Смесени бракове

• 20 161
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
П.П. Понякога съм се замислял какво ли би се получило, ако се запозная с жена от Южна Америка (Чили, Аржентина). Може би няма да е дълготрайна връзката Simple Smile.

С някоя латина бамбина ще ти пукат ушите от секс, Саше. Simple Smile Е, няма да е дълготрайна връзката, ама може да е страстна...

# 181
  • София
Напротив, латиноамериканките са доста прилепчиви. Буйни са, но не е задължително да сменят връзките. Доста семейно са ориентирани. Макар да нямат традиция за ограничаване на секса.
Българи с латиноамериканки има страшно много успешни бракове. Разбира се, за Северна Америка. В Европа няма толкова латиноамериканци.
Освен това, аржентинците са почти неразличими от европейци. Заради големите миграции през 2та световна.
Така че "екзотична" латиноамериканка би било, ако е от Перу, Колумбия, Бразилия. Не и Аржентина.

https://www.google.com/search?q=girls+argentina

# 182
Gabonka, това е много гадно, какви дребни душици има просто... Тъжно е да се замислиш през какви неща минават хората ежедневно. Кураж на твоята роднина!
Ариел, така е, просто се научи с времето да си по-дебелокожа за тези неща. На хората им е много по-лесно да се опитват да те свалят надолу, от колкото те да опитат да се изкачат нагоре. Аз просто се бъзикам с тях когато съм в настроение, така да се каже "троллвам ги".

С времето като че ли почна по да не ми пука. Даже немци са се чудели как може да съм успяла да "завъртя" германец. Не съм била нещо "особено". Като ги гледам германките на какво приличат в сравнение с тях вярно не съм нещо особено.
С българите, с които имах контакт преди да го срещна прекратих всякакви връзки защото за тях винаги беше "ето ***** продала се за пари". Нямаше какво да им доказвам. Дори и да работиш пак си се продала за пари. Точка край. За това спрях и да общувам с българи в чужбина точно по тази причина.

# 183
Да, да. Българите в чужбина са много специфична тема.

# 184
  • София
А вие къде сте?

# 185
Ариел, като те чета имам чувството, че цяла Германия само теб обсъжда. Толкова ли е устойчив на изкореняване манталитета на малкия град да си център на въртене?
И другите, които споделят, че ги зяпали - те хората не зяпат вас, а различния.
Миналата година на една площадка се засичаме с българка и детето негърче. Всички го гледаха, все пак не се прескачат тъмнокожи по улиците дори в София, а пък то едно сладко бонбонче, да го изядеш. А тя се начумерила, гледа всички злобно, сопната една. Сама си го прави. След половин час дойде и таткото, страшен веселяк, стана приятел на всички за нула време и вече никой не обръщаше внимание на киселячката.
Преди 30-тина години наши познати - тя млечно бяла, руса със сини очи, той синьо черен от Никарагуа, едно детенце имаха тогава сладко шоколадче. Бяха си сензация, но нямам спомен да се е държала така.
По напред в темата написах, че за кратко време излизах с ирландец - луничав, бял, много риж с къдрава коса хвърчаща навсякъде. И това преди 20 години, зяпаха си го откъдето и да минеше.

# 186
Синът ми е в Германия. Твърди, че немците в този конкретно град, в който е сега, са много грозни. Той може да мине за един хубав немец на външен вид и него никой не го зяпа излишно. Но ето, той пък не ги е харесал Simple Smile Няма угодия Simple Smile

# 187
Ариел, като те чета имам чувството, че цяла Германия само теб обсъжда. Толкова ли е устойчив на изкореняване манталитета на малкия град да си център на въртене?
точно това щях да напиша.
В кой знае коя малка част на България ще да е толкова Уау да си с немец. Никой от моето обкръжение не е реагирал, докато аз бях - нито като тръгнахме, нито като реших да скъсаме. Имаше уау коментари само за къщата му, но това е било защото аз съм споделяла снимки и колко ме кефи и съм насочвала коментарите натам. Но са били съпричастни и за разминаванията ни по основни въпроси на съжителството, пак защото аз съм се жалвала. Искам да кажа, че как те коментират другите е или предопределено от собствените ти приказки, или въобще не те коментират, а ти се иска и е само в твоята глава.

# 188
. Вървим си семейство, аз обаче със слънчеви очила, и една жена реши че не може да ни подмине без да разбере дали и аз съм азиатка, и както си вървим тази госпожа нахлу в личното ми пространство изведнъж, просто се заби на сантиметри пред лицето ми в опит да види очите ми през очилата.
Има някои неща, които звучат толкова абсурдно, че ако не ги бях изпитала на мой гръб щях да реша че разказващия си измисля.

Чери, не си спомням добре, но мъжа ти мисля беше американец от азиатски произход? Ако ви се случи да отидете в някоя азиатска страна (изключая някой и друг по-цивилизован град като Шанхай, например), теб ще те гледат точно по същия начин. Ще ви снимат, сочат, ще се хилят, ще коментират.

Тесногръдието не е само в Бг, навсякъде, където мултикултурното общество е кът, е така.

# 189
Като го прочета това колко са грозни немците и немкините и винаги се подсмихвам леко под мустак.
Мнозинството са високи, светли хора, добре сложени и двата пола. Като дойдох поне се нагледах на високи мъже Grin Освен това се поддържат, живеят здравословно, спортуват... Да, има и дебели хора, честно казано, в София също не са по-малко. Но митът за дебелата, руса германка от ДДР на плажа в Албена не умира и това си е.
Другото, което ми е правило впечатление е, че са консервативни относно облеклото и колкото по-високо им е нивото на образование, толкова с по-еднакъв тип мода са облечени, също и двата пола.
А мултикултурните връзки и бракове са толкова често и много, че е смешно дори някой да си помисли, че го обсъждат.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 11:03 от Threemafan

# 190
  • Paris, France
П.П. Понякога съм се замислял какво ли би се получило, ако се запозная с жена от Южна Америка (Чили, Аржентина). Може би няма да е дълготрайна връзката Simple Smile.

С някоя латина бамбина ще ти пукат ушите от секс, Саше. Simple Smile Е, няма да е дълготрайна връзката, ама може да е страстна...

А защо да не е дълготрайна? Тук има доста такива бракове с големи деца и българите са си все още с южноамериканките, макар и някои да не ходят ежегодишно в техните държави.

Някой писа, че го гледали през очилата за да видят дали е азиатка. Азиатките и с очила и маска са си азиатки  с друга структура  коса и ниска мускулна маса.

Това с гледането и въпросите си е нормално и не ме дразни. На площадката, на която играеха децата ми в София имаше и други френскоговорящи мулатчета, а едното знаеше и български. Като ме питат нещо обяснявам вежливо и толкова.

За обсъждането - има го навсякъде и в България не обсъждат само жените, които са женени за чужденци, а всякакви жени. Няма лошо.

# 191
В Германия, а и не само, много от жените са доста по-красиви и естествени, няма я тази чалга в облеклото и силиконови уста и други. Това е обаче моя вкус. За мъжете- обратното, не ми харесват външно, еднакви са ми.
Но са много възпитани и работливи. Няма го това тюхкане, че са изморени и колко много работят.

# 192
Моят син е само на 20 г. Самият той е над 190 см, светла коса, синеок и супер атлетичен тип. Премина успешно  спортните тестове на Кьолнския Спортен Университет  от втори опит. Вярвайте ми, високи са изискванията, да не кажа непосилни. 20 спортни дисциплини наведнъж. Може и в неговия град в Германия да има хубави момичета. Но той да не ги забелязва. Така е в живота.

# 193
Моят син е само на 20 г. Самият той е над 190 см, светла коса, синеок и супер атлетичен тип. Премина успешно  спортните тестове на Кьолнския Спортен Университет  от втори опит. Вярвайте ми, високи са изискванията, да не кажа непосилни. 20 спортни дисциплини наведнъж. Може и в неговия град в Германия да има хубави момичета. Но той да не ги забелязва. Така е в живота.

Съгласна съм. Виждала съм и много хубави германки, но са единици.

# 194
Точно пък в Кьолн немците са малцинство Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт