ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 277
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Момичета мили радвам се че сте писали . Hug Това от сета  на мъпета за което Бел е споменала съм го пропуснала.
Времето е супер. Сезонът не черешките и ягодките.
 Докато си хапваме ягодки да сложим  и една пушеща бясна ягодка и след това танцуваща .
 Пу  ! Yum
 Снимките  се виждат разтегнати , размазани , мамата има проблем.

тоя човек ще се пропие от любов бе и тоя вреден порок с цигарите .
 Семих Атеш разбра за предателството на Мине Джансу  , че спи с Реха влиятелния продуцент .  Семих преди да разбере  покани Мине да играе в неговият филм заедно с Тюлин .
 Преди това преспаха със Семих и нищо че му е бивша още я вълнува .
 Дръпна реч в кръчмата на Реха бесен .
 В соц. мрежи се обсъжда тази сцена . Обичаме, когато  Чачослав  е ядосан и говори бясно Stuck Out Tongue Winking Eye Нищо не разбрах само  пишман Joy
 Добре де предателство ама що го счита за такова след като са разведени да прай каквото си иска бившата.
https://twitter.com/67Dimitriu4/status/1395871122160340992

тук са в офиса му .
По памет преразказвам каквото сфанах от озвучката .
 Мине - Любовта не е достатъча Семих разбираш ли ?
 Неразбариш нали.
 Семих - Ние се променихме , може да напишем нова история.
 Мине - мислиш, че сме се променили ли ?
 Ти може но ....
 Семих не иска да я пусне стисна ръката й ,тя го целуна и излезе .
Сцената се получи добре.

Танцувалната сцена станала любимата  на сценариста Волкан Зюмбюл .
Семих Атеш се запознава с танците от киноекрана .
Той е единствено дете на родителите си .  
 За мен този танц от една страна е тъжен , но от друга вселява надежда на възрастният Семих .

От - до танца , не на части и откъси .
 В тубето са го махнали но  го издирих в Тиутър в една от групите на ЧУ.
 Гифките са производство на баджаначката  и ще  им намерим приложение на първа страница . Gift Heart
Танца на всички се хареса ,хубава изненада ни поднесе.  Обича работата си личи си.
Рядко някои колега ще каже лошо за него.
Кадъните с които си партнира намазват покрай неговото име.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 20:20 от femmi2

# 586
  • Пришълец
Цитат
Мине - Любовта не е достатъчна Семих разбираш ли ?
Напомнят ми думите на друга героиня, в един парк от не чак толкова далечното минало "само любовта не беше достатъчна и едно недоразумение ни победи..." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
Марги тая реплика често я ползват СЦ .
Нашият сериал ли имаш предвид ?
Не помня  тия думи, а само С мен ли си и га му се откъсна от сърцето на Емко думата Сбогом !
Парка живя с тях много неща е преживял и ап. 10 също . Heart
Това недоразумение за нуждите на сценария .

Емко често надига чашката от мъка и любов и гняв  .
 Мразя я братле  в същото време я обичам . Revolving Hearts

Джан Улкай е споделил нови снимки от площадката на  ХЖ.
 Дал е още едно интервю специално за почитателите на Чаатай Улусой.
Улкай е много социален човек спокоен , разбран и си разбира от работата.
Нашият има късмет да работи с едни от най добрите режисьори през годините и да се учи .

Пак ще го напиша филма си струва и не го мисля само аз и  други зрители с които сме го коментирали. Една съфорумка бе разбита и цяла нощ плака на него .  А , аз ревах като магаре . Отдавна не се беше случвало . Браво,Евалла !  Не ми дреме за визията даже искам пак да играе такъв персонаж. Доста се задържа на предни позиции.

Джан Улкай споделя, че за него е нов опит да режисира психологическа драма  главната роля , която изпълнява Чаатай Улусой . Нетфликс дава нова перспектива на режисьора , за която не е помислял  по - рано.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1775777
Това е от тиймито .
Една от затворените групи има още превод и продължение .

Чаатай е актьор със силно възприятие .
 Джан Улкай разказва и за характера на героя Мехмет Али.

Когато работихме двамата по него аз се съсредоточих на психологическата страна на персонажа .
Проведох конслутации с психолози , психиатри и медицински конслултанти .  Аз му разказах за всички стилове , жестове, психически състояния , халюцинации , които използвахме във филма .  На събраната информация  подготвихме характера и физиологическите движения и психологическо поведение на Мехмет.
 Чаатай се опитваше да разбаре езика и жестовете на хората с които разговаряхме.
 Наблюдавайки го в подготовката на производствения процес мога да кажа именно популярността на Чаатай и неговата невероятно успешна  актьорска игра , неговата химия и емоция свързана с актьорския състав привлякоха вниманието на аудиторията.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 19:55 от femmi2

# 588
  • Пришълец
Точно нашия сериал имам предвид, Феми, досетила си се и коя сцена конкретно. Ами учудващо и за мен самата помня ги някои диалози и номерацията на епизодите след толкова време, а си правя преговори изключително рядко и то на любими моменти, които знам къде да търся без излишно лутане. Обикновено не се задълбочавам и вниманието ми трудно се задържа, просто сериал е, свърши единия идва следващия, но впечатля ли се ей го резултата - държи ме години. hahaha

# 589
Ново фото от Хазалджим Heart Eyes и гифки от Йешилчам

брат и сестра . Зета остава при Семих въпреки развода.

Марги мерси че разреди Hug  И при мен е така, държи ме още. Нашата тиха фемирска лудост. Cupid
Малко остана и ще си гледаш твоето сериалче . Хандето е с бретон за новият сезон .

Продължавам с последната част от интервюто.
Попитахме какви силни страни вижда в Чаатай ?
Аз говорих за това в много интервюта . Любовта към кинематографията е много ценна. Вие можете да видите тази негова страст във всяко време.  Чаатай проявява голям интерес към процеса.
Скоро ще  видим как снима свой собствен филм или ще го продуцира. Ще има удивителна кариера.

Зад кадър и камера от ПЕ.

Обещахме да донесем още такива за Марги ето на какво попаднах

с капитана и фенки от 2012 год .

и от сета на колежката от НИ Wink

-------------------------------------------

Бурак Дениз с мустак и нова прическа.
Сезонът на мустакатите роли.
Преди е хубав ,сега възмажа и прави страхотна роля в Марашлъ ,така чета че се харесва.

Последна редакция: пн, 24 май 2021, 06:32 от femmi2

# 590
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честит празник!  bg 
Влизам, чета, забравям да пиша, пак чета, пак забравям да пиша ... ooooh!

Макар цветът на косата на Хазал да ми е малко странен, не мога да кажа, че не ѝ отива. Много е красива! Лицето ѝ е прекрасно винаги. То очи, то устни, то кожа, нос, коса ... абе, няма нещо да не ѝ е хубаво.

# 591
  • Пришълец
Честит празник и от мен! Books Memo

Не попаднах на нещо с нашите патрони, само на тийзъра на новия сериал с Бенсу Сорал и реших да го споделя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
Мараба , Алохааа ,  денят е слънчев , а мен ме цепи главата от сутринта и стомаха и се гълтам с апове . Head Band

Маргиии , добре си донесла колежката и Кубчо. Харесват ми на снимки , но дотам .
 Имам си фаворити за  летният сезон.
 Ще познаеш ли кои са ?

фрагмент на епизод 8

Човека си пийва и си вика Боже ,защо са ми кадъни на главата  само страдаш заради тях .  Кинти за кино трябват.Money

Stuck Out Tongue Closed Eyes

лошото момче пушииии и размахва лъжица след като изцеди  лимон в супата и блаженно въздъхна .Не се бъзикам,  гледах го. Семих Атеш е голема скицаааа.
Да си поплачем да ни олекне .

Орела на Маргарела.

сладурче Yum

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 17:53 от femmi2

# 593
  • Пришълец
Феми, за Ча и някоя от колежките в Йешилчам ли говориш или различна двойка си харесала? Няма шанс да се сетя кои са, за сериала на Бенсу и Кубилай разбрах случайно, понеже стартира в деня когато и вторият сезон на моя сериал, но не следя за други и не съм наясно кои започват, кои приключват.

Да се оправяш spoko

# 594

Принцът на нощта Gift Heart

Марги , редактирах с Орлето за теб Hug
 Не е от Йешилчам за една колежка от Защитника става дума  заедно с един романтичен красавец Heart Eyes
 Ще нарина снимки гифки и ще видиш Wink
 Сега отивам за тях .

Мале , каква красота  , найс а ? Heartpulse няма как да не я донеса в темичката ни . Heart
 Мечтаят си хората  ХазаЧаг отново заедно.Revolving Hearts Най- добре на платформа.   

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 18:00 от femmi2

# 595
  • Пришълец
Ммм, Орела на Маргарела Heart Eyes

Колежка от Защитника - аха, Хазар или Айча. Stuck Out Tongue Winking Eye За Биге казахте повторно в проект с Ча,
a Фунда май е партньорка на Мишо...

# 596

новиии от нашето бАнбонче Yum

Маргиии ,ти са на ход за гиф на Фико. 
Мамина радост ! Heart Eyes
https://twitter.com/CmR_1990/status/1397119667685179393

Учителката по танци публикува снимка от детските години на Хазал Кая . Познахте я нали в синята рокличка . Blue Heart

Марги, не е Хазар.
 Тя ще участва във филм заедно с Кюстендилов .
 Фунда си партнира със Зетя в Сон Яз.  

По тия двамата ще въздишам и много са гюзел и сладки.Blush
Стартират на 15 юни във Вторник .
 И двамата са красиви , Алп умее да гледа нежно.
Коментирала съм и преди  не ми харесва формата на носът на Айча Туран.

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 23:36 от femmi2

# 597
  • Пришълец
Не стоят зле един до друг. На Айча носът едва сега го загледах, никога не ми е правил впечатление въпреки, че ти и преди си казвала за него, Феми. Любима ми е от Чачовите колежки след Хазал. Но обикновено са ми интересни актьорите по време на излъчването на конкретния сериал и дотам.
Опитах да загледам Мерием като започна по Нова (пак е в главна роля), но не е моето...

# 598
Heartpulse

рошавичък и пушещ продуцент  Stuck Out Tongue Winking Eye

Маргииии , Тенкс за гифа Hug
 Не ми е любима Айчата но бива .  С Чачослав си паснаха особено с страстната сцена . Sleeping

Баджаначкеее , тормоза те ама като не съм задобряла като теб все още
 Ако може и от този линк , разказах за него в предния пост .
https://twitter.com/diiiv_/status/1396877570214350858

Последна редакция: вт, 25 май 2021, 20:03 от femmi2

# 599
  • Пришълец

Ами да ти кажа аз не намирам кой знае каква разлика между моите и твоите, виждат ти се съвсем добре...

Общи условия

Активация на акаунт