ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 150
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Нови  от Пера Палас , слагам ги отгоре , щото няма пост след мен .
Надявам се да ги забележете и кажете мнение .

мърдаща Хазалка Heart Eyes

Току що го мернах в Т непубликувано фото  - Хазалка и сестрата на Илка на премиерата на  Защитника .
 Оф, това ужасно облекло дето се накипри и жълтия метър за колан направо..... Head Band

Пълнят ми душата тези душички сладки.
Родени са един за друг, но ще им се радваме от екрана и тяхното приятелство , реала е друга действителност . Smirk  Това , което изживяхме с тях си остава форевър !

малеее , колко е възмажал тука направо ти настръхва кожата .
 Дяволски красиииив Cupid
 На мен ми е една от любимите сцени . Kiss

Марги Hug твойте гифки се различават по големина. Ще се науча и от клипчета ,но яваш.

Бон Апети ! Да му е сладко на продуцента . Yum Не му е лесно с кахърите ,но ще се справи.

---------------------------------------------------------

романтика от зетя и  маргаритка в ръка .

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 14:06 от femmi2

# 601
  • Пришълец
Цитат на: femmi2

За пръв път от доста време насам ми харесва. Трудно ми е да я възприема с този цвят, но в близък план лицето й е много нежно.

Филма й с Онур Туна от миналото лято излезе ли? Сетих се просто така, нали с Чачовия ги заснеха приблизително по едно и също време...

# 602
  • Варненска клюкарка
Марги не е. Преди месец- два казаха очаквайте скоро и нищо. Надявах се да не го гласят за киносалоните, но май баш за там ще е... С тая Ковид реалност ще е жалко за труда им.

# 603
  • Пришълец
Жалко ще е, наистина...

#tb

# 604
Маргииии , донесла си ни фото от Лос Анджелис .
 Ех от кога не е летял за там , а съм убедена че иска. И там ще бъде за риболов ,тишина. Преди стоеше там ,тренираше и подготвя за проекти. Впрочем Гинчо е там в момента така разправят. По работа ли що ли ?
Има подопечени най вече мега звезда, като ЧУ и трябва да се грижи за интересите му .
След Йешилчама отново ще ни поднесе нещо различно. Обмисля това, което иска да пресъздаде и играе. Турските зрители харесват сегашният ретро проект и си милеят за тази епоха. Не мога да кажа че на всеки е интересно и при мен върви мудно не се отказвам. 
По традиция отново го спрягат с Фарах Зейнеп .Head Band Няма да играе повече у квартирата.  Говори се за  нов нейн проект и нали са с общ мениджър и хоп събират ги двамата.
Не ми допада за нашият човек Фарах. Rolling Eyes
 На него му подхождат друг типаж жени и в реала и сериала.
Реала търпим избора какво да прайм . От нас нищо не зависи. Още си харесва брюнетки обаче.

Баджаначкеее , моля резни ми от тук. Не съм го мяркала досега , а може и да съм го виждала и съм забравила.От времето на Делибал , репетират и Чаго е на барабанките и  ме кефиии зверчето ми Gift Heart
 Желая да ни качи нещо от вкъщи , щото си има собствени такива. Само някоя риба ни показва.Animal Tropical Fish
https://twitter.com/nocontextulusoy/status/1397605502234812422

Сипвай барман ощеее.

Межу другото започнаха сериозна подготовка за Барбаросата и каста е факт. Между тях е Йетекин Дикинджилер от Йешилчам в ролята на влиятелният продуцент Реха . Йетекин ще играе един от братята Рейс. Продуцента е същият  Ес филмс.

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 23:11 от femmi2

# 605
  • Пришълец

# 606
Маргарелкееее , ще те разцелувам , страхотна си Kissing Heart
 За награда ти нося Ча - Емко със сандвич
 Да ти е сладко !

и клипче . Най- добрият си остава , много хора го харесаха, като Емир. Превзеха света ХазаЧаг.
Всичко те изгаря при тях. Млади и невръстни. Ех,спомени !:heart:

Heartpulse
 Марги, във  Вратата сте се разкоментирали за Чаатай. Ямира и мъпета има фенове там.
Ти елегантно обясняваш кое те е впечатлило.  Песента от финала на нашето сериалче вашата сценаристка я предпочита . Красива мелодия в изпълнение на Сезен Аксу. Нашият сериал свърши фатално Cry Вашият предстои да се разбере .

Да ги подредим и наредим комплект . Новите ще ги запазя на лични .

Heart

Баръш и Фюсун

Омачкаме страстно чаршафитИ Kissing Face

За някой не е хубаво това фото, но за мен е с особен поглед снимано.Heart

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 11:18 от femmi2

# 607
  • Пришълец
Ами аз откакто прописах там много рядко си позволявам да споделям пристрастията си, но се е случвало, де. Също толкова рядко и обсъждам неща от едното дворче в другото, тук ви разказах кое ме е впечатлило и  се старая вече да ги разграничавам нещата, за да не става досадно Joy
Но след като сама повдигна въпроса... Да, стана дума за песента на Сезен Аксу от маргаритената сватба във връзка със сценаристката на Вратата. Ама нямам спомен да съм казала, че е красива. Точно обратното. Имам алергия към нея Joy Неведнъж съм ви пускала финалната сцена на фона на No me Ames. Та си мислех как песента може да изпорти леко момента, има и във Вратата един такъв, всичко му е точно ама музиката просто ме отблъсква Satisfied

Ча го знаят и онези булки и как иначе. Stuck Out Tongue Winking Eye Коя от АФК, коя от Прилива, коя от Протектора, Ичерде... Ами не съм ги излъгала да ти кажа, едно си Марга знае, едно си бае. Навсякъде. Мен ме впечатли най-силно в АФК, с Ичерде и Протектора също успях да стигна до края, но там не ми е така внушителен.

