Смесени бракове

• 20 163
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • Paris, France
Точно пък в Кьолн немците са малцинство Satisfied

Вече в повечето големи градове са малцинство.

# 196
Точно пък в Кьолн немците са малцинство Satisfied

Вече в повечето големи градове са малцинство.

Зависи обаче в кои квартали ще стъпиш. Има квартали където само тузари немци живеят и чужденци не могат да си позволят наема на жилищата там. Или пък немците имат собствени жилища и къщи там.

# 197
Живеенето в добър квартал зависи от доходите, а не от националността, не само в Германия 🙂

# 198
Живеенето в добър квартал зависи от доходите, а не от националността, не само в Германия 🙂

Да, ако хазяйна не е предубеден и не ти даде жилището щото си чужденец. Имала съм подобни случки въпреки доходите ми.

# 199
И с право.
Кой знае колко пачкосани арабюхи могат да му се появят на входа. И докато се усети, пресечката станала дюнержийница.

# 200
# 201
Знаят се тези неща.
Леле, 26 деца! Hushed Колко ли гледачки имат?

Невена, твоите деца мулатчета ли са?

# 202

Много интересна тема. На ММ брат му е в армията на висок пост. Учил е в Сандхърст - някакво място, където има по-специфично и скъпо военно обучение. Той каза, че синовете на Шейховете и богатите араби са все там. Така, че предполагам за добрите отношения между Великобритания и ОАЕ е вярно.

# 203
Йорданската съпруга Хая избята, за да си живее с гаджето бодигард, доколкото помня. А това за 11годишната й дъщеря, дето уж била обещана на МБС /саудитския престолонаследник/ е медиен булшит и беше опровергано.

# 204
  • Paris, France
евенце, и те не знаят точно колко готвачи и гледачки имат. Една приятелка се беше оженила там и след 5 години брак не знаеше къде е кухнята и гаража.

Не е невъзможно бракът на дъщеря на емир да е уговарян отсега. Самата Хайя (майка и) е дъщеря на покойния йордански крал и сестра по баща на сегашния. Брак със саудитски престолонаследник консолидира силите в района.

Да, Сандхърст отдавна бъка от араби. Всички емири и много от синовете им минават обучение там.

А децата ми са мулати,но приличат на квартерони повече. Баща им е светъл и с европейска кръв и косите им са на по-едри къдрици. Дъщеря ми иска да прилича на корейка или индийка и иска права коса.

# 205
евенце, и те не знаят точно колко готвачи и гледачки имат. Една приятелка се беше оженила там и след 5 години брак не знаеше къде е кухнята и гаража.

Не е невъзможно бракът на дъщеря на емир да е уговарян отсега. Самата Хайя (майка и) е дъщеря на покойния йордански крал и сестра по баща на сегашния. Брак със саудитски престолонаследник консолидира силите в района.

Да, Сандхърст отдавна бъка от араби. Всички емири и много от синовете им минават обучение там.

А децата ми са мулати,но приличат на квартерони повече. Баща им е светъл и с европейска кръв и косите им са на по-едри къдрици. Дъщеря ми иска да прилича на корейка или индийка и иска права коса.
Значи са много красиви 🙂(спомних си за романа Квартеронката")

# 206
Децата плод на две различни раси са почти винаги много красиви.

# 207
  • Paris, France
Децата плод на две различни раси са почти винаги много красиви.

Това изобщо не е вярно. Половин Мексико са супер омешани и ужасно грозни. В Бразилия мнозинството хора не са красиви.

Не всички мулати и квартерони са като тези от телевизията.  Тук има разплути, с кореми, с криви зъби, всякакви.

На мене хомогенизираните, уседнали народи ми харесват повече. Като става дума за мулатки, в Етиопия и Сомалия болшинството жени са красиви,примерно, но в САЩ не е така, а и тук лошото хранене и полуфабрикатите си казват думата.

Допреди 30г тук не можеше да се види дебело мулатче или черно, че даже и арабче.

Днес до нас спря една кола и излезе един мускулест, красив негър от седалката до шофьора. През горнището на анцуга си личаха очертанията на мускулите му. Отвори се вратата на шофьора и от там излезе един шопар с таз по-широк от раменете. От задната седалка излязоха още двама подобни, по поне 100 кила всеки. Имаха сходни черти и вероятно са роднини, ама защо са се оставили така? Пухтяха и едвам ходеха.

Тук виждам дебели китайчета, арабчета. Дъщеря ми имаше съученик, който на 11г тежеше 70 кила, а бащата е супер пич.

# 208
  Всеки къдрав иска права коса, всеки с права иска да е къдрав... угодия нема.

# 209
Невенка, мисля мешаш неправилно различните етноси с различните раси.

Повечето деца от две смесени раси са много красиви деца. Като пораснат може и да стават върха на грозотията и дебелотата - това не знам и не мога да твърдя.

Мои познати - тя луничава, рижа, с розова кожа, в никакъв случай не мога да я нарека дори симпатична, той - азиатец, може да мине за симпатичен, но не хубав. Децата им са приказка. Но не знам какви ще станат като пораснат, а и не това съм визирала.

А най-красивото момиче, което някога съм виждала, също беше дете на баща чернокож и майка азиатка (много рядка комбинация) - изключително екзотична визия. Между другото не си правя изводите от телевизията, работата ми е свързана с деца.

Иначе си права, чернокожитв мъже в САЩ като цяло изглеждат доста по-добре от жените. А дебели хора вече навсякъде.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 07:02 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт