,но си подбира нещата. Новатор ,рискува и печели. Пръв подписа за Нетфликс и даде старт на платформите в Турция. Хонорара му е  впечатляващ по думите на пресата. Money
Все повече набират скорост и колегите ги предпочитат ,защото дават предимства. Ко подхване и Амазон най мощната след НФ и конкуренция ще е върха. Само така моето момче. Моето котараче ще се вихриии ,Звяр !:stuck_out_tongue_closed_eyes:

=====================================

Ето и извадка от интервюто му за Хелоу.
Когато не снима се занинава с хобито си .
И дори да снима не винаги се показва и радва феновете си.
Когато е натоварен няма време дори за себе си. Все ще намери време да качи една снимка,ама въпроса е че се прави на дръж ми шапката. Тази професия изисква активност. Да не говорим, че няма комуникация с почитателите си.Smirk Предполагам не му пишат в ИГ като знаят че няма смисъл.Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 17:43 от femmi2

# 26
  • Варненска клюкарка
Този петък излиза тийзър на Йешилчама.

# 27
Бъдещите звезди на турското кино . Харизма и красота . Фикрет Али Атай с приятелчета  и малката племеница на Ханде Ерчел

Heart EyesHeart EyesKiss
ЖДНБ ! Доживяхме тийзър в Чачовия ден - Петък:grinning: Официално обявено . Макар  по тези фрагове , тийзъри почти нищо да не се разбира ще видим актуалната визия.
Имам добро предчувствие за визията и сериала въпреки женския каст. Времето ще покаже дали ще позная. Ще е успешен и ще блести. Сценарият е важен. Умее да подбира !
Толкова народ го очаква и скучаят  по него. Обожават го и аз също. Blush
 Загадка , особен човек , неиздаващ вътрешният си свят. В началото на кариерата се отпускаше млад и зИлен ,но с времето и нещата, които преживя го промениха. Само с рибите е спокоен и морето. Нашият Отшелник на самотен остров с неговата русалка  .... ааа , пардон блатната вещица Дуда и секви гадости.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 15:06 от femmi2

# 28
  • Варненска клюкарка
С Ча нещата винаги са в стил очаквай неочакваното. В този смисъл може и да го няма в тийзъра, да се мерне сянката му или гърбът му, а в най лошия случай да се чуе само гласът му зад кадър,  изричащ няколко провокиращи думи на фона на някоя още по провокираща сцена Stuck Out Tongue Winking Eye Наясно е с нашите очаквания  да го видим и ще е наобратно JoyТакъв е той, до последно ще поддържа интригата. На кратко нямам големи  очаквания...

# 29
Цитат
С Ча нещата винаги са в стил очаквай неочакваното. В този смисъл може и да го няма в тийзъра, да се мерне сянката му или гърбът му, а в най лошия случай да се чуе само гласът му зад кадър,  изричащ няколко провокиращи думи на фона на някоя още по провокираща сцена Stuck Out Tongue Winking Eye Наясно е с нашите очаквания  да го видим и ще е наобратно JoyТакъв е той, до последно ще поддържа интригата. На кратко нямам големи  очаквания...
Уауууу Бееел как си го обрисувала с думи. Представих си как шепне думи палавника с неговия меден глас . Ох, настръхнах .Stuck Out Tongue Winking Eye Провокиращи сцена или сцени нема начин да не са снимали. Това не е турската родна Аман моралистика.  
До последно ще се надявам да не са толкова лоши и да ни зарадват.  Като е казал шефа не го показвайте ще се чуе само гласът му . Ча какъвто и да  е това е проект и е наясно че трябва да си покаже лицето рано или късно. Работи с лицето си ,  освен  таланта .
Като чета коментарите толкова им е домъчняло и не се съмняват в способностите му. Ша изперкам да чакам,щото до заветния месец има време. Очаква ни филма през март  и дано рускините бързо да го докопат и преведът.
Animal Heart Eyes Cat
ето така ще сме исмам да се разбием от кеф . Предстоят интервюта , фотосесий .
 За Хазал също . Вече са почнали подготовката на Пера Палас.

нашият човек  е дръпнал с последователите в  ИГ . Станали са 5 , 4 милиона .
 Добре е като не е активен и това е постижение.  Вероятно заради новите проекти естанал още по очакван .
 Браво на момчето!

С Ча само чакаме но си заслужава. Ще дойде при мееен и нас

Всичко чака своето време.
Нито розата се отваря преждевременно,
нито слънцето изгрява преждевременно.
Чакай, каквото е твое, ще дойде при теб.
Мевляна

========================================

припадааам , дишайййй Фемоооо

ooooх, Съвършен ,  Умопомрачителен Емир - Чаааа .
  Тъжен поглед , болка от любов и с полуразкопчана ризаааа KissKissStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 22:12 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт