След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 788
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря за превода ! Бурчин е класа, каквото и да напиша повече няма да сгреша.
Винаги съм я харесвала и продължавам да се уверявам, а тя да доказва ,че е достойна млада жена.

Много силни думи отправени към малката Бурчин . Синтезират живота и до сега.
Скрит текст:
Наистина тази жена премина през много трудности, само като си помисля какво ли не се писа по повод брака и с Мурат. Времената са високотехнологични и колкото и да е силен човек не е приятно от сутрин до вечер , седем дни и 12 месеца да я ,,благославят,, знайни и незнайни ,,фенки,, на съпруга и.
Без да става достояние за масовия потребител само тя си знае какъв товар е това.

Снимки от 8 епизод

До като чакам новия превод на  ,,Лъжецът,, изгледах ,,Клуб,, Горещо, горещо го препоръчвам.
 Гледа се на един дъх.
Естествено режисьорската Зейнеп Гюнай Тайн ,заедно с перфектен каст са свършили чудесна работа.
Историята си заслужава. Похвала за смелостта подобна гледна точка да се кинематографира.
Гьокче и Салих са невероятни , заедно с артистката която играе Рашел- Асуде Селма Калебек ,Баръш и Фират Таниш, Метин Акдулгер, изобщо турската киноиндустрия за пореден път доказва каква добра машина е ,браво. Не случайно Netflix пробива на пазара им. Има защо и как да печели и аплодисменти и финикийски знаци
Салих е в толкова многоцветна и различна роля от досега пресъздадените, удоволствие е да се гледа .

С превод на руски език

https://turkru.tv/klub-1-seriya8.html

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 15:53 от eliNIM

# 556
Ели, благодаря ти за споделеното мнение и препоръка за ,,Клуб,, , както и за снимките от осми епизод Hug
Ради, благодаря за превода на трейлъра Hug

Скрит текст:
Дениз: Бях много близо. Остана съвсем малко и ти го знаеш.
Мехмет Eмир: Стой далеч от мен!
Дениз: Ако сме заедно и се обединим можем да го победим.
Джанан: Не ме притискай повече.
Мехмет Емир: Толкова съм свикнал с нейното присъствие, че липсата й ме разстройва, знаеш ли?
Ясемин: Аз съм майката на тези деца. Ще ги виждам когато реша. Ще ги отведа където поискам!
Бавачката: Г-жа Ясемин дойде. Отведе децата.
Мехмет Емир: Какво искате от мен? Не ви ли е достатъчно това, което преживяхте? По-зле ли да стане, кажи ми?
Дениз: Снощи го разбрах. Аз не съм никакъв герой. Не мога да продължа повече така! Окай аз заминавам от тук. Ще започна нов живот на друго място. Исках да знаеш.
Мехмет Емир: Дори ти да се откажеш от мен, аз не мога да се откажа от теб!

Мехмет Емир е все по-обсебен от Дениз.  
Интересно ми е дали Дениз не се обвинява за постъпката на Джанан, тъй като се вижда, че ръцете й са в кръв. Има вероятност да  успеят да я спасят Thinking Може за това Гьоркем да  казва на Дениз, че  е герой

Да повторя тази красота и харизма Two Hearts

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 16:56 от Inna_Hristova

# 557
Момичета, забравих да ви кажа, че прочетох при рускините, че са сменили сценаристите на "Лъжец".
Обаче никъде другаде не срещнах такава информация и не знам дали е вярна.
Ели, тази година определено е много успешна за Салих и Бурчин в професионален план.
В интервюто за списанието я питат дали след като е толкова обичана и успешна актриса не се замисля за филм или театралната сцена, на което е отговорила, че предстоят изненади.

Още една  част от интервюто

Бурчин Терзиолу: "Щастието е по-важно от това да си прав."
Бурчин Терзиолу, която двъхна живот на много героини като Дениз, която спира дъха в сериала "Лъжец" отговори на нашия въпрос "кой е прав в една връзка" с "никой" и допълва: Да се опитваш да си прав в една връзка, разваля спокойствието. Щастието е много по-ценно. Когато човек разбере това, спира да се състезава и просто се наслаждава на отношенията си.

