След Пойраз Карaйел: Бурчин Терзиоолу - Hükümsüz/Пустота нови проекти и изяви на актьорите и екипа

• 33 778
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Според мен не само Бурчин, но и целият екип има повод да е щастлив и доволен от това, което направиха. Качествен сериал с интересна история,  прекрасна режисура и най-вече с поука и социално послание.
Така е! Освен всичко общата им кауза ги направи едно сплотено семейство за толкова кратко време.
Днес слагат финал на историята, но не и на приятелството, усмивките и отношенията помежду си

Ефсане Одаа (Гьоркем): Много ви обичам

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 18:32 от _Radi

# 571

Ради мерси за превода на трейлъра и на интервюто с Бурчин  и снимките Flowers Hibiscus
Инче  мерси за снимките от финалното парти Flowers Hibiscus
Няма начин Бурчин както и останалите да не са малко разочаровани ,но съм напълно съгласна с теб Инче че те трябва да са доволни от продукта който създадоха.Те всички заедно и режисъора и оператора и сценариста и продуцента и актъорите и всички други от екипа  участваха в сериал ,който е много по-добър от оригинала ,беше му направена такава адаптация която да е подходяща за Турция,а това е нещо което аз например не съм виждала да успеят да постигнат много други такива адаптации от чуждестранни сериали ."Лъжец"развълнува и накара зрителите му да са съпричастни към случващото се и най-вече  успя да накара хората да се замислят .И един човек да са успели да развълнуват и да го накарат да се замисли и да стане по съпричастен и разбиращ жертвите на насилие сериала си е струвал и екипа си е постигнал целта,а то не е само един човек много са зрителите и сериала ще остави своята следа в тях.
Насилието върху жени за съжаление никога няма да спре ,но когато всички ние като общество и тук в България и в Турция и навсякъде другаде по света проумеем ,че насилените всъщност са жертви  ,а не виновни ето тогава и за насилниците им ще има подходящи и адекватни наказания.
Момичета 9 епизод все още няма руски превод нали или аз нещо не го намирам.?

# 572
Ето я Ени, рускините не бързат с превода на този сериал както с доста други.
Все пак благодаря за превода

https://vk.com/dizimania?z=video-195720016_456239352%2Ffcc6b2d9f … l_wall_-129812063

# 573
Момичета Hug за всичко споделено  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Ели, мерси, че си ни донесла епизода с букви Kissing Heart
Днес са последните снимки на нашето сериалче.

Yalancı son set günü..

Ще ми липсват тези двамата Heart Eyes Искам да си партнират отново Hands Pray

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 18:49 от Inna_Hristova

# 574

Ели  мерси за линка  с руския превод   Flowers Hibiscus  
Инче  мерси за снимките и гифчетата  Flowers Hibiscus  които са от един мнооого силен момент .Бурчин и Салих се раздадоха в тази сцена .Еееее те всъщност в целия сериал си се раздават де ама понеже самата сцена е много силна и затова и изпълнението им в нея е впечатляващо и докосващо  А за още един  филм или сериал с Бурчин и Салих  определено много би ми харесало това да се случи.и пак да ги гледаме заедно

# 575

Хубави снимки зад камера, та да съжаляваме още повече че няма да ги гледаме заедно
Изгледах 8 епизод.
 Както и предполагах Бурак е слабото място на Мехмет Емир. Изненада може да се появи и от майка му, която най-добре попознава сина си. Какво  ли се е случило между двамата. Той я обвинавя, споделя, а истинската същност само тя  познава .. Доктор Емир , че е психопат под лустрото на уважаван хирург го доказва и показва ,ясно е , но Салих  е добър, успешно го пресъздава. Невероятни са и той и Бурчин, както и Ясемин , каква игра прави екипа. Хипнотизират зрителя. Залепвам се към екрана и сякаш съм до тях, една от интериора
през цялото време докато върви епизода.
Смайващи са всички и отново да напиша и аз ,жалко че не ги оставиха от канала ,поне 13 серии да направят, жалко ....... Артисти пресъздали  социално значима тематика едва ли ще се впуснат в масовките гонещи рейтинг .
Салих е активен този сезон, от психопат до мечтател следващ мечтите си в ,,Клуб,,. Чудесно изпълнение ,коренно различен от доктора Мехмет. И там е стихия.
 Бурчин дори и не си мисля, че ще приеме каквото и да е. Възгледите и, каузите на които  се е посветила  в реала успешно се припокриват от ролите и. Все по-сериозни, все по- силни ,и все по-добра игра . Дано има втори сезон на ,,Пустота,,.
Видях,че Ханде е включена в каста на нов сериал, което не пречи да участва.

Предлагам ви изпълнение от Салих, разбрах че песента е на Кenan Doğulu

и от преди година запис

https://youtu.be/-8eXYcITRXw

Последна редакция: нд, 21 ное 2021, 22:50 от eliNIM

# 576
Здравейте.

Бурчин дори и не си мисля, че ще приеме каквото и да е. Възгледите и, каузите на които  се е посветила  в реала успешно се припокриват от ролите и. Все по-сериозни, все по- силни ,и все по-добра игра . Дано има втори сезон на ,,Пустота,,.
Видях,че Ханде е включена в каста на нов сериал, което не пречи да участва.

Ели, и аз мисля като теб. Между другото не само Ханде участва в новия сериал. Дерия Пънар Ак (Инджи от "Пустота") е в ролята на нейна дъщеря.
Не мисля, че това ще промени плановете на продуцентите. Втори сезон на "Пустота" ще снимат през 2022г.

Снимки от финалния епизод
Скрит текст:

Скрит текст:

Екипа зад кадър

"Каквото и да кажа, ще е малко. Изпълнен съм с много обич и уважение"

От Хюлия Гезер, талантливата ни режисьорка

# 577
И аз така, каквото и да кажа ще е малко за този чудесен екип.
Прекрасни са и пред и зад камера. Салих много замислен и сериозен гледащ екрана.
И нещо което все пропускам да споделя, стайлинга в сериала е много добър, много. Обрани, ежедневни, семпли , изчистени като модели дрехи , които обаче подчертават класа и вкус. Разбира се и качествената продукция на съседите в това отношение идеално е подчертана, съчетание на цветове, модели , естествени материи , които си личат от екрана.

# 578
Момичета, прегледах и изчетох всичко, което сте споделили. Two Hearts Благодаря ви.
С нетърпение очаквам финалният епизод, но и в същото време ми е тъжно и ме е яд, че приключва толкова интересен и добър сериал. Много, много по-добър от оригинала.
Като гледам тези прекрасни хора, които са вложили толкова усилия за да се получи качествен продукт, направо побеснявам на политиката на канала. Изобщо не трябваше да сменят деня на излъчване, точно когато рейтинга вървеше нагоре.
Както се казва това остана в миналото. Пожелавам на всички още по-успешни проекти, а и си чакам другите ми любимци  - Есма и Сердар за да продължат от там, докъдето спряха

Бурчин  както винаги е всеобщата любимка на екип и колеги

# 579
На сбогуване преди финала. Прекрасни и много талантливи Бурчин и Салих!

# 580
Ради, страхотни!

Гледат ми се заедно ощеееее

# 581
Гледат ми се заедно ощеееее
И на мен Sad Двама актьори, които заслужават признание за таланта и играта си, а вместо това ...

Какъв финал ни очаква Head Band

Надявам се в новите си проекти да бъдат оценени по достойнство!

# 582
Интересен, вълнуващ  и напрегнат - края на Дениз или края на Мехмет?
 Кой и как ще продължи живота си? Трейлърът естествено отново е подвеждащ.

Дениз: Какво искате да ви кажа? Взех ключовете от колата му, закарах го в гората, убих го, а после занесох ключовете вкъщи. Да ви приличам на глупачка?
Ердал: Принуден съм да те задържа за умишлено убийството на Мехмет Емир Гюрсой!
Дениз: Какво?
Мехмет: Дениз, вече не ми е забавно!
Репортерката: Полицията издирва Мехмет Емир Гюрсой, уличен във връзка с множество изнасилвания.
Дорук: Стоиш пред мен, без да се замисляш, че мога да подам сигнал в полицията.
Мехмет: На полицията ли се обади?
Ердал: Но доказателствата сочат Дениз, аз какво да направя?
Мехмет: За едно убийство, тялото условие ли е?
Дениз: Ти ли го уби или просто му помогна за да ме обвини?
Мъжът: Стига!
Мехмет: Без да накарам Дениз да си плати, не мога да продължа живота си!
Ясемин: Помогнете ми! Помощ!
Ердал: Последиците на справедливостта ще бъдат много тежки!
Ясемин: Така е, разбира се.
Дениз: Мехмет Емир изгори душите на много хора. Аз видях много кошмари, Гьоркем. Вече искам да виждам само светлината.

# 583
Ради, Инка Hug

Навремето така ми беше гадно когато финализираха Кайяп . Добри артисти, актуална социална история , от канала си заровиха главата не в пясъка ами във водите на Босфора

.

# 584
Ради, благодаря
Въпреки че знам финала на Liar, мисля че няма да го следват изцяло. Т.е. или ще обединят финалите на първи и втори сезон в един епизод или ще ни предложат авторско решение.

Зад кадър, но съдържа жокер затова скривам
Скрит текст:

Ще ми липсват, не мога да ги прежаля.

С Ели пишем едновременно Hug

Общи условия

Активация на акаунт