Винаги съм я харесвала и продължавам да се уверявам, а тя да доказва ,че е достойна млада жена.
Много силни думи отправени към малката Бурчин . Синтезират живота и до сега.
Без да става достояние за масовия потребител само тя си знае какъв товар е това.
Снимки от 8 епизод

До като чакам новия превод на ,,Лъжецът,, изгледах ,,Клуб,, Горещо, горещо го препоръчвам.
Гледа се на един дъх.
Естествено режисьорската Зейнеп Гюнай Тайн ,заедно с перфектен каст са свършили чудесна работа.
Историята си заслужава. Похвала за смелостта подобна гледна точка да се кинематографира.
Гьокче и Салих са невероятни , заедно с артистката която играе Рашел- Асуде Селма Калебек ,Баръш и Фират Таниш, Метин Акдулгер, изобщо турската киноиндустрия за пореден път доказва каква добра машина е ,браво. Не случайно Netflix пробива на пазара им. Има защо и как да печели и аплодисменти и финикийски знаци
Салих е в толкова многоцветна и различна роля от досега пресъздадените, удоволствие е да се гледа .
С превод на руски език
https://turkru.tv/klub-1-seriya8.html
Може за това Гьоркем да казва на Дениз, че е герой

Да ти кажа мисля си ,че Бурчин ако получи добро предложение пак ще я гледаме на малкия екран."Лъжец" даже и само с 10 епизода според мен развълнува доста хора и ги накара да се замислят .Сериала е тежък и натоварващ ,но казва и показва доста нелицеприятни истини за турското общество и за начина по-който жените се възприемат в това общество.Мисля ,че такъв тип сериали са си тежки за гледане и не само в Турция ,но и в други държави ще са с по-малка гледаемост от други сериали ,но понеже в нашата съседка рейтинговата система както неведнъж сме го говорили и отвратителна затова и доста сериали падат в нейна жертва.Иначе "Лъжец" си има още два епизода в които се надавам да ни разкаже историята си до край и на финала всеки да получи това което заслужава.
.