Наскоро видях в социалната мрежа колаж със снимки от последният сериал, в който участвам. Под него потребител беше написал "Най-успешната феминистка в Турция за последните години". Първо се смях, после се замислих за смисъла на думата феминист. Не знам дали съм успешна в борбата си за правата на жените, но се опитвам поне да повиша осведомеността.

Всички живи същества на земята трябва да живеят с равни права. Първо родителите трябва да образоват и възпитават правилно момичетата и момчетата. Отглеждането на съвестни и съпричастни деца е най-голямата и красива услуга, която може да направите на света.

В „Лъжец“ вашият режисьор също е жена, Хюля. Как изглежда тази  история през очите на една жена? Как намирате своята интерпретация?

За жена актриса е голям лукс да разкаже женска история, видяна през очите на жена. Например когато героинята се събужда на сутринта и трябва да вземе душ обсъдихме спокойно как ще изглежда всичко. Много е комфортно. Пред монитора докато гледаме заснетите кадри плачем заедно. Тя знае какво мисля докато играя. Вторият ни режисьор също е жена – Джерен. Снимаме всяка сцена в атмосфера на емпатия. Голяма късметлийка съм.

Разбира се, трудно е да се отличи, но кой беше най-различният и незабравим проект и герой, сред тези, които изигра?

Всеки проект взе от мен много и ми даде много. Някои ме върнаха на снимачната площадка след отсъствие от нея. След някои казваха тя играе от дете. Някои ме научиха на много, но аз все още имам какво да науча и имам дълъг път, по който да вървя.
Например Азад (Езел), Дениз (Милост) и Айшегюл (Пойраз Карайел) са моите прекрасни момичета. Добре,че се запознах с тях. Добре, че дълго време живях с тях. Това са имената, които цял живот ще помня

# 558
Мерси за превода.
Наскоро видях в социалната мрежа колаж със снимки от последният сериал, в който участвам. Под него потребител беше написал "Най-успешната феминистка в Турция за последните години". Първо се смях, после се замислих за смисъла на думата феминист. Не знам дали съм успешна в борбата си за правата на жените, но се опитвам поне да повиша осведомеността.
Всички живи същества на земята трябва да живеят с равни права. Първо родителите трябва да образоват и възпитават правилно момичетата и момчетата. Отглеждането на съвестни и съпричастни деца е най-голямата и красива услуга, която може да направите на света.

От сърце й пожелавам да изпита това щастие и животът й да е пълен, защото го заслужава.🤍🧿 Би била прекрасна майка. Hands Pray  People Angel

Цитат
В интервюто за списанието я питат дали след като е толкова обичана и успешна актриса не се замисля за филм или театралната сцена, на което е отговорила, че предстоят изненади.

Радвам се, че е толкова активна и не спира да работи. Каквото и да си е избрала кино, театър нека успехът е с нея.   Flowers Four Leaf Clover

Зад кадър

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 ное 2021, 20:35 от Inna_Hristova

# 559
Сладури! Предполагам, че въпреки трудните сцени по време на снимки се забавляват много.

Впрочем със закъснение и извинение слагам превода и на първия фрагман. Пропуснала съм го.

Мехмет: Дениз, защо се държиш като всички жалки хора, които не могат да контролират гнева си? Смятах те за много по-умна. Ти наистина ме разочарова. Когато не получи каквото искаше, разби прозореца ми. Това не е ли много хулиганска постъпка?
Гьоркем: И двете знаем, че не си била ти.
Дениз: Видял е разгневена жена. Жена на моята възраст и с моето телосложение. Може би тя е една от мълчаливите жертви на Мехмет Емир. Остави ги да смятат, че съм била  аз. През това време, може би ще узнаем коя е тази жена. Ще я убедим да говори.
Мехмет Емир: Ако ще играеш с мен подобни игри, си принудена да го приемеш.
Дениз: Няма да ме победиш, Мехмет Емир.
Мехмет Емир:  Може би докато смятате, че се приближавате към мен, вие сте загубили своя път.
Дениз: Стой далеч от мен!

# 560
Много, много благодаря за превода и снимките.
Със Салих е лесно да се работи, усеща се колко добър колега е. То затова му се получават  и тандемите с които работи, но с Бурчин са невероятни.Паснаха си идеално. Интелигентни млади хора.Тя е в приятелски отношения с колеги които е работила. Отбелязвала го е неведнъж в едно или друго нейно интервю.

Обичам да ,,надниквам,, зад обектива , говори много за атмосферата на снимачната площадка .Непринуден , вечно усмихнат е Салих . Умее да общува,предразполага. Всичко това зрителя го усеща.
Зад камера на  ,,Любов под наем,, и ,,Истанбулска невеста,,  снимките на Салих зад кадър са интересни и доста шеговити. Синем Йозтюрк -Ясемин от ,,Любов под наем,, в интервю казва,че много се забавлявали зад камера двамата.  

# 561
Привет момичета. 10-ти епизод ще е финален за "Лъжец".

🆕🔥Горячие сериальные новости!
▪Стало известно, что сериал «Лжец» / «Yalancı» делает финал на 10 серии!⛔ Таким образом зрители увидят заключительную серию 23 ноября

Очаквах подобен развой на нещата.  Хубавото е, че ще поддържат темпото и в оставащите два епизода ще имат възможност да приключат логично, вместо да разтягат локуми.
Както казва Ели, наблюдавахме невероятно партньорство между Бурчин и Салих. Тайничко ще се надявам да се съберат отново в някой филм или сериал.

# 562
Привет!
Защо ли не съм изненадана от 10 финален епизод. При развитието и отношението на канала, “нормално “развитие.
Нетфликс трябва да почакат доста за да се доказват в прайм таймс у съседите по ТВ канал. Ясно беше впредвид сюжета , че подобен тв продукт е за интернет платформа. При цялата драма и история която предлагат, това е трудно смилаемо. Прекалено е реално.

# 563
Привет и от мен!
И аз не съм изненадана, но се радвам, че се получи един страхотен и много динамичен сериал. Харесвам избора на Бурчин. Предпочитам да продължи да избира по нейния вкус, а не по вкуса на зрителите, които гледат "реитинговите сериали". Дано да не съм права, но мисля, че ще почакаме дълго за да я гледаме отново. Според мен ще  се върне на екран  във втори сезон на "Пустота" и тотално ще се преориентира към кино, театър и сериали за платформи.

Трейлърите за епизод 9

Дениз: За да намеря малка следа, аз разкъсвам себе си. Сложихте ми тези белезници от самото начало. Не мога да помръдна. Завързахте ме вкъщи. Не мога да се движа, не мога да си поема въздух. Не издържам, не разбираш ли? Не мога да дишам!
Не мога да намеря начин да го спра. Вижте, не съм само аз. Има и други.
Мехмет емир: Излез навън!
Ариф: В онова писмо ми е написала нещо! Нещо, което не е искала да знам. Дойдох тук за да го науча!
Ясемин: Джанан…
Дениз: Вярваш ли във вторият шанс, Сердар?
Сердар: Кажи го открито.
Дениз: Тръгвам си. Няма да кажа на никой. Заминавам сама.
Мехмет Емир: Здравей.
Дениз: Махай се от тук!
Мехмет Емир: Не! Не! Помниш ли онази вечер. Колко беше хубава, колко развълнувана. Дори  вълнението ти беше парченце от красотата ти. А, косата ти беше спусната
Дениз: Отвръщавам се от теб! Ти си перверзник! Отвръщаваш ме!
Мехмет Емир: Не! Не!

Дениз: Какво направи на Ясемин? Какво направи на Ясемин?!
Мехмет Емир: Да изключим това. Тази вечер…Нищо засега е на място, което само аз знам. Какво ще стане с Ясемин от тук нататък зависи от теб. Подновяваме срещата си. Дори да сме тук и нещата да изглеждат същите, това всъщност е една различна вечер.
Мурат: Побързайте.
Мехмет Емир: Дениз, гледаш ме в очите все едно искаш да кажеш нещо, но не го казваш.
Дениз: Правя това насила и съм принудена да се правя, че ми харесва.
Мехмет Емир: Да права си, тази вечер си принудена да правиш каквото аз поискам.

# 564
Ради, благодаря!

Какви фрагмани, еха.....изтрещял е доктора и все повече се  разкрива,  истинската му същност.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 21:20 от eliNIM

# 565
Привет Ради и Ели Hug
Ради, мерси за превода. Очаква ни изключително интересен епизод!
Като човек гледал английския Лъжец, мисля, че турската история е много по-интересна, напрегната, логична и подплатена с перфектна актьорска игра.
Жалко, че турските зрители са толкова плоски и гледат само еднотипни глупави семейни саги, развиващи се в разни конаци и истории, в които гърмят пищови на поразия.

Паралел епизод 1 - епизод 9.

Невероятно е колко различни са и Мехмет и Дениз, поставени при уж същите обстоятелства Sad
Надявам се събуждането на Джанан, промяната в състоянието на майката на Мехмет Емир или прилив на сила при Гьоркем да свали маската на този психопат и да си получи заслуженото без отново да нарани Дениз Hands Pray
Вече не останаха паралели с английския оригинал и с интерес следя решенията на сценаристите.

# 566
Добър вечер!  Hug   Hug   Hug
Ради мерси за преводите на интервютата и фрагманите Flowers Hibiscus  Да ти кажа мисля си ,че  Бурчин ако получи  добро предложение пак ще я гледаме на малкия екран."Лъжец" даже и само с 10 епизода  според мен  развълнува доста хора и ги накара да се замислят .Сериала е тежък и натоварващ ,но казва и показва доста нелицеприятни истини за турското общество и за начина по-който жените се възприемат в това общество.Мисля ,че такъв тип сериали са си тежки за гледане и не само в Турция ,но и в други държави ще са с по-малка гледаемост от други сериали ,но понеже в нашата съседка рейтинговата система както неведнъж сме го говорили и отвратителна затова и доста сериали падат в нейна жертва.Иначе "Лъжец" си има още два епизода в които се надавам да ни разкаже историята си до край и на финала всеки да получи това което заслужава.
Инче,Ели  мерси за снимките  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Инче и за мен турския "Лъжец" е много по добър от английския оригинал и сега вече след като завиха в нова посока даже ме е малко яд ,че няма да му дадат възможност да си разкаже историята така както я е замислил,но от друга страна може би е добре ,че ще приключат с 10 епизода ,за да си я разкажат  сбито и без да разтягат локуми което е неминуемо да се случи ако продължи сериала и даже и по-малко и започна и да се случва разтакаването и разтягането.
Аз изгледах 7 и 8 епизод и вече нямам търпение да излъчат 9 ,за да видя как ще продължи историята.
Интересно ми ек ой точно ще унищожи Мехмет Емир и ще бъде неговия край.Дали майка му ,която вече започна да се възстановява ,дали Джанан ,която се надавам да се възстанови или мъжа и ,той нали донесе писмото на Денис ,но какво е прочел не ни стана ясно или пък може би сина на Мехмет Емир ще го разбере какъв е и ще го предаде на полицията или пък може и да го убие и самата Денис ще приключи с добрия доктор.Вариантите са доста ,но отговора го знаят само сценаристите и чак на финала ще разберем точно какво са му приготвили на този социопат.
Тук в турския вариант Мехмет Емир е направо отвратителен ама на не знам каква степен е отвратителен ,май още не са я измислили степента.В един момент сценаристите му дадоха съвсем кратък момент в който го видяхме да съжалява -когато разбра ,че полицайката е бременна.Но момента бързо свърши и Мехмет Емир се взе в ръце и си продължи по неговия си начин.Показаха ни и ,че още от детството си Мехмвет Емир или е бил жертва на насилие от майката ,защото той самия разказа ,как майка му го е заключвала в тъмна стая и е искала да го направи силен и успешен .но на нас зрителите не ни става все още ясно защо е била толкова строга майката със сина си защото самата тя е била психопат или е искала да изкара всички дяволи от главата на сина си ,но ако е било второто не е намерила подхода защото не само ,че не е изкарала дяволите ами и вкарала и още допълнителни такива в главата му и го е направила такъв какъвто е днес -един завършен социопат ,но все пак не е точно социопат защото и Мехмвт Емир има слабо място сина му Дорук .Докато социопатите май нямат слаби места те са си самодостатъчни ,мислят само за тях си и ако някой им пречи просто го премахват независимо от това кой е ,дете ,родител ,приятел или враг.
Ох доста се разписах ,но като последно за този пост искам да споделя колко много ми харесва Бурчин в последната си фотосесия ,както и интервюто и.

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:06 от Eny87

# 567
И дойде края на един смислен сериал който не впечатли зрителя.
За съжаление не са само при съседите проблемите. До кога ще се издевателства над момичета и жени?!
Бурчин и колеги са финализирали снимките на “Лъжец”
Пред репортери е казала

📍 «Мы много работали и весело проводили время на съёмочной площадке. Пришлось делать финал из -за рейтингов, потому что тот сценарий, который был запланирован, длился бы дольше. Для нас это был красивый сериал с самого начала, и мы с большим удовольствием снимали его, скажем так, зрители не отреагировали на него, как нам бы хотелось, но мы довольны тем, что сделали.»

.

# 568
Здравейте.
Нося ви фрагмана за десети епизод.  Време е да сложим точка на тази интересна история.

Мехмет Eмир: Извинете, Комисар, ако не бяхте дошъл, той щеше да ме убие.
Ердал: Така ли, Гюрсой? Срещу Вас има още една жалба за изнасилване.
Мехмет Емир: Джанан ли?
Ердал: Оплакването не е от Джанан. От друг е.
Мехмет Емир: Кой?
Дорук: Какво става отново?
Мехмет Емир: Учителката Дениз не е достатъчна, а на всичкото отгоре се появи и полицайката!
Гьоркем: Няма да вършиш лудости.
Дениз: Нямаме време. Какво ще правим. Не искам да се занимаваш с Мехмет Емир. Не искам да си навлечеш проблеми.
Гьоркем: Има и други жертви. Сигурна съм.
Дениз: С теб трябва да поговорим.
Мед. сестрата: Г-жо Тюркян! Да, г-н Мехмет Емир, онази жена пак дойде тук.
Мехмет Емир: Кой дойде?
Мед. сестрата: Дениз
Мехмет Емир:  Всичко е заради теб!
Ердал: Г-жо Дениз, открихме Мехмет Емир. Убит е.
Дениз: Как?
Ердал: Ще ни придружите ли до участъка? Моля Ви.
Дениз: Мен ли обвинявате за убийството му?

Гледах снимки и клипчета от купона на екипа. Бурчин, Хазал и Салих са станали доста добри приятели. Толкова са енергични, забавни и весели. В танците са върха. Бях чела интервю на Синем, която казва, че Бурчин танцува страхотно, но тя наистина е фурия на дансинга
В интервюто на Бурчин, което също изгледах забелязах известно разочарование. Казва, че зрителите не са възприели сериала, но е горда и щастлива, че е част от него.

"За нас от самото начало е хубав проект. Снимахме с удоволствие. Да кажем, че зрителите не го приеха. Ние сме щастливи от работата, която свършихме. Заснехме 10 епизода с огромно удоволствие и желание и приключихме. Това е."

От тук нататък какво мислите да изберете?

"За избора ми от тук нататък ще говорим после. Има още време."

# 569
Здравейте момичета.
Малко ми е тъжно, че отново Бурчин е разочарована от избора и предпочитанията на зрителите.
Като виждам обаче какво ни очаква във финалния епизод, не се съмнявам, че ще финализират сериала също толкова силно и интересно както вървеше през цялото време.
Според мен не само Бурчин, но и целият екип има повод да е щастлив и доволен от това, което направиха. Качествен сериал с интересна история,  прекрасна режисура и най-вече с поука и социално послание. Като не го разбира уважаемия турски зрител, ще продължава да гледа това което гледа и да го възпроизвежда в домовете си, на улицата, в училищата. Жалко но факт.
И както казва Ели, не само в Турция се случва. Само за последните дни и тук в България ставаме свидетели на ужасяващи посегателства и убийства на жени. Cry

От тук нататък какво мислите да изберете?

"За избора ми от тук нататък ще говорим после. Има още време."
Каквото и да избере съм повече от сигурна, че няма да е в разрез с нейния мироглед и разбирания за живота. Очаквам с нетърпение поредната силна, борбена и смела героиня на Бурчин. От сърце й пожелавам много късмет и сили, както и верни съмишленици, защото всички тези топли отношения и приятелства от сета печели именно с добротата и чистотата си.

Спойлер за финала

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт