Хазал не знам каква точно ще играе. Чакай да дойде някое от момичетата, които следят по-изкъсо нещата. Аз обръщам повече внимание на Джан, за който в момента излиза повече информация и се случват повече неща за следене.

Не искахте Серканчо ама ще го търсите . Гинчо го уреди в историческо дизи и образът му също е с мустак. 

купона е на макс и шампанско в ръка и танци ,манци. Хазалка така се е засмяла и специалният колега до нея се забавлява. Пълнят ми душичката .
Дори и не толкова хубав ,Ча до Хазалка пак си подхождат. Като фея е ,а Чачи като мечок. 

Негови колеги през ден ги щракат навън предимно от пазаруване.

Как нема някой като Чаааа - Емир , ама такава харизма и красота и талант се ражда един път . Господ му дал, нашия не се възползва и предпочита да се вмирисва на риба , да не го знае никой. Вместо да подлужда фенките. Испанките са луди по него и не само. Гинчо е за бой. Двамата с Хазал ко посетят Испания ще ги посрещнат ,като принц и принцеса.

Стил и Класа ! 

Предполагам не му пишат в ИГ като знаят че няма смисъл.

Наясно е с нашите очаквания да го видим и ще е наобратно
Такъв е той, до последно ще поддържа интригата. На кратко нямам големи очаквания...
Провокиращи сцена или сцени нема начин да не са снимали. Това не е турската родна Аман моралистика. 

Препоръчани теми