След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 707
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Дъщерята на Мелек ще изиграе малката актриса от "Сблъсък" и "Греховете на баща ми" -  Гьокчен Чифтчи

Гледала съм я в Сблъсък с Къванч. Много сладко и талантливо дете. Simple Smile

В туитър са доста активни Hands Clap

Бурчинка е благодарила.

Цитат
Burçin Terzioğlu @terziogluburcin
Doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler Heart Ne şanslıyım. İyi ki varsınız. Hands Pray

автоматичен превод Blush - Много благодаря на всички, които празнуваха рождения ми ден: heart: Какъв късметлия съм. Добре, че.

# 106
Браво на всички фенове. Като подаръци за Бурчин са направили дарения за болни дечица, както и за приюти за животни заради любовта на Бурчин към децата и животните.
Прекрасен колаж. Малката и голямата Бурчин в една снимкa.

Продуцентът на "Пустота" е публикувал снимките от спойлера на предходната страница.
А пожеланието му гласи:

Скрит текст:

Плачи само във филмите. Нека в живота усмивката ти никога да не повехне. Слава Богу, че си се родила и те има. Честит рожден ден, Бурчин Терзиолу.

От официалната страница на продуцентската компания

Честит рожден ден на нашата  единствена адвокат Есма, на нашата любима и обичана Бурчин Терзиолу.
С пожелания за здраве, дълъг и щастлив живот.

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 20:46 от _Radi

# 107

Продуцента на "Пустота" е публикувал снимките от спойлера на предходната страница.
А пожеланието му гласи:

Плачи само във филмите. Нека в живота усмивката ти никога да не повехне. Слава Богу, че си се родила и те има. Честит рожден ден, Бурчин Терзиолу.

Съдържателно  пожелание , без излишни думи казва всичко! Нека е здрава, най-ценният подарък за човек!!
Успехът идва след труд, таланта  го има и късмет през дните напред!

Много хубави снимки сте сложили.

И  благодаря за българския превод на ,,Пустота ,,!

# 108
Hug Hug Hug
Ради,Инче  мерси  за всичко споделено  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ради  мерси за преводите и инфото  Flowers Hibiscus
Много хубави пожелания  и подаръци  получава днес Бурчинка Simple SmileТя заслужава всичкото това внимание  и хубави емоции на своя най-личен ден   Heart
Харесва ми и посланието на Умут към татко му .Много е мило  и хубаво,че един мъж може така красиво да изрази чувствата  си към своя починал баща.Все повече  го харесвам този човек и има вече моето абсолютно одобрение  да бъде с Бурчинка( не ,че тя се наждуае от него де или пък ще раабере ,че съм одобрила нейния човек ама аз да си кажа Simple Smile )
Такааааа  и понеж днес е рождения ден на Бурчин искам и аз да и пожелая да е здрава , много щастлива  и обичана и да продължава  да ни радва с все такива прекрасни роли във филми и сериали. Flowers Hibiscus   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Hibiscus

# 109
Ради Hug Ели Hug Ени Hug

Цитат
Много хубави пожелания  и подаръци  получава днес Бурчинка Simple SmileТя заслужава всичкото това внимание  и хубави емоции на своя най-личен ден   Heart
Харесва ми и посланието на Умут към татко му .Много е мило  и хубаво,че един мъж може така красиво да изрази чувствата  си към своя починал баща.Все повече  го харесвам този човек и има вече моето абсолютно одобрение  да бъде с Бурчинка
И аз мисля като теб, Ени.
Интересно ми е докога отношенията им ще са тема табу. Не казвам да се развяват и показват навсякъде, а само, че прекалено много си пазят личния живот.
Може би причината е точно тази, че Бурчин не желае да подлага връзката си с него на публичния обстрел от мнения на компетентни фенове както обикновено се случва. Половинките на известните рядко са "достойни и харесвани", а когато дадена двойка е била любима на много хора както беше с Бурчин и Илкер, става още по-нелицеприятно.

Още честитки за Бурчинка от съпругата на Къванч,  която е  стилист на Бурчин в "Пустота" и от гримьорката й в последните фотосесии

Днес дали няма да пуснат трейлър за десети епизод Thinking

# 110
Момичета

Ради Hug Ели Hug Ени Hug

Цитат
Харесва ми и посланието на Умут към татко му .Много е мило  и хубаво,че един мъж може така красиво да изрази чувствата  си към своя починал баща.Все повече  го харесвам този човек и има вече моето абсолютно одобрение  да бъде с Бурчинка
И аз мисля като теб, Ени.
Интересно ми е докога отношенията им ще са тема табу. Не казвам да се развяват и показват навсякъде, а само, че прекалено много си пазят личния живот.
Може би причината е точно тази, че Бурчин не желае да подлага връзката си с него на публичния обстрел от мнения на компетентни фенове както обикновено се случва. Половинките на известните рядко са "достойни и харесвани", а когато дадена двойка е била любима на много хора както беше с Бурчин и Илкер, става още по-нелицеприятно.
Бурчин всъщност никога не е била от хората, които излагат на показ личния си живот. Затова не ме изненадва, че  пази личното си пространство, а Умут не е комплексар, който да се стреми да се рекламира на нейн гръб, което е още една причина да ми прави добро впечатление.

Относно  трейлъра на 10 еп., вероятно пак ще го пуснат утре, не че виждам особен смисъл. Само след ден ще разберем как приключва сезона.

Като стана дума за Илкер, той също се появи. Обновил е профила си в ИГ със снимка от фотографа Фетхи Карадуман

Изглежда много добре. Върнал си е харизмата, че с последното му превъплъщение на хипи хич не ми допадаше

# 111
Момичета Hug
Точно заради Илко влизам в темата. Нося новината, че е бил на среща за четене на сценарий. Не е издал подробности за проекта, но е казал, че скоро ще разберем

Ilker Kaleli was seen in Etiler, Istanbul when he was leaving a meating for script reading.
He was asked by the press about the new project but he replied:
"I will tell you about it later, I have to go now"

# 112
Добър вечер, момичета.
Инче, Илкер не е разкрил подробности, но арабите вече разнасят слуха, че новата партньорка на Илкер ще бъде Елчин  Сангу

Ще видим дали и този път ще познаят, защото обикновено се оказват прави.
Пуснаха трейлър за финалния епизод от първи сезон на "Пустота".

Скрит текст:
Както предположих Мелек е убила мъжа си при самозащита. В десети епизод ще видим историята на жертва, която за да защити себе си и детето си се е превърнала  в убиец.
Есма към Мелек: "Мелек, не се тревожи, нищо няма да ти се случи. Обещавам ти, че ще направя всичко по силите си"
Мелек: "Изведнъж пръстите ми бяха на мястото на спусъка...Стрелях ли - не знам, колко пъти стрелях и това не знам. Беше като война..."
Есма към Сердар: "Светът е толкова лош, хората са толкова лоши... Вече сред толкова злина ли ще живеем "

Мелек: "Дъщеря ми, както и родината ми жадуват за справедливост, г-н съдия!"

# 113
Ради Hug интересна информация, прочетох я при рускините.
Илкер и Елчин Thinking ами след Джерен Морай май 90% от актрисите им бих одобрила.
Естествено много зависи от историята. Дано Илкер този път да има късмет. Аз бих предпочела този път да не участва в  драма, но той се е вкарал в някаква матрица и не излиза от нея. Ще видим какви изненади готви.

Финалният епизод  на Hükümsüz е качен. Трейлърът също

Превъртях епизода с мишката. Имаше  моменти, които ми привлякоха вниманието. И пак да си кажа, режисьорът е просто много добър.
Успоредно със случаите развиват сюжета и в 4-ката. Личи, че ни чака втори сезон.
Бурчин и Ханде веча са станали неразделни също като Есма и Филиз. Дали в Измир, дали в Истанбул, все заедно.

След приключването на снимките  са се отдали на почивка в заведението на Умут.  Simple Smile
Дано скоро отново да започнат снимки. Не ми се иска да има дълга пауза.

Последна редакция: сб, 13 мар 2021, 00:26 от Inna_Hristova

# 114
  • Split
Pozdrav

Hukumsuz 10 - preveden na ruski jezik
https://cloud.mail.ru/public/kgX1/fKawsTfft/

# 115
Привет !      
Ради,Инче,Ели,vese956  мерси за всичко споделено .Flowers Bouquet  Flowers Bouquet  Flowers Bouquet  Flowers Bouquet
Ох аз още 9 епизод не съм изгледала ,а  си имаме вече и превод на 10. vese956  отново мерси ,че ни носиш линковете за преводите на руски  Flowers Hibiscus
Тази евентуална възможност на Илкер да му партнира Елчин много ме радва и силно се надявам да стане реалност.Simple Smile
Момиченцето което играе дъщеричка на героинята на Нур и  аз съм го гледала в "Сблъсък" и  мисля в един филм с Енгин Акюрек и Бергюзар Корел ,сега ми изскочи името на филма сори .Много е мила  ,сладка , красивчка и  талантлива  и със сигурност и в "Пустота" ще се справи прекрасно с ролята си..Всъщност тя май нямаше да е дъщерята ами  Мелек като малка ,май такова инфо ми попадна в темата .Нищооо като гледам серията ще разбера  Simple Smile
Кадър от 9 епизод.

# 116
Привет.

Ени, Мелек като малка играе друго момиченце, но не помня как се казва. Върти ми се Ейлюл някоя си, но не съм сигурна.
Аз гледах 10-ти епизод и без да ви издавам нищо, ще кажа, че беше най-добрият от всички до момента. Изключителна актьорска игра и невероятно написани диалози. Нур и Бурчин просто демонстрираха, че са едни от най-талантливите и добри драматични актриси в Турция.

Скрит текст:
Нур пресъздаде ето тази героиня. Пиша героиня , не като образ от книга или сериал, а като една жена,която съдбата е направила герой.

В инстаграма си Бурчин сподели тази снимка. С Нур си разменят емотикони сърчица, а Бурчин е написала в коментар:  

Нур Фетаолу, аплодирам на крака прекрасната ти актьорска игра, приятелко

Някои от коментаррите за сериала и епизода. Много са и всички положителни

“Пустота” е най-добрият интернет сериал тази година. Всеки епизод ме караше да настръхна. Да можеше всички тези истории да не са истина.

“Пустота” е прекрасен проект. В тази страна всеки ден губим човешки животи. Благодаря на целия екип, че превърнаха ужасната реалност в нещо трогателно и ми дават надежда, че все пак има светлина в тунела. Ако има повече хора като Есма, Филиз, Сердар и Селим битката не е загубена.

“Пустота” е прекрасен сериал. Заради това, че се излъчва по Ексен, твърде малко хора го гледат. Пуснете го по ТВ 8 и ще счупи рекордите.

В тази страна да си жена е трудно, но да умреш е лесно. “Пустота” ме кара да плача всеки път. Нека целия екип да бъде здрав и с нетърпение очаквам втори сезон.

10-ти епизод на “Пустота” е най-добрата и смислена серия, която съм гледала в живота си. Вече изпитвам вина, че вечер сядам на трапезата с щастливото си семейство. В страна, в която има толкова потъпкани и нещастни жени, няма как да има щастие.

Иска ми се вместо тези нелепи мафиотски сериали  поне един канал да се осмели да излъчва
“Пустота” и  всеки мъж в тази страна да може да го гледа. Не на насилието над жени. Аплодисменти за продуцента и целият екип. Бурчин Терзиолу ти не си актриса, ти си творец. Бъди благословена.

В новия епизод на “Пустота” показаха историята на Чилем Доан. Дробовете ми изсъхнаха от плач. Тази страна жадува за справедливост.

„Ти не си убила никого, помни, че някой е умрял, докато ти си се опитвала да оживееш. Тези две неща са различни, както в живота, така и в Правото. Обещавам ти, че ще направя всичко по силите си за да го докажа.” Каквото и да кажа, ще е малко … Бурчин Терзиолу и Нур Фетаолу прекрасни сте!

в 10-ти епизод видяхме и още едно силно дамско присъствие. Като гост актриса се присъедини Джанан Окан.

Canan Okan, Hükümsüz'ün 10.bölümüne konuk oluyor

Предполагам, че ще я гледаме и през втори сезон, защото е в ролята на писател и журналист- Ахсен Доан, бореща се за правата на жените. Каза на Есма, че иска да ѝ е полезна в защитните пледоарии на жените, които защитава. И беше. Пледоарията на Мелек е просто ... Впрочем част от пледоарията е речта, която и в истинския живот е прочетена в съда от жената в спойлера.

Един от най-силните и разтърсващи цитати: "Няма да лъжа, не мога да скрия радостта си, че оцелях.  Дълго ходех по тези коридори, молейки за помощ и защита със синини под очите. Нямах друг избор. Ако той не беше умрял, щях да умра аз. ...
Имам дъщеря. Дъщеря ми и страната ми жадуват за справедливост, Ваша чест. Не ме наказвайте затова, че не умрях!"

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 14:20 от _Radi

# 117
Здравейте, момичета.
Благодаря ви за всичко, което сте написали.
Изгледах епизода. Споделям мнението на Ради, че е най-добрият излъчен досега.
Браво на целият екип. На сценаристите, на режисьора, на актьорите, на стилистите, на операторите, на всички.
Дори не ми се коментира. Докато гледах буца заседна в гърлото ми и още е там. И ако някой, докато чете написаното от мен си мисли, че епизода е тежка драма, ще уточня, че е трогателна, тежка, истинска история за една жена и майка принудена да се защити и да защити детето си.
Драмата е в това, че историята е истинска, мъката е истинска... Не знам, не че и другите епизоди бяха леки, но този ме докосна още повече.
Не искам да издам нещо съществено, но представят насилието по много въздействащ начин. Вплетено е в живота на всички герои, показват го по различен начин, от различни гледни точки, но то оставя своя отпечатък.
В епизода имаше много трогателни сцени, имаше тъга, но и като за финал на сезона има лъч надежда.
Прекрасен сериал.  Есма и Филиз, Есма и Сердар, Филиз и Селим, всички те заедно  са прекрасни и изключително много се радвам, че и гостуващите актьори дават 100% от себе си за да се получи тази прекрасна симбиоза.

Скрит текст:

Гордея се с Бурчин, защото е избрала да участва в такъв сериал. Есма се превърна в една от любимите ми героини.

Снимка - Джем Талу Wink

Последна редакция: нд, 14 мар 2021, 17:55 от Inna_Hristova

# 118
Ради  мерси за  преводите и инфото.Flowers Hibiscus Тази актриса Джанан Окан  като че  ли  не се сещам да съм я гледала някъде .но след като  участва в "Пустота" значи е  талантлива.  Simple Smile
Инче  мерси за снимката  Flowers Hibiscus  И на мен Есма ми стана любима героиня изиграна от Бурчин.Е любимката ми Денис не може да бие  Simple Smile ,нооооо се нарежда на мнооого близко до нея  Simple Smile
Есма и Сердар Heart

И Нур/Мелек

# 119
Добро утро, момичета.

Имаме  новина. Втори сезон стартира в началото на май

Нямам търпение да разбера как ще се развие историята между тези четиримата

Скрит текст:
Гледах живо включване на Алиджан в ИГ и каза, че продължават да се събират заедно и в Истанбул.
Наблюдателни фенове вече знаят къде най-често ходят заедно Бурчин, Ханде и Алиджан.
Както писа  Инчето- в Goose, заведението на Умут

Общи условия

Активация на акаунт