# 608
Още от Йешилчама . Wink

резнах от една част  гиф от фотосесии разни:wink:

Маргиии , нема лошо да споделяш на момичетата.
Мен ме впечатли в нашият сериал .
 Даже съм казвала турско сакън да загледам, живота те изненадва .
Няма случайни неща или има ,философски е въпроса.
Много го харесвам и като Сарп и Хакан в началото.Heart Eyes

Харесаха ли ти подаръците и клиповете?

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:18 от femmi2

# 609
  • Пришълец
Там други са на дневен ред Stuck Out Tongue Winking Eye Но понякога се е случвало да поклюкарстваме...

Да, харесаха ми. Забелязах въпреки, че не отбелязах... Забравям...

# 610
Е ,  така де на дневен ред са вашите хора. Не мога да ги захаресам  двамата и това си е.
Аз ти казах кои си набелязах и се надявам да е успешен тандем и сериалче. Доста летни сериали се задават при комшийте това лято.

СС я щракнали в Етилер и отрекла за дядката Халдун . Само друзя са  , гостувала му просто . Joy
 Няма да повтаря едно и също. Приятелство и познати , ама като знаем битието на въпросната личност е трудно за вярване.

Я , кажете какво мислите тоя път ще се сбъдне ли за Фарах и Чаго ?
Не искам дано се размине.
Очаквам да разберем повече за новият филм на хоризонта , но типично в негов стил ще мълчи. Разчитаме на достоверните блогъри и източници. Но едно е сигурно няма мърдане от цифровите платформи. Само такаааа.....

Ще правим фокуси , мокуси с бомбето и пелерината.
Наближава да свърши първи сезон на проекта.
Сега снима сезон 2 и предполагам до юли ще привършат и Здравей море любимо и риболов.Animal Tropical Fish

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 20:23 от femmi2

# 611
  • Пришълец
Феми, всеки се води от собствените си усещания, нещо напълно нормално е това... Там където някой вижда красота, химия или талант, аз примерно не ги откривам... Не се и мъча. Така разбрах и аз, доста летни сериали щяло да има, но не съм почитателка на жанра и не обърнах много внимание.

Селин Шекерджи като я гледам по кадри бива, ти казваш, че и в действие не е зле. Може и с Фарах да е същото...

Последна редакция: чт, 27 май 2021, 21:53 от Маргарита Н.

# 612
  • Варненска клюкарка
Тази песен на Сезен Аксу май по-скоро е любима на Аксоевци и сценаристите им угаждат. Освен в емблематичната сцена в АФК я чух и на сватбата и приготовленията за нея в
 Жена, не съм много сигурна, но май и в НИ, не го гледам, но съм засичала моменти,  когато очаквах серия от Вятърничавия (престанах да го следя - то само едно Реянооо, Миранеее и безумно тъпи диалози особено между ГГ...Scream) Явно и във Вратата са я завъртели песента.

Марги, да  всички харесваме различни неща, както се казва за всеки влак си има пътници, но някои неща наистина се харесват много повече и за разлика от разни еднодневки стават хитове, даже се превръщат в легенди. Не я обичам тази дума в конкретния контекст, но наистина е най- подходяща да опише нещата.  А сравнения винаги ще има, неизбежни са.

На Сера и Джемката и беше само приятел. Едно време такиво с по 20+ и особено 30+ ги наричаше съветници 😆 Ама не си хваща някой съветник дърт, беден, безработен  и бездомен  и целия У едната мъдрост трупана с години като на дружката си ХазаР. Не и е първия, няма да е и последния, но наистина с всеки следващ ги избира все по- страшни

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 07:07 от Беллора

# 613
  • Пришълец

На Сера и Джемката и беше само приятел. Едно време такива с по 20+ и особено 30+ ги наричаше съветници 😆 Ама не си хваща някой съветник дърт, беден, безработен  и бездомен  и целия У едната мъдрост трупана с години...
Ох, не мога, от сутринта насам ми е смешно като се сетя за думите ти, дърт съветник целия У мъдрост

За теб

# 614
Фикош с бавачката или не е тя , от маската  не се преценява добре .

Марги , какво празнуваме днес ? И друг път спомена тази дата.
Красиви лаленца ,ще си ги поделим с Белчето Flowers Tulip

За Шекерджито добре се справя ,но при нея визията, ролята и лепнаха , като ръкавица.
При Фарах първо трябва да не ме дразни визуално и разбира се качествата са важни.
Ще видим какво ще стане дали наистина приключва с квартирата.

Забравих да кажа за Хазалджим харесва ми на новите снимки.   Нека опитва различни неща и визии ,  като патрона. Двамата в ретро проекти ,но с различни жанрове.
Ча има повече опит на платформите. Каквото и да си говорим даде старта и всичко юруш след него. Качеството е важно освен количеството.

Последна редакция: пт, 28 май 2021, 16:43 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт