ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 512

• 33 140
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Варненска клюкарка
Проф благодаря за китките и  поздравленията Heart
И съм напълно съгласна с последното ти мнение. И аз не искам мърдаща шапка, през тел ще вади очи, бетер мърдаща реклама. Смятам да повторя една от най красивите шапки които сме имали, тази от предната тема. В актуалните диспансерски кахъри не повече от 2-3 гифа с танцуващ Ча. Никакви брадати, космати, димящи и прочие не искам да ми грозят там. Гледам го и ми идва да го прегърна  и заплача на какво е заприличал. Грам тръпка не ми носи ни играта, ни видът му.  Една от причините да предложа някой друг да поеме темата е тази. Другата,че през следващите 2 седмици ще имам много ангажиращи дела и украсите на темата ще са ми последна грижа, няма да имам ни време, ни настроение. А ще трябва да съм на линия и да дебна за изписването... Първата ни страница, това е АФК от актуалното има предостатъчно по странидите след нея, на която и да цъкне човек

# 631
  • Пришълец
Полезни неща научих от вас през годините, свързани с форума пък и не само Flowers Cherry Blossom
В конкретния случай за шапката - много ми харесват мърдащи, по-рядко срещани са. Laughing Но като цяло какво има горе и има ли нещо изобщо не ме вълнува чак толкова, понеже отдавна съм се възползвала от идеята на Профи и я гледам единствено на заглавната страница.
 Бел, не мисля, че ще има нужда от нова тема в твое отсъствие. Да, преотстъпваш ни възможността, но аз предпочитам ти да си я пуснеш. Нямам претенции абсолютно никакви дали ще добавяш нещо или не, обратното би било по-скоро признак на неуважение спрямо вас при положение, че не изпитвам интерес към Ча на този етап, същото важи и за Хазал.

П.П. и съвсем нямах за цел изказването ми да прозвучи грубо, но сякаш понякога давам погрешни сигнали на Феми и реших да изясня как ги усещам нещата...

Последна редакция: нд, 30 май 2021, 13:47 от Маргарита Н.

# 632
Оле ,хора сега видях в Туитър ще има акция не се отказват . Тия хора по света не се уморяват и вярват че пак ще  съберат ХазаЧаг.Revolving Hearts Акция на 21 06. 2021 год.
Ако имах Т щях да туитвам или там както се казва. Дано има полза.
Вярвам, че ще стане.
Сумати екранни двойки  събраха вече.
Нашите са друга бира бяха невръстни ,сега измина време.
 Красивото се помни.
Дори Ча да се измени външно със специалната колежка всякак му отива. По колажите се вижда това.

Марги ,я да те питам мисля се досещам за отговора дали изгледа филма ? Ети отдавна не е писала , интересно какво ще коментира и дали следи проектите ,чете ли в темата ?

На Бел е любимата със сладкиша. И аз я харесвам. Да я изям ли или не сладката все пак трябва да пазя форма. Но от една нищо няма да ми стане. Smile  Колко е красив . А ,бяха времена. Heart
Не изпитвате тръпка. Пожелавам ви да стане отново някой ден.
 Не е невъзможно след Йешилчама.  При него е Очаквай Неочакваното. На мен още ми е мил и ми харесва как играе. Има изключения в проектите. Искам го пак в екшън и страстни сцени да те изгори с поглед и целува Огън и Жарава! Как не се възползваха от това блу тв и да взривят всичко. Щото деца ли го гледат наистина ,ама Нетфликс е друго нещо. Затова го искам там. Blush

Добавям аркадаша и съседа  Исмаил Филиз с дъщеричката.
На едно старо фото Ча го лайкна с малката с надпис Машалла.

Нали Марги по рядко срещани са мърдащи шапки.
Всеки ден виждам шапката в  нашата тема и от телефона също.
Полезни неща е обяснила Профи. Flowers Tulip

Ще пътуваме та дали ще съм вкъщи или на път докато се изпише темата.
Нека Бел да я пусне този път и Живот и Здраве следващата ще пробва моя милост. Няма да слагам брадати и димящи други неща, които съм намислила. Нямаме от ПЕ  така  че  ще ви изненадам.  

зад камера Heart

И последно много моля да се добави линк на първа стр. на преведения филм на български. Обяснявала съм какво означава този филм и роля за мен. Само който не го е гледал и не вникне в него няма да разбере . Broken Heart
https://ok.ru/video/2140947286724
 ето и превода  с благодарност . Flowers Hibiscus
 мнение под филма . Ето такива думи искам да чувам Wink разбира се има още такива в мрежите .
Цитат
Благодаря ви за превода ,филма ме разстресе.Чачо голям ,горещо препоръчвам
и още едно мнение , когато си говорихме за филма .
Цитат
Феми:hugs:  Имаш пълното основание да се гордееш с твоя любимец, казах ти веднага, че филма му е супер, ето, че и доста други хора са го оценили

И още инфо прясно .
По състояние на първата половина през 2021 год . филма / Kağıttan Hayatlar с Чаатай Улусой заема 23 място по популярност сред Нетфликс . Това е много добър резултат за турското кино по света .  Предният рекорд на НФ принадлежи на чудо в 7 килия с Арас Булут .
 Чаатай се явява водещата турска звезда на  Нетфликс . Именно през 2018 год . в интервю за издание Variety  заяви  че платформата ще промени  нещата и прогнозата му се сбъдна. След Йешилчам актьора отново ще снима проект за Нетфликс. Това ще бъде трети съвместен проект и работа с  тях .
Скрит текст:

Евалла , моето момче !  Оценен си от хората за труда и ролята ти .Hands Pray

тук ме кефи, особен заряд носи този гиф и изпълнение Kiss
Тоя човек си отпуши в сериалите , даже за Йешилчам са написали че Семих Атеш се родил с цигара JoyJoy
 Няма епизод дето да не пафка , явно е така в тая епоха .

Още нови от епизода

Семих Атеш .

Страхотен е ,ще ни разсмива ко приеме комедийна роля Sweat Smile

разбира се нерде без Емкоооо и фемир . Cupid
Нашето сериалче , което ни събра и до ден днешен Heart

Червена ягодка пу ! Yum
Прелестен , Умопомарачителен , Греховен . Огнен мъж ! Nature Fire

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 00:27 от femmi2

# 633
  • Пришълец
Правилно предполагаш, Феми - не съм изгледала филма. Може наистина да е хубав, но нямам желание за такава тежка драма на този етап. Последно съм следила Защитника и бях доста последователна там колкото и да не ме кефеше историята, просто ме вълнуваше Ча. Е, четвъртия сезон съвсем ме изгуби и май само първия и последния епизод бях гледала, за да добия обща представа и да знам, че съм го завършила Stuck Out Tongue Winking Eye

Туитващите ще си останат с надеждата и хубавите спомени от първата им съвместна работа на Ча и Хазал. Пък и те участваха повторно в общ проект - Мениджърите. Какво повече Satisfied Шегичка. Обаче нали онзи ден писа и за Айча, че също била. Аз сега разбирам, но явно доста народ извървя през там ...

# 634
Мараба ! Hug Последният ден на месец май , как лети времето и лятото зове .  
Марги ,  аз си помислих че заради косматата визия не искаш да гледаш филма , но си е тежък така е . Психологическа драма .

ново от Фико слуша музика сладурчето Heart Eyes

продуцента нищо човешко не му е чуждо . Пие , пафка като комин, танци , манци, жени люби и страда по една бивша. Тюлин е влюбена в него, Семих не подозира затова. Вероятно ще се ожени за малката във втори сезон, щото е с халка.

За ХазаЧаг не им стига Мениджърите на феновете . Те си бяха в отделни епизоди  не се засякоха. Искаме ги както си трябва Wink Може и във филм , не е казано непременно сериал.
Да бъде  платформа за предпочитане .
То са гифки , колажи не са спирали. Голяма обич . Heart Нашите зле прават, че не се възползват  и не посетиха Латинска Америка . Но знае ли човек може и това да стане.

имаме си истински които не са колажи . От сватби , от сета , от гала вечер. Ехаааа. !:gift_heart:

Уауууу ! Гледаш и се наслаждаваш , мъж та дрънка !
Тази красота дали има връщане и черти ! Трябва да не кисне толкова при рибите и да се погрижи за лицето си и е готов , иначе в тяло е добре .

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 17:17 от femmi2

# 635
  • Пришълец
Марги ,  аз си помислих че заради косматата визия не искаш да гледаш филма...
Да, също и заради визията.

# 636

https://turkru.tv/yeshilcham-8-seriya1.html
 Епизод 8 с озвучка

Е ,  Маргарелке да се доказваш и други неща са важни. Хората оценяват това ,което прави. Може да му е писнало от красотата все още тая надежда, че пак ще тръпнем всички, когато стане секси .  Искам го отново в адреналин или комедия , може и фантастика по добре направена от Защитника.

Международна награда от арабите лично връчена и получена.  Перфектен визия и всичко. Говори на инглиш. Обичам тази негова свелнивост BlushKissing HeartGift HeartGift Heart

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 16:59 от femmi2

# 637
  • Пришълец
Аз само дадох отговор на въпроса ти дали съм изгледала филма Stuck Out Tongue Winking Eye

# 638
Маргиии , виж специално за теб маргаритки от новата фотосесия на Афра  за списание Elele

Нов фрагмент . Наближаваме финала на сезона.Интересанте фраг.

Ко трябва ша му забъркам торлю гювеч , това го мога. Направо готвачка да ме взима:joy:
Обаче какъв поглед! Направо припадаш на пода, като те погледне с красивите си мъжки очи и прошепне . Heart

сладурче и се подхилква Smile А тази в дворчето е чок сладуресто. Yum
Потвърди лично за Протектора.
За Йешилчима лайкна новината и така се потвърди.

Гифките са от Еми. Flowers Tulipнаправи ми подарък Gift Heart Лидия е резната. Наслаждава ме се само на барабаниста Stuck Out Tongue Closed Eyes

летен Колинс Джинс. Дали ще си останем с тая реклама или изненада в типично негов стил.Rolling Eyes По думите на пресата е отказал такава за водни костюми или нещо подобно беше. Тогава го спрягаха много за Барбаросата.

Марги , разбрах джанъм за отговора да си кажа и напиша каквото ми е на душата и мислите.

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 23:20 от femmi2

# 639
  • Пришълец
Маргиии , виж специално за теб маргаритки от новата фотосесия на Афра  за списание Elele

Скрит текст:

...
Grinning

Този път разцъках и фрага, който си донесла на Йешилчам - Гьонгюр Байрак или както й беше името, майка на Чачовия герой ли е? Доста време е минало от Перла и никъде не съм я гледала оттогава, настъпила е промяна и при нея...

# 640
Алоха , Бонджорно мацки Hug Марги , напрадваме щом си разцъкала фрага .  Доста е остаряла Гюнгюр Байрак . Да , тя е майката на Семих Атеш , но не са в добри отношения . Семих не иска да я вижда , болно му е но ....  

на това фото е написано че е чок саджък в лицето .  На инглиш  Перфектен ! Има един профил май фенката е арабка , не съм сигурна де но често срещам арабски език .

Джейда Атеш с малката Талия на зоопарк . Едричка е  прилича на бабато .

Прекрасен , пу ! Heartpulse

песента от див мед в изпълнение на Чаатай Улусой достигна 50 милиона гледания в тубата .
 Еха , Браво . Радвам се . Кадифен глас  , галещ слуха , хубава мелодия .

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 16:19 от femmi2

# 641
  • Пришълец
А, не Joy Напредък е силно казано, но понякога ми идва отвътре да драскам 2-3 реда, колкото да можеш да продължиш с обсъждането на Йешилчам или каквото те вълнува свързано с патрона.

Нафталина hahaha
Разчиствам си малко пощата, че много неща съм запазвала, не мога да стигна до емотиконите от старата версия и попаднах на тези и още много като тях.

# 642
Марги , мерсаж за разреждането Kissing Heart
 Нафталина си е нафталин , нали нема да триеш от пощата и фемирите .  И като намериш още слагай без да се притесняваш , все пак сме в диспансера Sleeping

ох колко е шикарен с този стил. Погледаааа ах и това тяло.  Heart
Тук за сефте я отблъсна Фера , защото го излъга и се ядоса заради капитана.
 Върви си Ферия , виждаш че съм ядодан. Ти ме излъга.
Само ако знаеше коя е.
 Ох прословутите класи. 

Майко мила тоя Алп ще ме довърши Flushed
 то тяло , то лице, сексапил.
Баджаначке , изгорех прехласнах се по този мачо , Чачослав има сериозна конкуренция, но си остава в сърцето ми. Няма да се откажем още от него. Heart
 Ще се гледа това дизи.
Красиви ,гледки, романтика.

Последна редакция: ср, 02 юни 2021, 23:00 от femmi2

# 643
  • Пришълец
Айча си е все същата, симпатична ми е на мен.

Внимавай какво си пожелаваш Joy Да сложа и Емко в сезон 1
Скрит текст:

# 644
Марги ,изпълняваш желания Heart Eyes
Агънцето си подредила и после как израстна и възмажа направо смениха актьора Joy
Това и на мен ми е мило и готино като си го спомням.
Ходещ сексапил, афродизиак всичко трепери в теб.Cupid
Той е от това поколение актьор и мъж които ще се помнят.
Не е еднодневка.
Обичам неговите маниери отличителни. Heart

Марги ,нали очакваш премиерата на ашк 101.
Алина Боз е заявила наесен ,не юни. Явно НФ  ще го бави.
Предстои да излъчи Атие трети последен сезон с Берен Саат.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 16:10 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт