„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 771
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Велико Търново
Що се отнася до "предателя" - ако наистина Петър е Портиерът, то тогава това е Ралица. Макар и без да знае.

# 721
А някой разбра ли защо Ивица духна и остави прозореца отворен? Това някакъв сигнал ли беше, защо се изплаши?

Уж гледам много внимателно, но някои моменти ми се губят.

# 722
Какво пишеше на снимката, която Андрей намери в колата си?

# 723
И на мен ми е ужасна, едва я изтрайвам. Елена Телбис също. Пренавита,  преиграва.

# 724
  • София
Питаха го за местоположението на Петков (на снимката).

Telesilla
явно трябва да прибере пердето и да затвори прозореца или просто са прибере пердето. Това ще е сигнал, че е съгласна и го вика.
Но нито намек, че са брат и сестра, уф. Тук имаше една такава хубава хипотеза, май дошла от фейса.

# 725
Пишеше да даде местоположението на Камен.

Ивица остави пердето извън прозореца и ѝ каза да му даде знак, когато размисли, т.е. да затвори прозореца, той ще я наблюдава.

# 726
  • София
Интресно кой е предателя.
Аз не виждам кой може да е, може би Ралица по невнимание, защото споделя всичко с мъжа си (ако той е портиера), не виждам друг вариант или ще е скандално изсмукан между пръстите.

# 727
Обаче Петкова е права, че лесно могат да убият Камен и да го представят като съпротива при арест.

# 728
  • Mediterraneo
Всъщност Ралица не споделя почти нищо с мъжа си. Каза му Сложно е, какво да те занимавам. Не смятам, че дори и неволно, тя е къртицата.

# 729
Знакът е пердето да е извън прозореца, а не да го прибере Нера. И това преди да го видя.

# 730
  • София
Ами значи няма къртица, поне не и от техния отдел.
Няма как да са Петкови (освен тя неволно или просто мъжът и е сложил подслушвател някъде из дрехите, чантата), видяхме, че не е Андрей, абсурд да са Валери или Магдалена (би бил неоправдан шок туист).
Остава обаче и следата да е психолога, аз него не съм го забравил, защото и той знае много, но пък не е непрекъснато с отдела, за да им знае всяка една по-важна стъпка.

# 731
Охааа какъв хубав капан!

# 732
  • София
Азалия, все тая, важното е, че бе сигнал. Спокойно можеше да се изтълкува и обратното да е.

Майче, пусни анкета с новата тема, ако няма проблеми. Simple Smile

# 733
  • Mediterraneo
Изненадаааа!
Страхотна серия!

# 734
  • София
Отличен епизод. Отново надграждат. Колкото по-напредва историята, толкова по-интересно става.
Страхотен капан, хохо, как го насаиха този нещастник Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт