След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 34 399
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:

...На зрителите ще им е нужно малко търпение, защото в края на всеки епизод страните доста ще се променят.

...Темпото на историята е много високо. Ще държим учестен пулса на зрителите.
Относно спойката с Бурчин казва, че според него се получава много добре и до един повратен момент в първи епизод ще наблюдаваме много хубава двойка.

...В тази история всичко е толкова реално и истинско като в живота. Трябва да се проследи търпеливо. Има лъжа и някой лъже. Кой казва истината, това е въпросът, чийто отговор трябва да бъде намерен. Това беше нещото, което най-много ме привлече в историята.

Озан: Очаква ги вълнуваща и изненадваща история.

... Наистина по мое мнение, чувствам го като актриса, това което гледаме и правим този път е нещо много различно. Заради това съм много развълнувана.
17 -ти септември, петък по Шоу тв. В първи епизод ще се запитаме “Кой е Лъжецът?”

Всичко това звучи много добре. Естествено, че няма да ни издадат подробности, но е достатъчно като за начало. Hands Plus1

# 331
Hug  Hug  Hug
Инче  мерси за линка към интервюто  Flowers Cherry Blossom
Ради  мерси за превода на интервюто   Flowers Cherry Blossom
Ох звучи много интересно и въпреки  че съм гледала английския оригинал и виждам някои прилики  нямам търпение да започне сериала.Няма начин да няма прилики ,ноооо ще си има и много нови неща и ще си е пак много интересно сериалчето независимо от това как ще решат турските сценаристи да развият сценария.На мен ми се иска отново както в английския сериал и жертвата и престъпника  да бъдат същите ,защото не ми се иска Денис да бъде лошата ,а докторчето (въпреки че много харесвам Салих) да го избелят и да е добричкия и жертвата в историята.

# 332
Инче
Ени, споделям мнението ти, но каквото и да са решили сценаристите по-важно за мен е да е достоверно. От това, което до момента ни подсказват за героите
Скрит текст:
очаквам Мехмет Емир да е лъжецът. Може и да не го изкарат чак такъв изверг като Андрю, но  не вярвамда променят основната идея.
Наскоро разбрах, че сериалът е излъчван в Германия и Италия
Скрит текст:
там също мъжът лъже и жените са жертвите в историята.
Активното промотиране и реклама на сериала продължава.

Обратното броене започна. Четири дни до началото на 1-ви епизод. Петък от 20:00ч по Шоу тв

Упорита жена с високо чувство за справедливост, която не се страхува да се бори ... Последни 4 дни за да се срещнете с Дениз

# 333
Обратното броене започна.

Копирам от официалната страница. Хазал и Бурчин Party Time остават 3 дни Date

İki taraf, tek doğru! Yalancı için son  3 gün⌛Cuma 20.00'de Show TV'de başlıyor.

Yalancı için son  3 gün. İlk bölümü ile 17 Eylül Cuma günü saat 20:00’de showtv ’de.

Дали ще пуснат още снимки от първи епизод? Thinking Не че не пуснаха, но по-скоро бяха зад кадър или от снимачният процес.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 19:32 от Inna_Hristova

# 334
Deniz BurçinTerzioğlu  & Mehmet Salih Bademci

Упорита жена със силно чувство за справедливост, която не се страхува да се бори ...

Дисциплиниран хирург, обичан от обкръжението си ...

Инче, аз очаквам, че ще пуснат ден два преди епизода заедно с резюме. Ще видим.

# 335
Ради, нали вече пуснаха резюме за епизода
Скрит текст:
Пускам анонса за първа серия на английски. Simple Smile

Оф, чак сега се замислям, че  е твърде обобщено като за цялостната история на сериала.
Може би наистина ще има нещо по-конкретно придружено от снимки.

# 336
Добър вечер!
Ради    Инче 
Ради  мерси за преводите на основните характеристики за Дениз и Мехмет.  Flowers Hibiscus

# 337
Добро утро, момичета!
Ени, гифчетата, които си публиктувала са нови. Снощи пуснаха нов трейлър, в който според мен ни показват "преломният момент", за който Салих спомена в интервюто си.

Мехмет: Ако всичко се е развило много по-бързо отколкото си очаквала… Наистина много съжалявам. Но ти не ми каза да спра. Не помниш ли? Виж, изглежда виждаме онази нощ по различен начин, но има ужасяващо недоразумение. Ужасяващо.
Дениз: Има недоразумение? Какво недоразумение, бе?! Да не съм очаквала да ме изнасилиш? Защото и ти добре знаеш, че ме изнасили!
Мехмет: Не съм  направил такова нещо, Дениз. Не съм го направил!
Дениз: Направи го…
Мехмет: Не съм.
Дениз: Стой далеч от мен. Не искам да те виждам. Излез навън. Махай се.
Мехмет: Виж…
Дениз: В онзи ден не ме послуша, отново не ме слушаш
Мехмет: В умът ти е голяма каша. Измисляш си
Дениз: Казвам ти да се махаш…Махай се
Мехмет: Съжалявам, че станах причина за това. Много съжалявам, Дениз.
Дениз: Онзи ден ти казах да спреш, не ме послуша. Днес ти казвам да си тръгнеш, отново не ме чуваш. Изчезвай!

Дори само от този откъс е видно, че Бурчин и Салих са много добри актьори. Ще е истинско удоволствие да ги гледаме заедно.

Няколко коментара от туитър:
Заради този сериал ще спра да гледам "Червената стая". За играта на Бурчин Терзиоолу и без това нямам какво да кажа, но и Салих Бадемджи ме спечели и много ми хареса. Актьорският талант в този трейлър е впечатляващ.  

Хайде петък, идвай бързо. Трябва да се наслядя на играта за Оскар на Бурчин Терзиоолу

Бурчин не играе, тя преживява. Браво! Дай Боже да имате висок рейтинг

Гледали ли сте толкова красиви кадри? Лъжецът продължава да създава впечатление за много добър сериал. Бурчин и Салих са перфектни

Трейлърът е бомба. Актьорите са супер

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 08:45 от _Radi

# 338
Браво на Бурчин и Салих, перфектни са! Ради благодаря!
Не съм се съмнявала в професионализма им. Още веднъж да напиша, този който ги събра уцели десятката, а как ще ги оцени турския рейтинг това вече ще видим.
Много силен фрагман, много въздействащ.

# 339
Ради, мерси за превода.
Много силна и трогателна сцена. Сериалът още не  е започнал и вече харесвам Салих.
Бурчин е безспорен професионалист! Впечатлена съм. Сравнявайки с оригинална, мога да кажа с чиста съвест, че Бурчин и Салих са в пъти по-добри драматични актьори от английските си колеги. Поне на мен видяното ми подейства така.
Още веднъж да напиша, този който ги събра уцели десятката...
Така е. Много добър избор!
Снимки от първи епизод
Скрит текст:

Скрит текст:

# 340
Промо снимки на Бурчин и Салих

Продължава обратното броене до началото  на амбициозната поредица на Show TV, продуцирана от Süreç Film - Лъжецът! Учителката Дениз (Бурчин Терзиоолу) и хирургът Мехмет Емир (Салих Бадемджии) на пръв поглед  вечерят приятно. Нещо се случва през онази нощ, но само двамата знаят какво се е случило. И двамата се събуждат сутринта с различни чувства и в различна реалност. Точно тогава в съзнанието настъпва съмнение! Някой лъже, но кой? Кой е виновен и кой е невинен? Кой казва истината и кой е лъжец? Очаква ни история, в която ще вървим напред -назад между двете страни, сякаш наблюдаваме тенис мач. И двете страни описват една и съща нощ по различни начини, виждат я по различни начини, като това в което вярват. Лъжата никога не е изглеждала толкова реална. Лъжец ... Две страни, една истина!

Инче Ели и аз ги харесвам заедно все повече и повече. Остава ни да стискаме палци за добър рейтинг. За мен отдавна той не е показател за качество, но е единственият шанс на всеки сериал да се задържи и ние като зрители да видим цялата идея и история.

# 341
Снимките са стилни, изчистен дрескот на Бурчин и Салих . Допълват визията на Дениз и Мехмет , след кратката им характеристика.

Салих е в супер форма, доста килограми е свалил след неговия Фикрет от ,, Истанбулска невеста,,

Скрит текст:
.

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 20:55 от eliNIM

# 342
Страхотни снимки Heart Eyes и продължават да ни радват с още Nature Sparkles
İlk bölümden fotoğraflarımızla Deniz... Yalancı ilk bölümü ile 17 Eylül Cuma saat 20:00’de showtv’de.

İlk bölümden fotoğraflarımızla Mehmet... Yalancı ilk bölümü ile 17 Eylül Cuma saat 20:00’de showtv’de.

Копирам анонс за епизода с превод от рускините

✅📝«Лжец» 1 серия. ОЗЕТ👇🏻

▪Описание премьерной серии сериала Лжец!🔥

🔻ОЗЕТ: Дениз - умная и успешная женщина, преподаватель литературы в частной школе Саклышехиp. Она в разводе и долгое время никого не впускала в свою жизнь. Она пойдёт на ужин со знаменитым хирургом Мехметом Эмиром, который является коллегой её сестры в больнице и отцом одного из учеников.
После проведённой ночи вместе на утро они просыпаются с разными чувствами😱
Мехмет Эмир счастлив, так-как впервые, после смерти жены, испытывает чувства к кому-то.
А Дениз утверждает, что Мехмет Эмир ее изнасиловал. И каждая сторона уверена в своей правоте. Но кто-то из них точно врет!😈❓Кто же лжец в этой истории? Дениз, или Мехмет Эмир?🤔🔥

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 22:29 от Inna_Hristova

# 343
  • София
Момичета, привет!
Нося ви втория фраг за първи епизод с буквички и се извинявам за голямото забавяне,
обаче беше станал един инцидент с лаптопа ми и практически нямах такъв
докато се реши проблема Simple Smile
Сега може вече да се каже, че почти всичко е наред Simple Smile

ПП Мерси за всичко, което споделяте - за инфото, за снимките.
Обещавам, че утре ще ви изчета Kissing Heart

Ето го и линка:

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 23:22 от Alexia_

# 344
Добро утро! Саше, радвам се че вече всичко е наред  Heart
Честит празник. На много хубава дата стартира сериала.
Успех на Бурчин, на всичките й колеги и всички, които работят зад кадър.
Пожелавам си поне един сезон да ги гледаме на екран.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт